čtvrtek 8. června 2017

Makeup Revolution: Metalická luxusní retro sada na rty - We Rule

Retro závan pro naše rty dorazil z Londýna. V dnešním článku vám představím novinku značky Makeup Revolution, kterou je Metalická luxusní retro sada na rty, We Rule.
Sada je schovaná v papírové krabičce, která v sobě skrývá tekutou metalickou rtěnku a tužku na rty ve stejném odstínu. Já jsem si vybrala odstín We Rule, ale v nabídce jsou ještě další dva - Worth it a Sovereign. Odstín We Rule je z těchto tří podle mě nejvíc nude a nenápadný a to jsem přesně chtěla. 
Postup je takový, že napřed na rty nanesete tužku a potom metalickou tekutou rtěnku. Na začátek bych chtěla pochválit pigmentaci ta je fakt výrazná a dobrá jak u rtěnky tak u tužky. Rtěnka má aplikátor stejný jako je u lesků na rty. Tužka na rty je pěkně měkká a protože má špičatý konec, krásně s ní vykreslíte obrys rtů. 
Osobně jsem s tímto kouskem opravdu moc spokojená. I když jde o odstín, který není nijak výrazný, tak s ním určitě oslníte na každé párty a skvělý bude na letní dny. Tekutá rtěnka je o objemu 5,5 ml a tužka má 1 g. Za tento retro kousek zaplatíte 299 Kč. 
CO NA SADU ŘÍKÁTE? 
JAKÝ ODSTÍN BY SE NEJVÍC LÍBIL VÁM?


9 komentářů:

  1. čakala som práve ten silný metalický odtieň, ktorý by sa mi asi veľmi nepáčil. takto je to veľmi pekné a dokážem si ho predstaviť aj na sebe :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem se bála, že bude odstín fakt výrazný.

      Vymazat
  2. Tyhle lip kity mě lákají už právě obalem. Ten prostě nemá chybu :) A jak už říkala Veru, čekala jsem silný metalický odstín, čehož bych se bála. Ale takhle vypadá moc hezky :)

    Pauline’s Tiny World♥

    OdpovědětVymazat
  3. Vůbec tato barvička nevypadá špatně :)

    OdpovědětVymazat
  4. Túto sadu si chcem kúpiť, vďaka za recenziu, je skvelá. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...