neděle 3. září 2017

Maybelline: Paletka The 24 karat Nudes


Paletka The 24 karat Nudes mi přišla v balíčku od Maybelline a na první pohled se mi moc líbila a těšila jsem se až ji vyzkouším a podělím se s vámi o své dojmy. Na nic jsem nečekala a šla jsem tedy fotit a zkoušet. Hned jsem začala nanášet stíny na bříška prstů, abych viděla, jak jsou pigmentované a všechny vypadaly fakt dobře pigmentované, ale...! A jaké, ALE paletka tají se už dočtete v článku. 


Obecně mám ráda paletky kde je více stínů, které se dají při líčení hezky kombinovat a dá se s nimi vytvořit, jak denní tak ale i výraznější večerní líčení. V paletce jsou odstíny nakombinované zajímavě a prakticky. Kromě nude stínů v ní najdete třeba i zlatou, černou nebo třpytivě fialovou.
Na spodní straně paletky je pak inspirace, jak se dají jednotlivé stíny mezi sebou kombinovat. Co mi na balení paletky trochu vadí je absence zrcátka, ale zase se mi líbí, že když ji mám v šuplíčku, tak přes průhledné víčko hned vidím, jaké odstíny paletka obsahuje a nemusím ji ani otvírat. Součástí balení je aplikátor, který většinou odložím a použiji štětce, tak jako u jiných paletek.

Jak jsem psala v úvodu, stíny jsem napřed zkusila otřít jen na bříška prstů a byla jsem nadšená z krásné pigmentace. Tak jsem si řekla, že zkusím stíny nanést na oční víčka, no ale tady je ten zakopaný pes. Na očním víčku se ty nádherně pigmentované odstíny nějak zapomenou vybarvit a stíny se tak slijí a vytvoří takové bledší odstíny. U těch tmavších odstínů to ještě není taková katastrofa, ale ty světlejší odstíny nejsou prakticky vidět.


Kdybych paletku viděla v drogerii a vyzkoušela tester tak bych si ji asi koupila, protože na první dojem je fakt super, ale doma bych byla asi docela zklamaná. Cena paletky se pohybuje okolo 300 Kč, takže pokud byste se přece jen rozhodly paletku vyzkoušet, tak si ji můžete objednat třeba na Notino.czPokud byste chtěli na nákupu ještě nějakou tu kačku ušetřit, zaregistrujte se na Plnápeněženka.cz, kde vám z nákupu vrátí nějaké penízky zpět (Jak peněženka funguje si přečtěte ZDE v mém článku). 

CO NA PALETKU ŘÍKÁTE VY?


10 komentářů:

  1. Já mám také od nich jednu paletku, ale zdá se mi jednu z těch prvních a s ní to docela jde. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Neviem čím to je, ale tieto paletky z drogérky ma vôbec neberú a pomerne ich obchádzam. Na swatchi má pár pekne pigmentovaných odtieňov, inak na mňa ale kvalitou pôsobí (nemám ju doma) porovnateľne s Essence za oveľa nižsiu cenu. Keď už beriem tiene z drogérky tak je to Trend It Up, inak mám radšej skôr E-Style, Sleek či Makeup Revolution, za rovnakú cenu mi to príde viac muziky. Každopádne vždy dobré potvrdiť si to (alebo vyvrátiť) u niekoho, kto ju má skutočne v ruke, takže díky za recenziu :)

    BeYOUtiful

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je škoda, na první pohled vypadá moc hezky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. I napriek tom, že ja by som odtiene asi nevyužila, sú veľmi pekné °₊·ˈ

    Blog de la Licorne

    OdpovědětVymazat
  5. Na paletku čtu druhou recenzi a jsem opravdu ráda, že jsem si jí nekoupila :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...