pátek 29. září 2017

Oriflame: Peeling Swedish Spa, Zázračný kelímek a Pleťová voda Aloe Vera

Dnes vám ukážu produkty, které jsem si naposledy objednala z Oriflamu. Koupila jsem si Vyživující tělový peeling Swedish Spa, Zázračný kelímek a Pleťovou vodu s aloe vera Love Nature. Tak se jdeme mrknou na recenze.

Vyživující tělový peeling Swedish Spa
Peeling je v plastové tubě o objemu 150 ml. Obal vypadá pěkně je takový světle oranžový a působí na mě příjemný dojmem. Peeling skvěle odstraní odumřelé kožní buňky. Obsahuje hydratační výtažek ze švédského vřesu a zvláčňujícího mandlového oleje. Pokožce dodává výživu, regeneruje ji, zanechává ji voňavou a hebkou a bohužel tu moji tedy trochu vysušuje. Po použití si musím pokožku namazat krémem. Peelingové částečky, které peeling obsahuje jsou jemné a mohlo by jich být v produktu víc, ale i tak pracují účinně. Moc se mi líbí příjemná vůně peelingu, která provoní pokožku tak na půl hodinky. 
Zázračný kelímek
Klasika! Zázračný kelímek určitě všichni znáte. Je to malý poklad o objemu 15 ml, který se hravě vejde do kabelky i do kapsy :). Já jich mám doma několik v různých variantách. Jde o univerzální balzámek s přírodním včelím voskem a vitaminem E. Já ho používám jen na rty a ty krásně hydratuje, vyživuje, zklidňuje a chrání. Mamka ho zas používá na suché lokty.
Pleťová voda s aloe vera Love Nature
Pleťová voda je v plastové válečkové lahvičce o objemu 150 ml. Tato tonizační pleťová voda pleť vyčistí a částečně ji zbaví mastnoty. Po použití zanechává pleť svěží, hebkou a hydratovanou. Každopádně, co bych jí vytkla je to, že na pleti nevidím žádné pozitivní, ale naopak ani negativní účinky. Nejde tedy o produkt, bez kterého byste se neobešly. Příjemná je na ní vůně a osvěžení.
Abych to shrnula, tak peeling bych zhodnotila středně a klidně bych si ho koupila znovu, zázračný kelímek mohu doporučit, to je prostě klasický produkt, který mám moc ráda a pleťová voda, sice pěkně voní, osvěží, ale bohužel účinky jsem neshledala. 

CO NA PRODUKTY ŘÍKÁTE? 
MÁTE S NIMI ZKUŠENOST?


6 komentářů:

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...