čtvrtek 23. listopadu 2017

Annemarie Börlind: BB krém Beige

Dnes jsem si pro vás připravila recenzi BB krému značky Annemarie Börlind, který jsem dostala od zastoupení značky k vyzkoušení. Anneamrie Börlind je německá přírodní kosmetika nejvyšší kvality. V balíčku jsem měla BB krém v odstínu Beige, ale v nabídce jsou ještě další dva odstíny - Light a Almond. 
BB krém je v plastové tubě o objemu 50 ml. Na balení se mi líbí, že bylo poznat na otvoru, kterým se BB krém vymačkává, že jsem jeho první majitelka, protože ještě nebyla odtržená krytka. Významné je, že tento krém neobsahuje alkohol, parabeny, silikony a také je vhodný pro vegany. 

Odstín Beige má světlejší odstín s růžovým podtónem a skvěle sjednotí odstín pleti. Odstín Beige se skvěle hodí pro světlou až středně tmavou pleť. Pleť je po použití opravdu pěkně rozjasněná. Krém se rozmaže do ztracena a nejlepší je podle mě ho nanášet prsty. Připravte se, že jde o lehký BB krém, který bohužel nekryje větší nedokonalosti pleti, jako výrazné pupínky nebo červená místečka. Opravdu jemně pleť tónuje a sjednocuje, ta potom působí přirozeně a ne jako byste měly masku na obličeji. Díky anti-aging komplexu předchází jejímu předčasnému stárnutí a pečuje o ni.
Krém pokožku pěkně hydratuje, pomáhá vázat vlhkost a pokožka je po použití tohoto krému jemná a zklidněná. Vůbec není mastná. Extrakt z kořeně lékořice zanechá pleť přirozeně rozjasněnou. Termální voda a výtažek z mořských řas ji hydratuje a udržuje v ní během dne optimální míru vlhkosti. Mokřadkový, makadamiový a avokádový olej či bambucké máslo poskytují pleti výbornou výživu, zjemňují ji a posilují její odolnost. V kombinaci s vitaminem E působí antioxidačně, a chrání tak pleť před předčasným stárnutím.

Obsažená kyselina hyaluronová z rostlinných zdrojů podporuje obnovu pleťových buněk a podporuje přirozenou pevnost a elasticitu pleti, čímž předchází předčasné tvorbě vrásek a povadlosti pleti. Krém díky obsahu rostlinných lipidů chrání pleť před vysušením a díky panthenolu a účinným látkám získaným z heřmánku zklidňuje citlivou pokožku obličeje, regeneruje ji a předchází zánětům.
100% - bez parabenů, parafínů, silikonů, PEG, SLS, SLES, ropných derivátů, silikonových olejů, polycyklických sloučenin, syntetických vůní a barviv, konzervačních látek, nanočástic.
100% - bez živočišných výtažků. Bez testování na zvířatech.
Na přírodní bázi - Dermatologicky testováno pro účinnost a pleťovou kompatibilitu

Všechny produkty značky Annemarie Börlind obsahují čistou termální vodu získanou z pramene v Černém lese/Schwarzwaldu z hloubky 165m, bohatou na minerály jako draslík, hořčík, vápník a zinek. Tato voda není chemicky ošetřena.
Cena tohoto BB krému je 557 Kč, což si myslím, že je za přírodní produkt s tak vzácným složením skvělá cena a kvalita určitě odpovídá ceně, takže se vyplatí investovat. A myslím, že by to byl i skvělý dárek třeba pro mamku nejen na Vánoce. 

CO ŘÍKÁTE NA TENTO BB KRÉM? 
POUŽÍVÁTE BB KRÉM?


12 komentářů:

  1. Já mám bb krémy nejraději a tento vypadá opravdu moc dobře. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Sice ta cena mě hodně odrazuje, já BB používám většinou jen přes léto. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ..podľa mňa ťa nemá prečo tá cena odradiť..do tejto značky sa jednoznačne investovať oplatí..ja ju používam približne trištvrte roka a aj konkrétne tento BB krém a poviem ti..že moja pleť sa výrazne zlepšila.. :)

      Vymazat
    2. Taky bych neřekla, že je cena přemrštěná to znám jiné "chemické" produkty, které nesplňují ani z poloviny co toto BBčko, ale zase na druhou stranu chápu, že pro studenty je to určitě hodně peněz.

      Vymazat
  3. Značka mě láká už dlouhou a velice ráda bych ji zařadila do Nedělní inspirace. Líbí se mi její filozofie a ó samotných produktech nemluvě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem se značkou fakt maximálně spokojená!

      Vymazat
    2. Mna tiez zo zaciatku lakala..ale uz som jej podlahla..viac som Annemarie Borlind nedokazala odolat..to zlozenie a ta filozofia to je proste topka..a vysledky na pleti badam uz od zaciatku ako som pouzivat zacala.. :)

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...