úterý 13. června 2017

Charlotte Family: Šampon a sprchový gel s vůní vanilky a jablka

Znáte značku Charlotte Family? Na první pohled lákavý obal že? Já sama jsem ji neznala a o to víc mě lákalo vyzkoušet nějaký produkt z jejích nabídky. Produkty této značky najdete na e-shopu Elixi.cz a já jsem si vybrala Šampon a sprchový gel s vůní vanilky a jablka. Tak jdeme na recenzi :).

Napřed bych chtěla trošku představit značku pro ty co ji ještě neznají :). Ve Francii vyráběná kosmetika Charlotte Family - nabízí produktovou řadu hypoalergenních ekologických výrobků, které mohou používat všichni členové rodiny. Produkty jsou vhodné i pro citlivou pokožku a také jsou opravdu velmi šetrné k životnímu prostředí. V nabídce najdete přírodní šampony pro všechny typy vlasů, sprchové gely, hydratační krémy a deodoranty.Tak a už jdeme na produkt samotný.

Šampon a sprchový gel s vůní vanilky a jablka Charlotte Family BIO je v krásném velkém balení s objemem 500 ml. Balení si mi moc líbí. Jde o bílou plastovou láhev s pumpičkovým aplikátorem, který je velmi praktický. Sprcháč obsahuje aloe vera a vitamín E, který pokožku pěkně uklidňuje a hydratuje. Gel je tvořen z 99 % přírodními účinnými látkami a neobsahuje alkohol, alergeny, formaldehyd, barviva, živočišné produkty ani další alergeny. 
Gelu stačí použít opravdu trošku a pokud jste milovnice pěny, tak tady vás možná trošku zklamu, jemnou pěnu sice vytvoří, ale určitě se v ní nebudete ztrácet, každopádně mě to nevadí. Gel krásně voní, ale víc než vanilku z něj cítím příjemnou ovocnou vůni jablíček. Po použití je pokožka pěkně čistá dokonce i vlásky dokáže zbavit nečistot a krásně provonět. Vždycky lituju, že ta krásná vůně nevydrží dýl. Jinak pokožka zůstává pěkně jemná a hladká, a to mám moc ráda.
Cena šamponu/sprchového gelu je trošku vyšší, ale zase jde o přírodní produkt, který využije opravdu celá rodina a je v balení o objemu 500 ml, takže vydrží. Cena je tedy 259 Kč.

UŽ JSTE O ZNAČCE SLYŠELY?


5 komentářů:

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...