čtvrtek 13. července 2017

NaniNails.cz: Laky na nehty a výživný olejíček

V dnešním článku bych vám ráda ukázala produkty, které jsem dostala na vyzkoušení z e-shopu NaniNails.cz. Jde o tři nové laky na nehty a výživný olejíček na nehty s vůní manga. Tak to nebudu prodlužovat a jdeme na to. 

Všechny tři laky jsou v sympatických skleněných hranatých lahvičkách o objemu 9 ml a všechny mají stříbrná šroubovací víčka, na kterých je nahoře nalepené číslo odstínu. Štětečky u všech laků jsou užší a kratší, ale pracuje se s nimi dobře. Pokud jde o schnutí, tak to tedy všem odstínům trvá trochu déle, musela jsem lakovat vždy dvě vrstvy a počkat několik minut, aby laky pěkně zaschly, ale asi ještě hodinu jsem si dávala na nehtíky pozor, abych s nimi nikde nedrbla. Po zaschnutí, ale laky vydrží klidně i týden! Takže výdrž chválím. Odlakovat jdou všechny laky dobře, klasickým odlakovačem. Všechny tři odstíny jsou jemné, decentní a krásné.

NANI lak Color Line 50
Jemně fialový odstín laku s malými třpytkami.
NANI lak Color Line 65
Světle modrý lak s nádechem do tyrkysové, který mi připomíná třpytící se hladinu moře. 
NANI lak Color Line 66
Poslední lak je perleťový a má fialovou barvu, opět jemný odstín na každodenní nošení. 
NANI výživný olejíček - Mango
Zrovna mi výživný olejíček docházel, takže jsem za nové balení výživy pro moje nehtíky byla moc ráda. Z NaniNails.cz mi přišel olejíček ve skleněné lahvičce s objemem 10 ml a vysokým černým šroubovacím víčkem. Olejíček podporuje růst nehtů, redukuje jejich vysušování a zabraňuje třepení nehtů. To vysušování a třepení nehtů potvrzuji, pokud jde o růst nehtů, tak s tím jsem problém neměla, takže bohužel nemůžu potvrdit. Jinak olejíček voní opravdu krásně po mangu, což je teď v létě osvěžující a příjemné :). Já si vždy po odlakování nehtů natřu olejíčkem nehty i nehtovou kůžičku a čekám klidně i dvě hodinky než se olejíček vstřebá a přebytky setřu ubrouskem. 
Cena všech tří barevných laků je 49 Kč a výživný olejíček s objemem 10 ml koupíte za 44 Kč, myslím, že ceny jsou víc než příznivé a určitě vaše peněženka nebude zase tolik plakat, když si na e-shopu NaniNails.cz nějaký krásný lak vyberete.

UŽ JSTE NĚCO Z TOHOTO E-SHOPU KUPOVALY?


10 komentářů:

  1. Ten perleťový lak s fialovou farbou je nádherný. :)

    OdpovědětVymazat
  2. No tyto odstíny mě popravdě nějak nezaujaly. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tyto laky jsou fakt super :) Jestli je některá chcete, můžete si o ně zasoutěžit v naší soutěži, která trvá do zítřka :)

    OdpovědětVymazat
  4. ten e-shop vůbec neznám a nevíc by se zamlouval, ten první odstín, škoda ale té perleti, to se mi na lacích a všeobecně moc nelíbí

    OdpovědětVymazat
  5. Naozaj nádherné farby :) Mňa najviac zaujal ten mangový olejček, musí byť super :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já osobně mám nejlepší zkušenosti s laky od Oriflame, mají široký a pestrý výběr. Určitě zkuste :-) Najdete na www.kosmetika-registrace.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj děkuji za doporučení, já si teda raději než z Oriflamu objednávám laky z Avonu :).

      Vymazat
  7. Ahoj, nemas zkusenosti s timto regeneracnim lakem na nehty? https://www.decodoma.cz/Regeneracni-a-posilujici-lak-na-nehty.html Dost se mi lamou:( Diky moc. Marta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, bohužel s tímto lakem zkušenost nemám :(, tak neporadím.

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...