sobota 24. června 2017

Navia: Šlehaný krém a pralinky do koupel Bezstarostné ráno

V dnešním článku bych Vám chtěla představit jeden tělový krém a pralinky do koupele slovenské značky Navia. Oba produkty jsou ve variantě Bezstarostné ráno, která mi nááádherně voní! Produkty s touto vůni jsem si už nakoupila do zásoby. Jako první jsem měla tuhý balzám (recenze zde). Navia nabízí produkty, které jsou vyrobené z čerstvých a kvalitních surovin. Líbí se mi, že to jsou produkty opravdu velmi cenově dostupné a v žádném případě to není na úkor kvality.


Šlehaný krém
Krém je ve tmavé skleničce o objemu 60 ml s černým šroubovacím víčkem a designově velmi povedenou etiketou. Fakt se mi tento styl moc líbí - nic přeplácaného - naopak velmi přirozené a oku lahodící balení! Krém má opravdu krásně našlehanou a nadýchanou konzistenci. 
Je ideální pro suchou pokožku, kterou můžete hýčkat kdykoliv si vzpomenete. Pokožku hloubkově hydratuje a regeneruje. Líbí se mi, že je krém možné použít na celé tělo. Já ho používám i na obličej a to hlavně na noc. Večer se s ním namažu hlavně chodila, lokty, ruce, dekolt a krk. 
Na obličeji mi krém vytvoří mastnější film, který nechávám půspbit s vědomím toho že se do rána pěkně vstřebá a nechá pokožku zázračně jemnou, voňavou a vyživenou. Přes den bych si ho ale na obličej nedala, byla bych mastná určitě celý den. Jinak ho ale stačí opravdu trošička, pěkně při kontaktu s pokožkou taje. Ráda si s ním natírám i rty, které krásně vyživí a ochrání je před vysušením. 
A teď k paremaci - voní prostě dokonale. Má vonět po květinách a citrusech, ale já z něj cítím hlavně citrusy, ale i čokoládu a já nevím co všechno, ale je to prostě nádhera! Krém obsahuje bambucké máslo, mandlový a avokádový olej, esenciální oleje, vitamin E a další skvělé přírodní složky. Pokud vyhledáváte kosmetiku vhodnou pro vegany, tak i pro vás je tento krém vhodný!

Cena tohoto krému je jen 125 Kč! To je super ne? Doporučuji vyzkoušet, ať si ho sami očicháte :). 


Pralinky do koupele
Další láskou jsou pralinky do koupele, bohužel ty už jsou stažené z prodeje (nevím proč a nechápu to - jsou dokonalé!) ale na některých e-shopech ještě jsou. Možná se to zdá být trošku "sluníčkové", ale fakt jsem si tu vůni oblíbila! Relaxační pralinky do koupele mají jemnou květinovou vůni pelargónie, doplněné o svěží citrusové tóny vavřínu, antidepresivního rozmarýnu a exotického květu Ylang Ylang. Díky obsahu kakaového másla a mandlového oleje vyživují pokožku a uvolňují v koupeli tělo i mysl. V balení jsou 4 plátky, které vypadají jako mýdlo, ale když je vhodíte do napuštěné vany, tak se rozpustí a krásně se rozvoní a relax v teplé voňavé vaně je na světě! 
Do vany stačí vhodit jen jednu pralinku, takže balení vystačí na 4 vany :). Po tom, co z vany vylezu, tak mám na pokožce lehkou olejovou vrstvičku, protože pralinky obsahují pečující oleje. Nemusím se hned mazat krémem a pokožka mi krásně voní ještě nějakou dobu. 
Abych to shrnula, tak krém určitě doporučuji všemi deseti a pralinky taky, takže zkuste ještě pohledat na internetu. 

CO NA TYTO PRODUKTY ŘÍKÁTE? 
UŽ JSTE ZKOUŠELY NĚJAKÝ PRODUKT ZNAČKY NAVIA?


11 komentářů:

  1. Krém vypadá hodně dobře a za tu cenu, fakt super :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty pralinky vypadají luxusně. Ty mě lákají k vyzkoušení :) Miluji takové produkty do vany :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám taky moc ráda všechno, co ovoní vodu ve vaně.

      Vymazat
  3. Od této značky jsem nic nezkoušela a popravdě o ní slyším poprvé. Oba produkty se mi líbí, pralinky do koupele vypadají pěkně, škoda že je stáhli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem nakoupila do zásoby, ale taky si myslím, že je to škoda :(.

      Vymazat
  4. Ja mám od Navii avokádový krém na pleť. Je dobrý len škoda ,že tam nedali nejakú silicu, lebo nevonia pekne.

    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
  5. Ale toto mě zaujalo musím říct :)

    Pralinky do koupele vypadají "mňamózně" a ten šlehaný krém je pecka. Cena taky dobrá. Takže děkuji za tip na nákupy :)

    INKA – focení, líčení, bydlení, lifestyle a další!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No není za co :). Jako za ty peníze je to fakt super!

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...