středa 17. dubna 2019

6 důvodů proč je fajn udělat si den bez make-upu

Zdroj

Vyjdete si někdy ven jen tak nenamalované anebo se malujete i když jdete vynést smetí do popelnice? Já patřím k té první skupině žen. Někdy mám prostě den, kdy se vůbec nenamaluji a nebojím se jít i do práce nebo na nákup, vždyť o co jde. Alespoň všichni poznají mou pravou tvář ne? Nikdy jsem na sebe nepatlala tuny make-upu a jiných líčidel, jsem raději spíše přirozená a líčidla používám opravdu střídmě. O víkendu, když jsme doma nebo na zahradě, tak se nelíčím vůbec. Samozřejmě, každá žena by o sebe měla dbát a být čistá, upravená a hezká, ale občas je dobré dát pleti svobodu a užít si pár dnů bez make-pu. A co všechno při tom zaznamenáte?

1. Pozitivní vliv na pokožku
Bez makeupu může pokožka konečně svobodně dýchat a krásně si odpočine. Nebudete mít ucpané póry. Některé podkladové báze a makeupy totiž póry dost ucpávají a zatěžují pleť.

2. Získáš víc času
Určitě se mnou budete souhlasit, že líčení vám zabere spoustu času jak ráno, tak i večer při odličování. Takže když se nenamalujete, tak budete mít čas si o chvilku déle pospat, to je super ne? 

3. Nemusíš se rozčilovat
Chceš jít na bazén? V pohodě voda ti nerozmaže líčení. Chceš plakat? V pohodě nebudeš mít tváře černé od řasenky. Můžeš si tedy dělat co chceš a nemusíš myslet na to, že se ti někde rozmazala rtěnka nebo stíny. 

4. Dozvíš se, kdo tě má rád takovou jaká si
Pokud tě někdo pochválí během tohoto bezmakeupového dne, tak je jasné, že tě chválí za to co děláš a ne jen za to jak vypadáš.

5. Ušetříš peníze
Nemusíš tolik utrácet za kosmetiku, když ji sem tam vynecháš. 

LÍČÍTE SE KAŽDÝ DEN? 
NEBO DÁTE NĚKDY POKOŽCE OD VŠECH TĚCH BAREVNÝCH SEREPETIČEK POKOJ? 




3 komentáře:

  1. Já se bez líčidel taky obejdu a dokážu vyjít ven bez makeupu. Jak do práce, tak i někam na akci. Souhlasím, že ráno to ušetří dost času, ale někdy mám chuť se i jen tak namalovat.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Hrozně ráda chodím nenalíčená, hlavně mě taky nebaví se pořád malovat :D
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  3. Taky jsem ráda nenalíčená, ale jako je pravda, že takových dnů zase tak moc nemám. Snažím se o sebe hodně dbát. Nedávno jsem navštívila i Madeoterapie Brno a nechala si udělat takovou anti celulitidní terapie. Co si budeme povídat. Po čtyřicítce člověk musí využít všechny možné možnosti. Tak uvidíme.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...