sobota 3. června 2017

Novinky: L'oreal, Garnier a Maybelline

V minulém týdnu mi dorazil balíček plný produktů značek L'oreal, Garnier a Maybelline. Hned jsem ho rozbalovala a protože jsem netušila, co v něm bude, tak jsem u každého produktu dělala: jééé, jééé, to je supéér! No a co jsem v balíčku měla a jaké jsou moje první zkušenosti, tak to se dozvíte v článku.

COLOR RICHE LE VERNIS A L'HUILLE
V balíčku jsem měla dva laky na nehty v odstínech 556 a 116. Moc se mi líbí netradiční a velmi luxusní skleněná lahvička (13,5 ml) se zlatým vrškem. Štěteček je pěkně široký a zaoblený, takže se mi s nimi pěkně lakovalo. Zkoušela jsem už oba laky - 116 je nude odstín a 556 je tmavý plum odstín. Laky mají obohacenou texturu vzácnými oleji z růže, lotusu, heřmánku a arganu - měl by tedy nehty i vyživovat. 
Garnier Mineral Pure Active Antibacterial
Tak ten hned zabavila mamka :D. Jde o roll-on balení 50 ml, které je super do kabelky. Jde o deodorant antiperspirant s maximální ochranou až 48 hodin. Krásně voní a poskytuje okamžitou a dlouhotrvající svěžest - no co si budeme povídat, ono by úplně stačilo, kdyby tu svěžest dodával po cca 12 hodin. No zátěžové testy ve vedrech ho teprve čekají, ale teď běžný pracovní den zvládl v pohodě. Výhoda - nabarví oblečení, pěkně voní a rychle v podpaží zaschne! Složení je obohaceno o antibakteriální olej z čajovníku a Mineralite. Neobsahuje alkohol ani parabeny. 
Maybelline Brow Precise Fiber Filler vyplňující řasenka na obočí
V balíčku jsem měla dva odstíny - světlejší dark blonde a tmavší medium brown. Mamka si tedy nechala na vyzkoušení ten světlejší odstín, protože je blondýna a já jsem si nechala tmavší a jsme obě spokojené :). Jde vlastně o takovou řasenku na obočí, která obsahuje jemná vlákna která obočí zvládnou i trochu zahustit (do teď jsem používala podobný produkt od Essence). Díky těmto kartáčkům, obočí pěkně zafixujete, dobarvíte a zahustíte. Líbí se mi, že je s nimi úprava obočí jednoduchá, blesková a vydrží celý den. 
Maybelline Fit Me Matte&Poreless make-up
Jde o sjednocující make-up s matujícím efektem pro normální až mastnou pleť - takže přesně něco pro mě :). Mám odstín 120 tedy Classic Ivory, který mi sedl a na pleti vypadá moc pěkně a přirozeně. Obsahuje mikro-pudrové částice, které absorbují lesk a zmenšují viditelnost pórů. Neměl by ucpávat póry ani pleť vysušovat. 

Maybelline Fit Me! Concealer 
Mám odstín 25 a kdybych měla porovnat tento korektor s tekutým korektorem od Catrice, tak u mě Catrice o kousek vede, ale i tento není špatný a určitě ho využiju. Dokonce mi sedl i odstín. Přijde mi, že Catrice víc kryje, ale tento je zase super na kruhy pod očima.
L'oreal Nude Magique CC Anti-dullness
Tónovací CC krém pro rozzáření unavené pleti. Ještě jsem ho na pleti nezkoušela, ale moc se na něj těším vypadá fakt dobře! Měl by hydratovat, krýt drobné nedokonalosti a neměl by pokožku zatěžovat. No jsem zvědavá :).
L'ORÉAL PARIS ELSEVE Color - Vive
Tento denní krém (balzám) na vlasy je určen pro barvené vlasy, takže jsem ho opět přenechala mamce protože ta si vlasy barví. Krém se nanáší na umyté nebo klidně i na suché vlasy před žehlením, kulmováním nebo i jako ochrana před slunečním zářením. Vlasy rozzáří, usnadní jejich rozčesávání a intenzivně je vyživí. Líbí se mi, že jde o bez oplachovou péči a že obsahuje UV ochranu před sluníčkem :). 
L'ORÉAL PARIS FALSE LASH SUPERSTAR X FIBER DVOUFÁZOVÁ ŘASENKA
Tahle černá řasenka se nanáší ve dvou krocích. Mě to tedy přijde zbytečně složité a i balení je takové dost veliké. Zkoušela jsem ji zatím jen jednou a nejspíš bych po ní v obchodě nesáhla, ale ne proto, že by byla špatná, ale protože mi přijde dvoufázová řasenka zbytečná a použití komplikované.

MAYBELLINE COLOSSAL BIG SHOT ŘASENKA
Tak tahle řasenka by měla vytvořit kolosální objem řas. Pěkně řasy obarví, neslepí a udělá je pěkně přirozené. Vhodná pro běžné denní používání.
Kartáček - Extra collosal big shot
1. krok u X fiber
2. krok u X fiber
Maybelline Lip contour palette 02
Tohle je moje první konturovací paletka na rty. Paletka obsahuje podkladovou bázi, potom barvy na rty a taky barvy pro zvýraznění vnější linie rtů a také rozjasňovač pro efekt plnějších rtů. Zatím jsem zkoušela barvičky jen na ruku a líbí se mi jak jsou pigmentované. Paletka se mi moc líbí a jsem ráda, že jsou v ní i pěkné a pro mě použitelné odstíny
L'oreal Paris Ultra Precision tekutá oční linka
Linka má ultra teňoučký štěteček s kterým budou linky hračka. No to neplatí pro mě, protože jsem kopyto a linky si nezvládnu udělat pomalu ničím :-D. Stále nacvičuji :-)
Colorista sprey
Barevné proužky ve vlasech jsou na léto IN. V balíčku jsem měla dva barevné spreje na vlasy, na kterých je super, že jsou jen dočasné. Na konci dne barvy z vlasů vyčešete nebo vymyjete :). V nabídce je 6 odstínů a já jsem měla v balíčku #minthair a #turquoisehair. Osobně bych si asi vybírala nějaký odstín spíš do růžova nebo do fialkova. 
Tak a to je pro dnešek z novinek všechno. Budu ráda, když mi do komentáře napíšete jestli třeba budete chtít některý z produktů trošku víc rozebrat v samostatné recenzi po delší době používání.

ZKOUŠELY JSTE UŽ NĚKTERÝ PRODUKT? 



14 komentářů:

  1. the nailpolishes look really nice. i like the mascara from maybelline.

    have a nice day!

    Anna <3

    annashines.com

    OdpovědětVymazat
  2. Nezkoušela jsem nic ale zaujal mě CC krém a ráda bych ho vyzkoušela. Řaenky taky nevypadají nejhůř, možná až mi nějaká dojde si jednu koupím, víc důvěřuji té s prohnutým kartáčkem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem tu s prohnutým kartáčkem dala mamce a je s ní moc spokojená :)

      Vymazat
  3. Maybelline makeup som si tiež kúpila a som naň veľmi zvedavá, hlavne po tom, čo ho Rendy dala medzi svojich obľúbencov tento mesiac :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem s ním moc spokojená, ale na FB jsem četla i negativní komentáře :).

      Vymazat
  4. Taky jsem si teď pořídila Fit Me v této variantě, byla jsem trošku zmatená z odstínů, ale to je to nejmenší. Ty laky mají opravdu nádhernou lahvičku! ♥ Ten kartáček u té řasenky na obočí vypadá trošku děsivě, ale může být fakt super :) Antiperspiranty od Garnier mám úplně nejradši :)

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Laky jsou krásně, už je mám i nafocené, tak vám je ukážu i na nehtech :).

      Vymazat
  5. tak tie laky ti prišli v nádherných odtieňoch :) a zaujala ma aj paletka rúžov a korektor Fit me, na ktorý som počula celkom chvály :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takovou paletku rtěnek mám poprvé a líbí se mi a z těch laků na nehty jsem nadšená :).

      Vymazat
  6. Některé z kousků bych chtěla vyzkoušet. :) Skvělé nákupy. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...