pátek 28. července 2017

Tvoja: Pleťová maska a peeling

Krásný den! Dnes bych Vám chtěla představit dva produkty slovenské značky Kozmetika Tvoja. Tentokrát jsem zvolila Tělový peeling a Pleťovou masku určenou pro problematickou pleť. Takže pokud se chcete dozvědět o těchto produktech víc, tak jdeme na to. 

Tento peeling je v plastové nádobce se šroubovacím víčkem a prodává se ve dvou velikostech 100 ml a 300 ml. Jde o hrubozrnný cukrový peeling, který opravdu dobře odstraní všechny odumřelé buňky, které už nemají na těle co dělat a zabírají místo novým buňkám. Tento peeling je velmi vhodný i pokud trpíte celulitidou. Díky obsahu skořice se problémové místečka skvěle prokrví, což napomáhá v boji s pomerančovou pokožkou. Při použití po cvičení dokonce podporuje účinek spalování. Myslím, že bude super hlavně v zimních měsících, kdy pěkně pokožku prohřeje a ta krásná skořicová vůně, která připomíná vánoční pečení bude v zimě dokonalá. Ještě mi vůni připomíná vůni štrůdlu, který mám spojený hlavně s podzimem :). Před použitím je potřeba peeling promíchat a pak už stačí krouživými pohyby nanést klidně menší množství na zadeček a stehna (prostě tam, kde vás trápí celulitida). Po použití je pokožka opravdu pěkně prokrvená a heboučká, přijde mi dokonce i pevnější. 
Práškové masky jsem si během posledních měsíců fakt oblíbila a proto jsem si objednala na vyzkoušení i tuto masku určenou pro problematickou pleť. Maska obsahuje bílý jíl, který z pokožky odstraňuje toxiny, sušené mléko, které skvěle zvláčňuje pokožku a uklidňuje podrážděná místečka a také med, který zklidňuje a působí protizánětlivě. Dále ve složení najdete citronový prášek, který povzbuzuje a hluboko čistí zatímco marocký jíl odstraňuje přebytečnou mastnotu a nečistoty z pórů. Vůbec se nemusíte bát přípravy, protože stačí prášek smíchat s troškou vody aby vzniklo bahýnko a potom ho už plácáte na obličej. Při schnutí mě maska malinko táhla, ale po smytí nebyla pleť nijak vysušená, ani podrážděná, takže za mě super. Nechávám ji působit 10 minut. Černé tečky byly alespoň na pár dnů fuč. 
Oba tyto produkty vřele doporučuji! Peeling si určitě koupím znovu a masku té mám ještě dost stačí jí opravdu troška, takže ta vydrží na pěkně dlouho. Já ji používám třeba i na ramena, kde se mi sem tam udělá nějaký ten pupínek a je vidět zlepšení :). 


UŽ JSTE ZKOUŠELY NĚKTERÝ Z PRODUKTŮ?


10 komentářů:

  1. Oba produtky by se mi víc než hodily, peelingy miluju a bohužel moje pleť je plná nedokonalostí :/
    BLOG EVERYTHIN KATE :)

    OdpovědětVymazat
  2. Oba produkty mě teda hodně zaujaly, od této značky jsem ještě nic nezkoušela. :)

    OdpovědětVymazat
  3. musím sa priznať, že o tejto kozmetike počujem prvý krát, takže skúsenosti nemám...
    ale vyzerajú oba produkty úplne super, takže verím, že to stojí za to! :).

    KEJMY ♥.

    OdpovědětVymazat
  4. Oba výrobky vypadají skvěle, tuto kosmetiku mám moc ráda. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Zbožňujem takéto pleťové masky! :) Musí byť super :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vím že existuje kosmetika Moje ale Tvoja vidím poprvé :-) Mě teda více zaujala maska protože mám právě problematickou pleť. Mimochodem se mi líbí i vzhled balení.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...