sobota 11. listopadu 2017

Spotřebováno // říjen 2017

A máme tu další spotřebováno! Opět mi krabice, kam si ukládám prázdné obaly od spotřebovaných produktů přetéká, tak nastal nejvyšší čas sepsat článek a obaly vyhodit do koše, aby bylo místo na další. Dnes toho bude opět docela dost, tak to nebudu zdržovat a jdeme na to.
Sportique - Tonic Cucumber
Tonikum opravdu vonělo jako čerstvě rozkrojená okurka, což bylo hlavně v létě dost osvěžující. Mojí pleti vyhovovalo, nezanechávalo lepivý pocit, což nesnáším, ale naopak pokožku pěkně hydratovalo a a zklidnilo. Další výhodou je, že neobsahuje alkohol. 

Mylo - Růžová rosa
Růžové pleťové vody mám moc ráda já i mamka. Toto tonikum používala nakonec mamka a moc si ho chválila, takže ho určitě budeme kupovat znovu! Opravdu krásně voní po růžích a stejně jako předchozí tonikum, splnilo vše, co slibuje - dočištění, hydrataci a svěží pocit! 

Saloos - Osvěžovač vzduchu levandule
Tento sprej používám vždy před spaním. Lahvička mi stojí u nočního stolku a vždy před spaním s ní několikrát šplíchnu nad hlavy, aby se nám lépe usínalo. Už mám několikáté balení. 

Saloos - Obličejový olej Argan Revital 
Olejíček jsem používala hlavně před spaním místo pleťového krému a byla jsem s ním moc spokojená. Pleť ráno nebyla vůbec mastná, naopak byla sametově hebká a odpočatá. 
Dulcia - Růžová voda
Tuto růžovou vodu používala mamka a když mi donesla prázdný obal, tak hned hlásila, že ji musíme objednat znovu, že byla skvělá!

Dulcia - Zinková mastička
Konečně jsem domazala poslední zbytečky zinkovky a už mám doma i nové balení. Zinkovku mažu na všechny pupínky a oděrky a musím říct, že opravdu urychluje hojení a já jsem s tímto produktem opravdu spokojená. 

Dulcia - Krém proti vráskám s kyselinou hyaluronovou
Krém používala mamka na svoji zralejší pleť. Chválila si ho, že je lehký a přitom vyživuje pleť do hloubky.
Marilou Bio - Sprchový gel ze zeleného čaje
Krásně voněl a určitě si ho píšu na seznam produktů, které si zase někdy koupím! Má taky praktické balení na cesty.

Soaphoria - Královské dentální sérum
Sérum vyhovovalo mě i Honzovi a moc se mi líbilo praktické pumpičkové dávkování. Tento produkt také putuje na seznam věcí, které si určitě musím koupit znovu! 

Soaphoria - Levandulové pole tělový peeling
Peelingy od Soaphorie mám moc ráda a tento levandulový opravdu pěkně voněl. Ještě zdaleka nemám vyzkoušené všechny voňavé varianty peelingů, takže příště zkusím nějaký další. Peeling byl jemný, ale účinný a pokožku zanechal pěkně hydratovanou a s "mastnější" vrstvičkou, takže už nebyl potřeba krém.
Pleva - Šampon s propolisem a Medový šampon s kondicionérem
Oba dva krásně voněly po medu, já mám tu vůni moc ráda, takže jsem byla spokojená. Líbí se mi i menší balení, které bude super i na cesty a to i díky šroubovacímu víčku. Jinak oba šampony vlásky pěkně umyly a ty byly potom heboučké a jemné na dotek. Nemám, co bych jim vytkla. 

Pleva - Pleťový krém s propolisem
Lehoučký pleťový krém, který také voněl po medu a opravdu rychle se do pleti vstřebával. Používala jsem ho většinou ráno a to klidně i před líčením. 

Pleva - Medový sprchový šampon
Tento sprchový šampon pokožku pěkně provoněl a nevysušoval ji, takže opět splnil všechna moje očekávání. 
Organic Trebarno - Sunset Salve 
Skvělá záležitost! Mast jsem používala před spaním a ta vůně mě naprosto dostala! Pokožka ještě ráno krásně voněla a byla na dotek sametová. Fakt super a určitě doporučuji vyzkoušet a ještě navíc se mi moc líbí ten skleněný obal. 

Manufaktura - Sprchový gel a šampon Švestka 
Pokud milujete vůni tohoto ovoce, tak si jejich používání užijete stejně jako já. Manufaktura nezklamala.

Hristina - Coconut bran pleťový peeling
Tento produkt mi nakonec ukradl Honza, který ho používal nejvíc. Používal ho na obličej, ale i na zbytek těla. Hned, jak tento dopotřeboval jsme objednávali další balení. 

Caltha - Pleťový krém Rýžový s Q10
Krém je určen pro zralou pleť, takže testovala mamka. Chválila si přírodní složení i praktický obal s dávkovací pumpičkou.
Purity Vision - Kokosový olej
Tento kokosák je u nás doma pořád. Zvykla jsem si ho používat snad úplně na všechno. Takže jsem si hned objednala jeho větší Raw verzi a používám dál. Doporučuji!

Astrid - Denní pleťový krém proti vráskám
Lehoučký denní krém od tradiční značky. Za super cenu!

Ebelin - odlakovač na nehty
Opět u mě stálice. Za vlast padlo další balení odlakovače na nehty.

Dove - Antiperspirant sprej
Pěkně voněl, nezanechával fleky na oblečení a udržel pocení i "vůni" na uzdě. Nemůžu si stěžovat! 
Tutti Frutti - Cukrový tělový peeling
Tak tady jsem sáhla při nákupu trochu vedle. Tento kousek mi teda moc nesedl a znovu se mu raději vyhnu. Co mi na něm vadilo asi nejvíc, tak jeho vůně - byl na mě prostě moc sladký. No naštěstí jsme ho zvládli spotřebovat rychle, takže s radostí s obalem mrsknu do koše :). Každopádně věřím, že někomu může vůně vyhovovat a bude s ním spokojený.

Original Source - Sprchové mléko Limetka a kokos
Tento sprcháč bych si klidně koupila znovu! Kokosovou vůni mám moc ráda a spolu s limetkou se ze sprchování stala osvěžující relaxační očista. 

Boemi - Tělové mléko Černé hrozny
Parádní lehké tělové mléko a nádhernou jemnou vůní hroznů. Ráda se k němu budu vracet.
Yves Rocher - Sprchový gel Mango a koriandr a Malina a máta
Kombinaci Mango a koriandr jsem si ze začátku neuměla moc představit, ale nakonec jsem se do té vůně fakt zamilovala! A malina a máta, mi připomíná vůni malinové šťávy, kterou každoročně doma děláme, takže taky velmi příjemná záležitost. 

Milva - Šampon s extraktem chininu a avokáda
Šasmpony Milva jsou docela oblíbené a ani já jim nemůžu nic vytknout. Jediné, co mě napadá, tak jejich dostupnost, dají se sehnat jen na jejich e-shopu. 

Tak a to je pro dnešek všechno a já jdu konečně krabici plnou těchto prázdných obalů vyhodit, ať je místo na další :).

MÁTE ZKUŠENOST S NĚKTERÝMI Z PRODUKTŮ?


4 komentáře:

  1. Ty jo, ty jsi toho spotřebovala! :) ten sprcháč s mangem od Yves Rocher bych taky ráda někdy vyzkoušela, takže jsem ráda, že se ti vůně tak líbí :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je tak, když mám najednou rozpoužívaných víc produktů a jeden měsíc je všechny dopotřebujem :-D.

      Vymazat
  2. Na zinkovou mastičku mám už dlouho spadeno :) jinak žádné produkty jsem ještě nezkoušela.

    OdpovědětVymazat
  3. Wau,ty jsi šikulka. Moje krabice odpadků přetékala, ale jelikož se mi nechtělo vše sepsat tak jsem pořídila větší krabici, ale přítel už mě popohaní, protože prej z takovou bychom tu měli popelnici, abych tam vše nacpala. Takže mě čeká focení a psaní snad na rok. Ale chtěla bych tomu dát měsíční řád. Tak uvidíme. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...