neděle 9. října 2016

TianDe: Gel na obličej a tělo Aloe vera

Dnes pro vás mám recenzi na hojivý Gel na obličej a tělo Aloe Vera značky TianDe. Už balení napovídá, že se jedná o přírodní kosmetiku. 
Gel je plastové tubě o obsahu 50 g, tuba je ještě v papírové krabičce. Krabička i tuba jsou laděné do přírodní béžové a do zelené barvy. Myslím, že se oba obaly dost povedly. Tenhle malý zázrak obsahuje 98% šťávy z listů Aloe Vera, která má jak určitě víte hydratační, zklidňující a hojivé vlastnosti
Barva gelu je čirá a pokud jde o konzistenci, tak s tou jsem měla ze začátku docela velký problém. Konzistence je taková hustá a docela se táhne. Pokud znáte konzistenci gelu z čerstvě uříznutého listu Aloe Vera, tak je to úplně stejná konzistence. Zvykla jsem si gel na pokožku nanést a rozetřít. Roztírání chvilku trvá, ale po chvilce se gel do pokožky vstřebá a už nijak nelepí. Jeho použití chce svůj čas, nečekejte, že ho rychle namažete a hupsnete do oblečení. Nejlíp asi používat po koupeli a v klidu počkat až se hezky vstřebá. Voní moc příjemně po Aloe Vera.
Gel můžete používat pro každodenní hydrataci pokožky celého těla. Obnovuje a hojí pokožku namáhanou během dne působením slunečního záření a větru, odstraňuje její podráždění a různé záněty. Zlepšuje její regeneraci a dodává jí potřebné vitamíny. Parádně pokožku hydratuje. Je výborný na jizvy, na ošetření po spálení od sluníčka anebo i po holení. Líbí se mi, že je gel vhodný pro všechny typy pleti. U mastné pleti normalizuje činnost mazových žláz, smíšenou pokožku udržuje v rovnováze a suchou a citlivou pokožku zklidňuje a zjemňuje. 
Já gel používám jak na obličej, tak i na tělo, takže mi těch 50 g nejspíš nevydrží moc dlouho. Počítám tak dva týdny, pokud bych ho používala pravidelně, ale jak víte, tak všechno střídám a tak gel používám pravidelně hlavně na podrážděnou pokožku po holení a jinak sem tam, podle nálady. Klidně bych brala i větší balení.

Tady jsou ještě dvě videa, jen ať si představíte tu konzistenci :).



Pokud budete chtít gel vyzkoušet, tak ho koupíte ZDE za 433 Kč.

ZAUJAL VÁS TENTO GELY?
ZNÁTE ZNAČKU TIANDE?


10 komentářů:

  1. Ja mam obrovske balenie tohto gelu(prislo mi minuly tyzden) z ebay od korejskej znacky a inak uz som videla, take obrovske balenie aj v dm dokonca. Ja ho pouzivam miesto kremu a zatial je super :))

    OdpovědětVymazat
  2. Gél môže byť super, ale aj tak nechápem, ako vonia aloe vera. Mám ho aj doma a nemá nejakú špecifickú vôňu.:D
    Pozývam ťa na moju giweavey:
    http://ankalooksword.blogspot.com/2016/10/giweavey.html

    OdpovědětVymazat
  3. Tuto značku neznám, ale asi by to ani nebylo nic pro mě, protože jsem prostě jeden z těch divných typů, kterým aloe vadí :/ Každopádně je super, že tobě vyhovuje :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle značku docela znám, ale jako že by mě z ní něco zaujalo, třeba tohle jako mě moc nezaujalo, ikdyž to vypadá dobře. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Ja mám doma aloe vera gél po holení, tiež je super.

    OdpovědětVymazat
  6. Značku nepoznám, ale jako gel po holení by se mi hodil. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. Hey i already follow back :) i am #210 on gfc, the A picture. Have a nice day

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...