úterý 10. dubna 2018

Kosmetika Moje: Nude lak na nehty Orchidea 53

V dnešním článku bych vám chtěla ukázat po jakém laku jsem sáhla po delší době, kdy jsem měla nehty nenalakované. Nechala jsem je odpočívat a dávala jsem jim s lakováním pauzu, ale před dvěma týdny jsem se rozhodla, že to chce opět změnu a otevřela jsem šuplík ve kterém mám laky uložené a začala jsem vybírat. Měla jsem náladu na něco jemného a nenápadného, taky jsem chtěla lak, který rychle zaschne, vytvoří pěkný lesklý povrch a vydrží alespoň 4 dny bez chybičky - no a povedlo se! Našla jsem přesně takový. Zvolila jsem lak na nehty Orchidea 53 značky Kosmetika Moje (už jste ho mohly vidět ZDE).
Orchidea 53 je krásný nude lak, který na nehtech vypadá opravdu přirozeně, decentně. Přitom nehty působí upraveným dojmem. Cena tohoto laku je cca 40 Kč, což je podle mě částka opravdu lidová, za to co lak zvládne. Stačí nalakovat klidně jedna vrstva, ale potom nehet trošku prosvítá, ale není to nic na škodu. Já jsem nehty chtěla víc schovat tak jsem nalakovala dvě vrstvy. 
Jako podklad jsem použila lak na nehty značky L'oreal Paris Strong growing base coat s olejem z Kamélie. 
A jako nadlak a zároveň poslední vrstvu jsem použila Lak na nehty Gel Shine z Avonu, který je opravdu super, rychle zasychá, nehtům dodá lesk a zaručí dlouhou výdrž. 
Takto nalakované nehtíky mi vydržely celých 5 dnů bez jediné vady a to fakt nekecám! Laky doporučuji, takto dohromady i každý zvlášť. Jaké laky na nehty používáte momentálně vy?

LÍBÍ SE VÁM TENTO NUDE LAK NA NEHTY?


5 komentářů:

  1. Lak vypadá moc hezky, je takový nenápadný :)

    everyday-lifecz.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Je krásny :) ja si nechty málokedy lakujem, predtým som ich väčšinou lakovala červeným, čiernym alebo nejakým nude odtieňom :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá fakt moc krásně ! :) Nude jsou nejlepší :)

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...