sobota 1. října 2016

Moyra: Laky na nehty, razítkovací destička a odlakovač

Konečně jsem měla dost času, abych se pořádně mrkla na zoubek těmto třem lakům na nehty, které mi zaslal e-shop moyrashop.cz. Nafoceno a vyzkoušeno to už mám delší dobu, ale přebírání fotek mi zabírá asi nejvíc času. Na tomto e-shopu najdete spoustu laků na nehty, pomůcek, zdobení, razítkovacích destiček a plno dalších super věcí. Co říkám na tyto laky a co jsem si ještě k testování vybrala se dozvíte v článku.

O lacích na nehty a razítkovacích destičkách Moyra už jsem slyšela a moc jsem je chtěla vyzkoušet. Když mi přišel domů balíček, tak jsem měla velkou radost a nedočkavě jsem hned šla zkoušet. Při rozbalování balíčku se na mě hned linula vanilková vůně odlakovače, a to proto, že mi ho trochu do balíčku vyteklo. Víčko nějak špatně těsní, tak musím dávat bacha abych ho měla pořád ve svislé poloze :D. V balíku byly taky dva katalogy - jeden velký se všemi laky a celou nabídkou Moyry a druhý věnovaný jen razítkování.
K vyzkoušení jsem si vybrala dva holografické laky s názvy Orion a Sirius, jeden černý lak s gelovým efektem, který se hodí na razítkování s názvem Nina, odlakovač na nehty s vůní vanilky a razítkovací destičku č. 08 Geometry.
Napřed se koukneme na laky. Do holografických efektů těchto dvou laků jsem se fakticky okamžitě zamilovala. Ve stínu to zas taková pecka není, ale na sluneční světlo umí odstíny pořádně rozparádit a házet odlesky na všechny strany. Lak s názvem Orion obsahuje stříbrné a růžové holografické třpytky a Sirius je čistě stříbrný holografický lak. Černý lak na nehty s názvem Nina by měl na nehtech vytvořit gelový efekt, já ale černé nehty nenosím a tak jsem se rozhodla, že ho vyzkouším jako razítkovací lak. A i s razítky si poradil obstojně i když je podle mě řidší než klasické razítkovací laky. Všechny tři laky na nehty mají pěkné, pro Moyru typické, skleněné lahvičky o obsahu 12 ml s šedými delšími víčky. Štětečky jsou taky totožné, delší, užší, ale lakovalo se mi s nimi dobře, i když mám raději širší štětečky. Hustota všech laků je cca stejná, laky nestékají a dobře se s nimi lakuje, konzistence je tedy, tak akorát. Schnutí je rychlé a výdrž je úplně v pohodě 3-4 dny. Na nehtech vypadají náramně! A všechny tři laky koupíte za cenu 95 Kč za kus, to jde nemyslíte?
Razítkovací destičku s názvem Geometry a číselným označením 08 jsem měla v hledáčku už dlouho. Tady můžete vidět fotky z e-shopu. Moc se mi líbí všechny vzory. Co mě, ale dost překvapilo a zarazilo, že na destičce chybí jeden ze vzorů a místo něho je jiný. Docela mě to mrzí protože chybějící vzor, jsem ještě na žádné destičce neviděla a dost se mi líbil. Konkrétně jde o první vzor ve čtvrté řadě.
A tady už můžete vidět fotky mojí destičky. 
Hned jsem zkoušela narazítkovat všechny vzory na papír a musím říct, že některé mě trochu zlobily, ale možná je to mýma rukama. 
Tady už můžete vidět některé vzory z destičky s holo laky :). Pokud byste si chtěly destičku pořídit, tak vás vyjde na 190 Kč.
No a nakonec vanilkový bezacetonový odlakovač. Na fotkách můžete vidět, kolik se mi ho asi vylilo do balíčku. Jinak jsem ho už i zkoušela a fakt pěkně voní po vanilce i když po takové umělé vanilce, ale ok lepší než ten klasický zápach odlakovačů. Lak z nehtů odlakuje dobře a docela rychle. Nehty mi nijak zvlášť nevysušoval, ale já si vždy hned nehty po odlakování ošetřím nějakým krémem nebo pečujícím olejíčkem. Odlakovač koupíte za 65 Kč - ZDE.
Abych to shrnula, tak holografické laky Moyra mě naprosto učarovaly a určitě doplním jejich řadu. Černý lak se mi hodí jak na razítkování, tak jako podklad pro tmavší nailarty. Razítkovací destička a odlakovač jsou příjemní pomocníci. Pokud by Vás některý z produktů zaujal určitě se koukněte na e-shop moyrashop.cz

UŽ JSTE SLYŠELY O ZNAČCE MOYRA?
ZKOUŠELY JSTE OD NÍ NĚJAKÝ LAK NA NEHTY?
MÁTE RÁDY HOLOGRAFICKÉ LAKY?




P.S. Pokud se chceš zapojit do soutěže, tak napiš pod tento příspěvek komentář + napiš komentář pod soutěžní příspěvek - TADY.


14 komentářů:

  1. Tuto značku neznám, ale ty laky vypadají dobře a ty vzory ještě líp :)
    eLblog

    OdpovědětVymazat
  2. Značku neznám, ale ten stříbrný a ruzový vypadá dokonale :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. O značke počujem prvý krát, ale tieto laky sú naozaj krásne! Ja by som ich síce nenosila, nie je to úplne moja šálka kávy, no krásne sú veľmi! ♥
    Candy ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkný článek :) o značce jsem ještě neslyšela, ale laky i destička vypadají pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  5. Značku nepoznám ale laky sú krásne. Ale ja také nenosím 😀

    OdpovědětVymazat
  6. Laky vypadají moc hezky a tu destičku bych taky brala. Vzory na nehtech jsou skvělé. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. Tak ty laky nemají chybu :-), tahle značka je pro mne novinkou, takže moc děkuji za zajímavý tip.
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Ten ružový lak je super. Inak, doštičky mám aj ja, lenže mi to s nimi nejako nejde a nechaoem prečo. Možno mám zlý lak alebo som neschopná, no nikdy mi na doštičke nič nezostane. :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám cca 40 destiček Moyra (včetně této) a všechny mi fungují perfektně. U razítkování je třeba lak setřít jen 1x pod úhlem cca 45°, mít "lehkou ruku" při nabírání vzoru na razítko a všechno včetně nanesení vzoru dělat velmi rychle, protože se pracuje s velice tenkou vrstvou laku, která tudíž i rychle schne. Na Youtube má Moyra kanál a video, kde odpovídá na možné problémy při razítkování.

      Vymazat
  9. O značce slyším poprvé. Moc se mi líbí ten stříbrný lak. Každopádně já teď preferuji laky OPI :D Snažím se zlikvidovat sbírku levných laků a kupovat si jen OPI.

    September Favourites 2016

    My September 2016

    OdpovědětVymazat
  10. tie laky su nadherne vazne :)

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  11. značku vôbec nepoznám, laky vyzerajú veľmi pekne aj tie orazítkované motívy :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  12. Slyším o této značce u Tebe na blogu poprvé Kači :) A líbí se mi hodně, mám ráda vše, co se třpytí - straka jedna :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...