pondělí 6. května 2019

Cosm´etika: BB krém s nanostříbrem a jojobovým olejem

Krásný den, dnes pro vás mám jeden TOP produkt. Jde o 100% přírodní BB krém české značky přírodní dekorativní kosmetiky s názvem Cosm´etika. Tuto značku jsem zatím vůbec neznala, ale jsem opravdu ráda, že jsem ji díky Míše z e-shopu Krásná každý den, mohla objevit pro sebe a možná i pro vás. Cosm´etika je první česká přírodní a veganská značka dekorativní kosmetiky. Jejím posláním je vytvářet luxusní dekorativku bez živočišných složek, testování na zvířatech a bez chemie. Svou pestrou paletou výrobků si získala i certifikát britské společnosti Vegan Society. V nabídce najdete oční stíny, pudry, bronzery, řasenky, rtěnky, unikátní přírodní barvy na vlasy a opěvovaný BB krém, o kterém bude dnešní článek. Mezi make-upy už delší dobu nevyhledávám ty výraznější a hodně krycí, raději sáhnu po BB krému, který nevypadá na obličeji jako maska, ale naopak působí přirozeně. Jdeme se tedy podívat na BB krém zblízka.
BB krém od Cosm´etika s vyhlazujícím efektem obsahuje pečující složky, které se postarají o dokonalou výživu a čistotu pleti. Stříbro v krému působí jako antibakteriální ingredience, která pomůže s léčením a předcházením akné. Složení obsahuje minerály s přirozeným SPF. Tento 100% přírodní BB krém je určený pro všechny typy pleti a je pouze v jednom odstínu, ale nebojte, tento odstín by se měl přirozeně přizpůsobit jakékoliv pleti. Díky mikrokrystalické celulóze se barva přizpůsobí každému barevnému odstínu středoevropského typu pleti. Barvení probíhá dvousložkově: čím více zapracováváte BB krém do pleti, tím více se přizpůsobuje. Pro požadované silnější krytí můžete produkt vrstvit - nedrolí se. Trošku jsem se toho bála, ale nakonec jsem opravdu moc spokojená a krém mi sedí ve všech směrech! 
Krém je v balení o objemu 30 ml s praktickou pumpičkou s posunovacím dnem, což je u těchto produktů velmi praktické, protože byste tak měly vypotřebovat produkt do posledního zbytečku. Ale jde také o to, že u tohoto balení se nejvíce zachovává kvalita a trvanlivost krému. Má krásně jemnou krémovou strukturu a perfektně se na pleť roztírá. Vlastně se ráno namažete a přes den ani nevíte, že máte nějaký tónovací krém na obličeji (neztéká, nežmolkuje se, neucpává póry, nezalézá do vrásek). Pleť je svěží, rozjasněná a vypadá přirozeně. Pokud jde o krytí tohoto BB krému, tak bych řekla, že je na tom docela dobře. Drobnější nedostatky zakryje bez problémů! A co oceňuji, tak to, že se během dne nelesknu a neházím prasátka na všechny strany. A nesmím zapomenout na tu příjemnou sladkou vůni, která je nevtíravá a určitě si ji zamilujete stejně jako já. 
Cena BB krému od české značky Cosm´etika je 559,-, ale investice bych se vůbec nebála a určitě vám ho doporučuji. Jsem moc ráda, že jsem ho od Míši dostala na vyzkoušení, protože aspiruje na adepta, který se u mě zabydlí a až bude docházet dokoupím brášku. Krému stačí troška, takže vydrží pěkně dlouho. 

CO NA TENTO BB KRÉM ŘÍKÁTE? 
ZKOUŠELY JSTE HO UŽ? 
ZNÁTE ZNAČKU?



3 komentáře:

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...