středa 5. července 2017

Biofficina Toscana: Oční péče proti vráskám

Oční péče proti vráskám - tak to je hrdina dnešního příspěvku. Tuto péči z Itálie jsem si vybrala v rámci spolupráce na vyzkoušení a byla jsem zvědavá, jestli bude vhodná i pro moje citlivé oční okolí. Oční péče proti vráskám Biofficina Toscana obsahuje organický rakytníkový olej


Oční péče je v delší a úzké plastové tubě se šroubovacím uzávěrem o objemu 15 ml. Tohle je častá velikost krémíků na oční okolí. Tuba je v bílé barvě a má na sobě černé a červené nápisy. Líbí se mi, že e-shop nalepil na produkt papírový štítek s českým popiskem.
Oční péče je vlastně takový krém, který má opravdu lehkou konzistenci. Parfemace je velmi příjemná, není moc intenzivní, ale to bych u produktu, který si nanáším na citlivé oční okolí ani nechtěla. Krém mě nedráždí ani neštípe.

Já tento krém používám vždy večer než jdu spát a ráno se vzbudím a moje oční okolí je pěkně odpočaté. Trošku si ho nanesu na prst a vklepávám. Krém je lehoučký a proto se rychle vstřebá. Dokonce mi přijde, že mám pleť kolem očí i trošku vypnutější. 
Aktivní složky: 
organický, rakytníkový olej, skvalen, výtažek z měsíčku, chrpy, vojtěšky, meduňky a šípkové růže.

Cena tohoto produktu mi přijde docela vysoká, ale je fakt, že oční krémy bývají všechny dražší. Na jedno použití stačí opravdu troška, přece jen s ním budete mazat jen to jemné okolí očí. Cena je tedy 429 Kč a můžete ho zakoupit na e-shopu Biofficina Toscana.

POUŽÍVÁTE NĚJAKÝ PRODUKT NA OČNÍ OKOLÍ? 


2 komentáře:

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...