pátek 30. června 2017

Soaphoria: Královské dentální sérum

Krásný den s krásným úsměvem! Dnes bych vám chtěla ukázat jeden produkt značky Soaphoria. Jde o Královské dentální sérum. Taky jsem vůbec netušila, že něco takového značka Soaphoria nabízí. Sérum jsem objevila na e-shopu Krásná každý den mezi novinkami. Nebudu to prodlužovat a jdeme rovnou na recenzi. 

Královské dentální sérum je v neprůhledném plastovém obalu o objemu 50 ml. Aplikátor je pumpičkový, což mi přijde opravdu praktické. Jinak lahvička je jednoduchá, bílá s etiketou, na které najdete všechny potřebné informace.
Sérum má černou barvu, která ale nepřekvapí protože ve složení najdete mimo jiné i aktivní uhlí, ale nelekejte se, nebudete mít po vyčištění černé zuby.
Zubní sérum obsahuje aktivní uhlí, kokosový olej, aloe vera a bylinné výtažky z máty peprné, rozmarýnu a šalvěje lékařské. Tedy samé užitečné složky, které se umí skvěle postarat o zoubky i dásně, které nejen čistí, ale také ošetřuje a chrání. Sérum neobsahuje živočišné tuky, syntetické tenzidy, fluorid, barviva ani jiné chemické přísady. 
Já toto sérum používám jako běžnou pastu na zuby, to znamená, že si nanesu pumpičkovým aplikátorem potřebné množství na kartáček a zoubky pěkně vyčistím. Po vyčištění jsou zoubky zářivější, krásně čisté a mám svěží dech - jako fakt super. Mám dobrý pocit, že o sebe pečuji bez chemie.
Moc se mi líbí, že existují 100% přírodní pasty. Zkoušela jsem už pastu na zoubky značky Pleva a i tu můžu doporučit, protože je skvělá a tato od Soaphorie se jí dokonale vyrovná. Sérum si můžete koupit třeba ZDE za 227 Kč.

CO NA TOTO SÉRUM ŘÍKÁTE VY? 


1 komentář:

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...