čtvrtek 25. dubna 2019

Ceba baby: Těhotenský/kojící polštář

Dnes bych vám chtěla ukázat můj těhotenský anebo také kojící polštář, který jsem si koupila někdy ve 4. měsíci těhotenství. Bříško jsem sice ještě neměla moc velké, ale bála jsem se, že i tak mimčo zalehnu :-) Jasně, já vím, ono se to stát nemůže, protože je miminko chráněno plodovou vodou, ale víte jak to chodí, když se vám usadí "brouk" v hlavě :-)
Konkrétně tedy jde o multifuknčkní (kojící, těhotenský a relaxační) polštář Cebuška® Physio MULTI jersey značky Cebababy. Polštář je dlouhý 190 cm, což je podle mě super délka i pro vysoké lidi. Já mám cca 160 cm, takže je sice trošku větší, ale manipulace s ním je pohodlná i tak. 
Polštář používám hned od první chvíle, co jsem ho rozbalila. Spím s ním v noci tak, že ho mám z jedné strany a obejmu ho. Používám ho i jako podkládací polštář, když si čtu knížku v posteli. A až se narodí mimčo, tak bych ho chtěla využívat na kojení a taky pro relaxaci, jak miminka, tak svoji. 
Polštář je dvouvrstvý - vnější potah je z příjemné bavlny a dá se sundat a vyprat. Vnitřní obal je naplněný kuličkami (speciální mikroperly o velikosti 0,5 -1,5 mm), které se dají vysypat a můžete tak vyprat i vnitřní obal. Kuličky se dají dosypat anebo také odsypat, podle toho jak budete chtít mít polštář plný. 

Tipy na využití:

VYUŽITÍ V TĚHOTENSTVÍ
- v těhotenství až bude bříško větší a není jednoduché najít tu správnou polohu na spánek
- pro polohu ležmo na boku nebo jako opora zad při spánku
- přes den ho využijete jako oporu zad při sledování televize či čtení.
- pomůže poskytnout úlevu unaveným nohám, které ve vyšším stupni těhotenství rády natékají
VYUŽITÍ PŘI KOJENÍ ČI KRMENÍ:
- super pomůcka při kojení v poloze v sedě nebo v leže, nebo při krmení miminka z láhve.
- poskytuje podporu při držení miminka - pomáhá ulevit od zvýšené námahy zad, krčních svalů a rukou při kojení
- pomáhá předcházet poranění bradavek v důsledku špatné polohy miminka při jeho kojení
VYUŽITÍ PRO MIMINKO
- polštář pro miminko představuje příjemnou oporu a vy se nemusíte bát, že vám mimčo spadne z postele
- můžete polštář použít místo hnízdečka v postýlce
Já si polštář určitě moc chválím. Nejde o nabídnutou spolupráci, polštář jsem si kupovala podle vlastního uvážení a vybírala jsem si ho docela dlouho a vybrala jsem myslím opravdu dobře. Polštář vůbec nešustí, takže mě v noci nijak neruší, na dotek je velmi příjemný. S polštářem spím už asi dva měsíce a jsem s ním opravdu moc spokojená. Využívám ho i během dne pro podpou hlavy a zad při čtení knihy v posteli. Já jsem polštář kupovala v SamBaby, ale určitě ho najdete i jinde na e-shopech.

CO NA POLŠTÁŘ ŘÍKÁTE VY?
MĚLI JSTE POLŠTÁŘ V TĚHOTENSTVÍ NEBO SI MYSLÍTE, ŽE JE TO ZBYTEČNOST? 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...