čtvrtek 5. října 2017

Garnier: Softening Care krém

V dnešním článku vám ukážu sympatický maličký hydratační a zjemňující krém pro normální a suchou pokožku značky Garnier. Tento krém mě zaujal svým malým a růžovým balením (50 ml) ideálním do kabelky, na cesty, ale i do kapsy od bundy.
Nedávno jsem ho objevila v mém kouzelném šuplíčku, kde je spousta ještě neotevřené kosmetiky a byla jsem mile překvapena. 
Krém má pokožku chránit, hydratovat a zanechávat ji jemnou a pružnou. Musím říct, že teď v chladnějším období je to super alternativa modrého placáčku od značky Nivea. 
Konzistence krému je střední už jsem viděla i hustší, ale i tekutější krémy (Nivea je podle mě hustší). Každopádně mi hustota vyhovuje. Naprosto si užívám chvilku, kdy si obličej krémem namažu, protože krém na pokožce vytvoří takový heboučký film (ale ne mastný), který je fakt příjemný na dotek. 
A ještě k tomu všemu moc příjemně voní. Na podzim je pro mě důležité, abych neměla obličej suchý hlavně když je venku sychravo a fučí studený vítr a tento krém pokožku dokonale chrání a zanechává ji hydratovanou. Dá se koupit v drogeriích i na e-shopech za cca 50 Kč. 

UŽ JSTE TENTO KRÉM ZKOUŠELY?


6 komentářů:

  1. Tento jsem jeste nezkousela. V zimnim ovdovi miluji nivea kremy a nebo pletove prave teto znacky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na mě je Nivea někdy dost mastná, tak sáhnu po něčem lehčím.

      Vymazat
  2. Tento krém jsem ještě neměla, ale vůbec nevypadá špatně. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Krém jsem ani v drogerii neviděla, ale vypadá fajn. Garnier je taková osvědčená klasika. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...