pondělí 17. října 2016

Ms. Sparkle: Holografické lak na nehty Acai

Dneska si posvítíme na holografický lak na nehty s názvem Acai od nezávislého výrobce laků na nehty z Holandska, který si říká Ms. Sparkle. Ms. Sparkle používá pro výrobu laků kvalitní pigmenty a rozpouštědla vhodná pro třpytky, ve kterých se třpytky nerozpouštějí, nedeformují a co se mi moc líbí, tak to, že neklesají ke dnu jako tomu u některých glitrových laků bývá.
Lak je v lahvičce o objemu 10 ml, jak můžete vidět z fotek lahvička má obdélníkový tvar s černým vrškem. Když lahvičkou zatřepete uslyšíte, jak o stěny lahvičky cinkají nerezové kuličky. Jsou v laku proto, aby usnadnily promíchávání.
Barva laku je tmavě fialová. Mě osobně připomíná temnou noční oblohu s milionem hvězdiček. Odstín je fakt krásný. Lak nese název Acai a odstín je určitě inspirovaný právě plody Acai Berry, které jsou přesně tak tmavě fialové jako odstín tohoto laku.
Lak má kratší a širší štěteček. Konzistence laku je taková střední ani tuhá ani tekutá. Stačí lak nanést ve dvou tenkých vrstvách a už se třpytí do všech stran. 
Moc se mi líbí, že lak neobsahuje DPB (dibutylftalát), formaldehyd, formaldehyd resin, toluen a Camphor. Všechny tyto látky jsou škodlivé nejen pro naše nehty, ale i pro celé tělo a v klasických lacích se objevují. 
Tento lak je tedy k nehtům šetrný a i po odlakování nejsou nehty tak poškozené. Všechny benefity laku se odráží i v jeho ceně. Lak si můžete koupit na LakiLaki.cz za 319 Kč.

LÍBÍ SE VÁM TENTO ODSTÍN?
RÁDY LAKUJETE HOLOGRAFICKÉ LAKY NA NEHTY?


11 komentářů:

  1. Wow tak ten je nádherný :O
    PS: krásne nechty ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný článek i fotky :) o značce jsem neslyšela, ale lak na nehtech vypadá krásně :)

    OdpovědětVymazat
  3. Velmi krásný odstín, takové mám moc ráda. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. Ten lak je vážně fešný :-). Vypadá skvěle, na podzim úžasná barvička, je zvláštní! Moc krásně působí ten odstín, wow :-)!!

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Já takovým lakům moc pozornosti nevěnuji, ale asi začnu protože vypadá celkem dobře :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...