neděle 21. dubna 2019

Lavera: Sprchový gel Exotic

V dnešním článku bych vám ráda ukázala voňavý sprchový gel značky Lavera, který se pyšní označením exotic a to hlavně kvůli vůni, která v sobě kombinuje vůni vanilky a kokosu. Přesně vanilku a kokos v kosmetice miluju, takže jsem byla ráda, když jsem na tento sprchový gel narazila, při prohlížení stránek Notino.cz.
Sprchový gel je v obalu o objemu 200 ml a úžasné na něm je, že neobsahuje glycerin, parabeny, silikony, SLS a SLES, syntetické parfemace a je vhodný pro vegany. Sprchový gel je vhodný i pro pokožku citlivou a náchylnou k vysušení. Vůně je jemná a opravdu moc příjemná. Ze sprchového gelu opravdu cítím svoji oblíbenou sladkou vanilku šmrncnutou kokosem. 
Sprchový gel pokožku nijak nevysušuje.  Gel je založen na šetrné rostlinné mycí bázi, kterou tvoří cukrové a kokosové tenzidy, které pleti dopřávají pořádnou výživu a hydrataci. Obsažený betain podporuje pevnost a pružnost pleti, pomáhá jí udržovat potřebnou hydrataci a navrací pokožce ztracenou svěžest. Působí také jako antioxidant a aktivně bojuje proti projevům stárnutí. Mořská sůl pomáhá pročistit pokožku do hloubky a zároveň jí dodává potřebné minerály a stopové prvky. Také podporuje prokrvení kůže a stimuluje její detoxikaci a vylučování odpadních látek z těla. Sprchový gel je vhodný pro všechny typy pokožky. Nejvíce ho ocení ti, co trpí na velmi suchou, dehydratovanou, stárnoucí a unavenou pleť.
Vůně vanilky uklidňuje podrážděnou mysl, zmírňuje nervozitu, pomáhá také bojovat s problémy s nespavostí. Vůně dokonce tlumí také lehčí depresivní stavy a dokonce působí i jako mírné afrodiziakum. Já jsem si ho opravdu zamilovala a určitě pořídím další balení. Pokožku mám po umytí krásně čistou, jemnou a vyživenou. Tento produkt koupíte na Notino.cz za krásných 129 Kč. Mě tedy Lavera opět nezklamala.

CO NA TENTO SPRCHOVÝ GEL ŘÍKÁTE? 
MÁTE NĚJAKOU ZKUŠENOST S PRODUKTY LAVERA? 
JAKÝ SPRCHOVÝ GEL JE VÁŠ NEJOBLÍBENĚJŠÍ? 



8 komentářů:

  1. Lavera je fajn značka, mám od ní krém na ruce. :) Je to levná přírodní alternativa a je super. Tenhle gel neznám, ale zrovna tyto vůně nejsou zrovna mými favority.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano přesně jak píšeš. Mají i více variant sprcháčů :).

      Vymazat
  2. Vypadá super, od této značky jsem ještě nic nezkoušela :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhle značku moc odzkoušenou nemám, ale sprcháč se mi líbí. Mezi mé nejoblíbenější patří ty od Yves Rocher.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už právě YR nekupuji, protože to nejsou přírodní produkty :/.

      Vymazat
  4. Tento sprchový gél úúplne zbožňujem! Je dokonale svieži :)

    OdpovědětVymazat
  5. Od značky Lavera jsem ještě nikdy sprchový gel nezkoušela.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...