středa 14. prosince 2016

Pleva: Pleťový krém s propolisem

Pleťový krém s propolisem - tak přesně o tom bych vám ráda napsala pár řádků. Za poslední tři měsíce jsem si ho fakt oblíbila. Děda byl včelař (bohužel už včely nemá, byly nějaké nemocné) a tak si z dětství pamatuju, že propolis byl všelék. Babička mi dávala propolisové obklady na všechny moje škrábance a odřeniny a je fakt, že se krásně a rychle vše hojilo. Takže kosmetický produkt, který obsahuje tento lék od včeliček bude určitě fungovat a mojí pokožce vyhovovat.
Oficiální popis:
Bohatý propolisový krém s přírodní vůní, který regeneruje pleť a obnovuje její zdraví. Rychle se vstřebává do pokožky bez pocitu mastnoty. Používá se na den i na noc a je vhodný všechny druhy pleti. Je vhodný jako prevence pro pokožku náchylnou na ekzémy a plísňová onemocnění, na proleženiny a zpomaluje tvorbu vrásek.

Krém je podle mě v plastovém kelímku o obsahu 50 g, který ale vypadá jako skleněný. Kelímek je ještě ukrytý ve vkusné papírové krabičce, to je už u Plevy klasika. Kelímek má zlaté šroubovací víčko a vypadá docela luxusně.
Barva krému je bílá a konzistence je jemně krémová. Z krému cítím sladkou propolisovou vůni. Vím, že někomu to nevoní, ale já jsem na těchto medových a propolisových vůních vyrůstala a naprosto je zbožňuji. Úplně si lebedím, když si krém na obličej nanesu a jemně si ho do pleti vmasírovávám a ta vůně se mi hrne do nosu a na pleti voní ještě nějakou chvilku. To prostě musíte zkusit, abyste pochopily. 
Krém je tak lehký, že jsem si ho zvykla používat i před nanesením make-upu. Krém totiž není na pokožce mastný, ale pěkně se do ní vstřebá a nedělá žádné žmolky. Po nanesení je pokožka moc příjemná na dotek je hned jemnější a krásně hebká. Krém je také vhodný, pokud vás trápí nějaký ten pupínek a nebo jste se na sluníčku nebo v solárku spálily. A teď se držte cena krému je podle mě více než příznivá, stojí totiž jen 153 Kč a koupit si ho můžete TADY

MÁTE RÁDY SLADKOU MEDOVOU VŮNI? 
CO NA KRÉM ŘÍKÁTE VY?


6 komentářů:

  1. Tak ten vypadá hodně zajímavě, zvlášť mě zaujalo , že je vhodný i na ekzém.

    OdpovědětVymazat
  2. Musím uznat, že krém vypadá hodně dobře :))
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Dekuji za tip ohledne prolezenin. Deda je v nemocnici a ma prolezeniny tak shanim prave nejakou masticku nebo krem a urcite tu tvoji vyzkousim. Pak jeste premyslim o koupi takoveto specialni matrace https://www.distrimedpomucky.cz/pasivni-antidekubitni-matrace-bez-kompresorem/antidekubitni-matrace.html tak snad to oboje pomuze. Dekuji moc a mej se ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...