úterý 23. dubna 2019

Chistee: Přírodní prostředek na mytí nádobí s vůní Levandule

V naší domácnosti se snažíme vyhýbat chemii jak jen to jde, a tak bych vám v dnešním článku ráda představila přírodní prostředek na mytí nádobí s vůní Levandule od slovenské značky Chestee, který jsem dostala na vyzkoušení z e-shopu Bluberry Hill. Jde o 100% přírodní čistící prostředek s vůní levandule. 
Mycí prostředek je v plastové láhvi o objemu 510 ml s praktickou pumpičkou. Pokud jde o levandulovou vůni, tak není nejvýraznější, ale někde vzadu v nose ji cítím. No každopádně dvakrát mi nevoní, ale zvládnout se to dá, žádná katastrofa. Každopádně jde opravdu o účinný prostředek, který se vyrovná kvalitou čištění klidně i chemickým čistícím prostředkům. Co vyrovná, on je předčí a to tím, že je přírodní! Prostředek je dokonce i antibakteriální a dezinfikuje. Zvládne odstranit mastnotu i zbytky jídel z nádobí. 
Z čeho mám ale velkou radost, tak je to, že po mytí nádobí nemám vysušené ruce. Je k pokožce rukou velmi citlivý. Dokonce s ním můžete omývat i ovoce, což jsem tedy nezkoušela, ale vyčetla jsem to. Mycí prostředek je šetrný i k přírodě je totiž 100% biologicky rozložitelný a není testovaný na zvířatech. 

Složení: 
Cedrový olej, mandlový olej, geránium olej, skořicový olej, výtažek ze světlicového oleje, kukuřičný olej, lemongrass olej, sójový olej, zpracované extrakty cukrové třtiny, hydrogenuhličitan sodný – jedlá soda, zpracovaná kyselina glukónová, zpracovaná mořská sůl, extrakt z česneku, organický alkohol, extrakt z jader plodů, voda.
Cena tohoto ekologického a přírodního produktu je 320,- a můžete si ho objednat třeba na e-shopu Blueberry Hill. Jasně cena není zrovna nejnižší, ale podle mě splňuje vše, co bych od přírodního čističe na nádobí očekávala. Jen teda ta vůně by mohla být vychytanější. Na mytí je potřeba fakt jen troška, takže vám vydrží na dlouhou dobu. 


ZAUJAL VÁS TENTO PROSTŘEDEK? 
POUŽÍVÁTE DOMA EKODORGERII?



1 komentář:

  1. Měla jsem doma pár vzorečků eko drogerie a bylo to fajn. Jen škoda, že jsou tyto výrobky trochu dražší.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...