pátek 11. března 2016

Recenze: Bez Poo-Pourri už na záchod nepůjdete!

 Dnešní recenze bude trošku jiná, bude totiž tak trochu "záchodová".  O zázračném Poo-Pouri už jsem slyšela a rozhodla jsem se ho vyzkoušet, proč taky ne? Chodíte na záchod? A chcete, aby tam po vás zůstávalo čisto a voňavo? Jsme na tom doufám všichni stejně, takže by ho využil určitě každý. Byla jsem moc ráda, když jsem dostala možnost spolupráce a mohla jsem Poo-Pouri vyzkoušet. Pokud nevíte co Poo-Pouri je tak se podívejte na toto video a hned vám to bude jasné.


Tento produkt slouží k zamaskování pachových stop, potom co vykonáte potřebu na záchodě. Jde o sprej, který může každá slečna/paní nosit u sebe v kabelce, nikdy totiž nevíte, kdy to na vás přijde. Sprej se předtím než vykonáte potřebu stříkne do toalety a vrstva esenciálních olejů na vodní hladině zabrání následnému zápachu.

Je to takové intimní téma, ale popravdě musím říct, že na "velkou" chodím zásadně doma. Na veřejné toalety chodím jen,  je-li to opravdu nutné. Když jsem testovala tento produkt doma, tak po mě vždy toaleta krásně voněla. Neříkám, že by se za mnou jindy táhl závan zápachu, ale tak znáte to. Často se dost divím, co se na dámských toaletách děje a jak to tam "voní". Právě proto, že vím, jak občas veřejné toalety "voní", bych doporučovala tento produkt všem, kteří chtějí aby po nich toaleta zavoněla jako po princeznách.

Při testování jsem do záchodové mísy stříkla vždy maximálně 4x, což by mělo u balení 59 ml vydržet cca na 100 použití. Samozřejmě si můžete Poo-Pourri koupit i ve větším balení, ale na tom to menším, které mám já je super, že se vejde právě do dámské kabelky a netáhne vás k zemi. 

Přesný návod jak sprej funguje je pěkně popsán na tomto obrázku:
Moje menší balení má 59 ml a stojí 299 Kč. Voní krásně po citrusech, konkrétně po červeném grepu, ale samozřejmě si můžete vybrat z mnoha jiných vůní. Osobně bych vyzkoušela ještě sprej s vůní vanilky. V nabídce jsou i vůně pro pány, takže můžete sprej koupit i pro muže ve svém okolí, kteří by ho mohli také ocenit. Myslím, že je to vtipný dárek třeba pro přítele :D. Když mi sprej přišel, tak se ho hned Honza ujal a vyzkoušel jako první a musím říct, že potom toaleta příjemně voněla. 

Ještě pár slov ke krásnému a stylovému balení. Já mám sprej Call of the wild a etiketa je zdobená přírodním vzorem a dvěma lvy. Samotná lahvička je ozdobena roztomilým přívěskem s královskou korunkou. Tato ozdoba, jde samozřejmě z lahvičky sundat.

Tento produkt je šikovným pomocníkem pro každou dámu,
Pokud jste o tomto spreji nikdy neslyšely, tak se určitě podívejte na internetové stránky, kde se dozvíte mnohem víc a určitě si vyberete sprej, který bude vaším "toaletním pomocníkem". Doufám, že se Poo-Pourri začne používat víc, ať už to na záchodcích jen pěkně voní. A jestli bych si tento produkt koupila? Myslím, že jo! Poměr cena/výdrž a toho co umí, je si myslím v pořádku.




UŽ JSTE O POO-POURRI SLYŠELY? CO NA TENTO NÁPAD ŘÍKÁTE?


Chtěla bych poděkovat poo-pouri.cz za poskytnutí vůně k recenzi.



19 komentářů:

  1. O poo pourri slyším poprvé, ale určitě vyzkouším. V bytovce, kde jde cítit i když jdou sousedé na záchod nebude určitě k zahození.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si myslím, že ho určitě každý využije, jak doma, tak i někde na veřejných toaletách :)

      Vymazat
  2. Tohle je opravdu skvělý nápad na výrobek. Už jsem o něm slyšela a musí krásně vonět. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Už jsem o něm párkrát četla a rozhodně je to zajímavá a praktická věc, zvlášť pro muže, občas je to něco jít na toaletu po někom z mužské části rodiny :D
    Lovely imperfections | Naturalium giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš naprostou pravdu s tou mužskou částí rodiny :D

      Vymazat
  4. Great post!I followed your blog.Please can you follow back?http://ameliabelieveme.blogspot.ba/

    OdpovědětVymazat
  5. Tak o tomto produktu jsem nikdy neslyšela:D ale musím říct, že to nemusí být vůbec špatné:) Taky bych to docela ráda vyzkoušela:)

    OdpovědětVymazat
  6. Tento výrobok je teda naozaj originálny :D Počujem o ňom prvý krát, ale rada by som ho vyskúšala. :)
    Bibiána Navrátil's blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To pravda taky jsem o něm před několika měsíci vůbec netušila a přitom je to taková nezbytnost! :D

      Vymazat
  7. pamätám si na tú reklamu, narazila som na ňu tuším tak 4 roky dozadu a smiala sa, že čo už nevymyslia :D som rada,že som si mohla prečítať recenziu, že to naozaj funguje :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  8. Nevím, jestli mě více pobavila recenze nebo samotný výrobek :D Nicméně klobouk dolů, jak dobře jsi zvládla napsat text na takové téma :)

    OdpovědětVymazat
  9. Je skvělý,ale rozhodně nekupujte ve Fann parfumeriích.Nechala jsem se zlákat slevou,ale za málo peněz málo muziky. Je to ředěné až hanba. Zatímco originál je mléčně bílý toto je barva pár kapek mléka ve sklenici vody.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...