úterý 13. září 2016

Nivea: Čistící pleťový krém a mléko


Krásný den,
určitě víte, jak je důležité každodenní odličování a pečlivé čištění pleti. Dnes Vám představím dva nové produkty kosmetiky Nivea, které vám můžou s čištěním pleti skvěle pomáhat. Pleť obličeji i dekoltu bychom si měly čistit každý den (i když se nelíčíme) a to ráno i večer. 

Značka Nivea nedávno představila tyto novinky - Čistící pleťový krém Creme Care a Čistící pleťové mléko Crema Care. Obaly obou těchto produktů jsou tmavě modré a jsou inspirované všem dobře známým modrým Nivea krémem v plechovce. Dokonce i vůně je stejná jako u tradičního Nivea modrého krému, takže pokud ji od dětství milujete, tak jsou tyto dva produkty přesně pro vás. Slibují udržovat naši pleť dokonale čistou a svěží. Musím se přiznat, že mě modrobílý krém moc voní a tak mi tyto dva produkty udělaly velkou radost.

Tento čistící krém jsem si hned oblíbila. Vždy si ho nanesu na navlhčenou tvář a jemně pleť masíruji krouživými pohyby. Potom ho stačí smýt vlažnou vodou a je hotovo. Pokaždé si napřed odlíčím oči a potom na dočištění tváře použiju tento krém. Nemusíte vlastně použít ani jeden vatový tamponek. Po opláchnutí je pleť krásně hlaďoučká a heboučká. Takže tento produkt určitě stojí za vyzkoušení. Opravdu krásně pleť vyčistí a hydratuje a krásně mi voní. Obsah balení je 150 ml. Čistící krém najdete v drogériích nebo parfums.cz a koupíte ho za cca 100 Kč.


Tohle nové čistící mléko jsem ráda vyzkoušela a koupila bych si ho klidně znovu. Pracovat s ním se dá dvěma způsoby. Můžete pleť čistit tak, že si nanesete trochu mléka na vatový tamponek a budete přejíždět po obličeji anebo můžete mléko nanést prsty rovnou na pleť a potom jen zbytky mléka setřít. Já jsem zvolila tu první variantu, takže nanáším trochu na tamponek a přejíždím po obličeji. Zkoušela jsem s ním odličovat pouze tváře, na oči používám micelární vodu, ale s make-upem si mléko poradilo skvěle. A po použití jsem měla pleť pěkně jemnou a hydratovanou a ani nebyla nijak mastná. Příjemný voňavý svěží pocit. Obsah balení je 200 ml a konzistence mléka je logicky tekutější než u krému, takže si můžete vybrat, co pro vás bude pohodlnější. Čistící mléko najdete v drogériích nebo parfums.cz a koupíte ho za cca 100 Kč.
MÁTE RÁDY KLASICKÝ MODROBÍLÝ KRÉM ZNAČKY NIVEA?
UŽ JSTE TYTO PRODUKTY VYZKOUŠELY?
JAK VÁS ZAUJALY?



19 komentářů:

  1. Také jsem zhruba před měsícem na tyto produkty psala recenzi. Já si je však schovávám na zimní období, kdy má pleť bude potřebovat dopřát dávku hydratace. Zatím používám čistící a micelární odličovací ubrousky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si je šetřím na zimu, ale občas je použiji i teď, protože fakt krásně voní.

      Vymazat
  2. Modrobílý krém Nivea mám ráda moc, už jsem měla několik balení, jak takový ten univerzální v plechovce, tak i tělové mléko, který je super vyživující pro mou suchou pokožku :). Čisticí krém budu moci díky výhře v GA vyzkoušet

    OdpovědětVymazat
  3. Tieto produkty som zatiaľ neskúšala a ani ma nejako nelákajú, pretože čistiace produkty s krémovou konzistenciou nemám moc rada, nakoľko sa s nimi neviem nikdy poriadne odlíčiť.

    OdpovědětVymazat
  4. Krémy Nivea jsem měla ráda hrozně jako malá - strašně pěkně mi voněly. Teď mi příjde, že je jejich vůně trochu jiná, ale hydratují pořád pěkně :)

    Giveaway na září 

    OdpovědětVymazat
  5. Ráda bych vyzkoušela čistící krém. Ale zrovna jsem si koupila od Neutrogeny, tak musí ještě počkat :)
    Můj blog: Veronique beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě asi teď víc sedí mléko, ale na zimu bude super ten krém, je hutnější.

      Vymazat
  6. Věřím, že ten čistící krém může být super :-), ale zatím mám doma tolik kosmetiky, že si na další nákupy budu muset počkat :-D.
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já si dám vždy nakupovací stopku, ale nikdy to nedodržím :D

      Vymazat
  7. Čítala som iba chválu na tieto produkty, no neviem si predstaviť, že by som používala krémové produkty. Ja mám problém už s miekami a toto vyzerá naozaj hutne :/
    Aďulik Sun

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak na zimu, to určitě stojí za to a zkoušela si už oleje na obličej? Taky bych nikdy neřekla, že si je oblíbím, ale je to moc fajn.

      Vymazat
  8. Tyhle produkty jsem nezkoušela, ale z téhle modré řady mám telové mléko a s ním jsem mega spokojená :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  9. Skvelá novinka ten čistiaci pleťový krém, také produkty mám rada, používam niečo podobné značky Balea s mandľovým olejom, pekne to pokožku hydratuje a jemne čistí, mám rada, keď si môžem vyčistiť pleť ale zbytočne si ju tým nevysušujem.

    OdpovědětVymazat
  10. Miluji vůni klasického krému Nivea v plechovce, připomíná mi to dětství a kupuji si ho opakovaně :-) ostatní produkty jsem zatím nezkoušela.
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  11. S klasickým krémom v plechovke som sa osobne nestretla, až teraz som spoznala túto vôňu v telovom mlieku z modrého radu a musím povedať, že zo začiatku mi ktovieako nevoňal, ale po čase sa mi vôňa zapáčila. Okrem toho mlieko je perfektné, akoby zahaľovalo pokožku do zamatu.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...