úterý 28. listopadu 2017

Dulcia: Pleťový krém s aloe vera a hedvábím

Chladné období je tady a naše pleť si zaslouží krásně opečovávat. Zapomeňte na chemii! V dnešní recenzi bych vám ráda představila pleťový krém přírodní slovenské značky Dulcia. Věřím, že značku Dulcia Natural už určitě znáte a myslím, že se do podvědomí dostala nejen díky svým skvělým účinným přírodním produktům, ale také díky krásným inovovaným obalům, které zaujmou na první pohled. Dnes se tedy podíváme na Pleťový krém s aloe vera a hedvábím, který nese příznačný název Hodváb
Jako tradičně bych ráda začala s popisem balení. Krém má moc pěkný obal. Je schovaný v papírové krabičce s folklorními motivy v bílo tyrkysové barvě. V papírové krabičce jsem našla plastový váleček o obsahu 50 ml s velmi praktickou a hlavně hygienickou pumpičkou.
Krém je určen pro smíšenou, mastnou nebo aknózní pleť, takže jsem byla ten správný vzorek zákazníků pro vyzkoušení. Přiznám se, že od té doby, kdy jsem vysadila antikoncepci, je to s mojí pletí jako na houpačce - je opravdu smíšená, někde suchá, někde se rychle mastí a bohužel se mi začaly dělat i pupínky :(. Krém má příjemnou nadýchanou konzistenci. Trošku bych ho přirovnala k nadýchanému máslovému krému, které se příjemně roztírá a do pokožky se vstřebává docela rychle. Vůně krému je taková zvláštní, není to zrovna to co bych já osobně vyhledávala, ale naštěstí brzy vyprchá, takže to není až tak na obtíž. 
Díky aloe vera má krémík regenerační, hojivé a hydratační účinky. Má pokožku zvláčnit a regenerovat zánětlivá místečka na pleti. Kromě aloe vera najdete ve složení také olej z mandlí, který svojí jemnosti skvěle splňuje požadavky mastné pokožky. Dále v krému najdete také hedvábné proteiny, které se postarají o krásně jemnou a hladkou pokožku, kterou krém po použití vykouzlí. Kromě vyhlazení a zjemnění na sebe hedvábné proteiny vážou vodu, čímž pokožku udržují pěkně hydratovanou. 
Ve složení najdete také makadamiový olej, který je nekomedonní a pokožku pěkně vyživuje a hydratuje ji. Dále v obsažených látkách objevíte citron, grep a cedr. V krému také najdete růžovou vodu, která je podle mě skvělá už jen sama o sobě, ale i přidaná do různých masek nebo krémů. Na bambucké máslo moje pleť nedá dopustit, i když někomu může máslo ucpávat póry, tak já s ním problém nemám. 
Já jsem tento krém používala 2x denně (ráno i večer) a účinky jsou vidět opravdu hned. Pokožka je krásně jemná, vyhlazená - skoro jako byste použily podkladovou bázi pod makeup s obsahem silikonu. Na krému oceňuji to, že se fakt rychle vstřebá do pokožky a tak na něj můžu nanášet make-up. Pod líčení ho doporučuji a myslím, že udělá skvělou službu právě místo podkladové báze pod make-up. 
Vše se zapije do kůže rychlostí blesku, ale zároveň na kůži cítíte jemný film ( pokud vám tento pocit vadí, krém určitě nepořizujte ). Velmi dobře se na tento krém nanáší makeup a upřímně je to jeden z nejlepších krému právě pod líčení z přírodní kosmetiky, jaký jsem kdy měla. Líčení vydrží pak mnohem déle. Pokožku pěkně zklidní, hydratuje, pupínky se tvoří míň a pokud už se vytvoří, tak se hojí rychleji. 
Cena tohoto přírodního nenahraditelného pomocníka je 430 Kč a můžete si ho objednat přímo na stránkách Dulcia Natural. Jasně mohlo by se zdát, že cena je vyšší, ale krému stačí použít trocha, dávkování je praktické a čisté a vydrží pěkně dlouho. Důležité je, že jde o kvalitní kosmetiku plnou přírodních surovin. 

CO NA TENTO KRÉM ŘÍKÁTE?


5 komentářů:

  1. Strašně moc se mi líbí změna obalů. Vypadají teď o dost lépe. Krém poznám, taky mám od nich krém doma, ale jiný a je skvělý. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Obaly jsou velmi vyvedené. A samotný krém vypadá luxusně. Přesně pro mojí pleť. Mám smíšenou a právě krém si podmakeup dávám raději, než klasické báze. Pleť neucpou a nezanesou, ale právě na opak ji hydratují a chrání.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem na tom stejně raději sáhnu po krému než po bázi.

      Vymazat
  3. Aloe Vera je úžasné. Líbí se mi u něj, že si poradí s různými zdravotními problémy. Také si mažu obličej krémem s Aloe Vera a je vidět, jak se mi díky němu pleť krásně zahojila a je teď taková "veselejší" :-) . Kromě krému užívám ještě sirup z Aloe Vera , který je skvělý na posílení imunity :-) .

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...