čtvrtek 20. července 2017

Soaphoria: Tónovací tělový olej Bronzilla

Krásný letní den vám přeji a dnes bych vám ráda ukázala jednu specialitku, kterou možná ještě nebudete znát. Je jí Tónovací tělový olej s názvem Bronzilla od skvělé slovenské přírodní značky Soaphoria. Já jsem tento produkt dostala na vyzkoušení od Míši z e-shopu Krásná každý den

Když jsem si poprvé přečetla název Bronzilla vzpomněla jsem si na Godzillu, ale to jen tak na okraj, každopádně od té doby si název pamatuji skvěle! Tohle je letní hit. Olejíček slibuje hydrataci a krásný bronzový tón pokožky a to všechno díky malým třpytkám, které jsou v tónovacím oleji obsaženy.
Olej je ve vyšší úzké plastové lahvičce o objemu 150 ml, což není moc. Ale samozřejmě záleží, kolik ho na jedno namazání spotřebujete a věřte stačí ho fakt troška. Jak jsem psala o těch třpytkách, tak mi připomínají jemný třpytivý prášek, který po natření oleje do pokožky vytvoří dokonalé odlesky světla a opálenou pokožku. Opálení krásně rozzáří a na letní dny je fakt super! 
Po namazání mám na pokožce jemný mastný film, který se ale po chvilce vstřebá, není to žádná hrůza. Pokožka zůstává pěkně vyživená a hydratovaná. Díky přidaným přírodním pigmentům, nádherně tónuje a pleť zůstává krásně sametová a jemná. Jo a ještě nesmím zapomenout, že krásně voní, mě připomíná vůni vanilky. Na dovolené u moře, po celodenním opalování, před letní večeří a procházkou horkým městem, je úžasné se tahle máznout :-)
Olej se hodí pro všechny typy pokožky. Neobsahuje živočišné tuky, barviva, chemické a ani konzervační přísady. Chtěla bych ještě upozornit, že tento olej může zanechávat skvrny na oblečení, každopádně já s tím zkušenost nemám, ale na světlé oblečení si raději dávám pozor, to je fakt. 
Já jsem s tímto produktem opravdu spokojená a určitě si ho za rok na léto koupím znovu! Myslím, že mi jedno balení vydrží tak na ty dva letní měsíce, ale záleží, jak často se mažete a jestli s ním neplýtváte. Cena tohoto oleje je vyšší, ale myslím, že se vyplatí přes zimu našetřit a zainvestovat. Je to kosmetika bez chemie. Cena je tedy za 150 ml oleje 477 Kč (koupit ho můžete ZDE).

JAKÝ JE VÁŠ NEJOBLÍBENĚJŠÍ PRODUKT ZNAČKY SOAPHORIA?


7 komentářů:

  1. Tak ten určitě vyzkouším! všechny tyhle tělové oleje miluju a teď v létě se hodí. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. No tak ten olej vyzerá super. Keby som šla k moru tak by som ho hneď brala. :)

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  3. Toto vyzerá pre mňa ako produkt snov :O vanilka a bronzový tón pokožky...škoda, že si nefotila zmenu po používaní na nohách, to by ma dosť zaujímalo ale už aj tak ma poriadne zaujal :)

    www.recenzie-kozmetiky.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No bohužel, ale už jsem byla opálená, takže to změna odstínu by nebyla zase tak moc poznat :).

      Vymazat
  4. Tak ten vypadá opravdu skvěle :) Musím na ně kouknout a pořídit si ho!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. Musí byť dokonalý, Soaphoriu zbožňujem :) Ďalší rok ho určite vyskúšam :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...