úterý 25. června 2019

Alma: Balzám na rty Tangerina

Věděly jste, že balzámy na rty patří k nejprodávanějším kosmetickým výrobkům? Naše rty jsou jemné a vyžadují celoroční péči a taj bych bych vám dnes chtěla ukázat přírodní balzám na rty od značky Alma, který jsem si kupovala na e-shopu Blueberry Hill. Jde o lehce tónující balzám na rty, který o rty krásně pečuje. Alma je česká kosmetika, která pochází z Brna a její produkty jsou složené z čistě přírodních ingrediencí.  Produkty jsou vyráběny vždy čerstvé v malém množství, do ekologických obalů. Jdeme se podívat na balzám. 
Ve složení najdete například mangové máslo, jojobový olej a propolis. Barva balzámku je opravdu jen s nádechem do růžova. Na fotce není skoro vidět. Pokud jde o vůni, tak ta je ovocná, ale velmi decentní.  A co, že je ta tangerina? Jde o křížence klementinky a tangela, často se plete s mandarinkou. Tangerina však obsahuje více antioxidantů a flavonoidů, které zlepšují účinnost vitaminu C. Dále je antivirová, výrazně antiseptická a osvěžuje dech. Její vůně pozitivně ovlivňuje psychiku, povznáší ducha a působí proti podráždění a depresím. 
Balzám rty krásně hydratuje díky mangovému máslu a jojobovému oleji. Jojobový olej navíc obsahuje vitamín E, který pomáhá rty udržet heboučké a hladké. Včelí vosk chrání rty proti vnějším vlivům (sluneční záření anebo zimní mráz). Macerát z vanilky rty příznivě zklidňuje. Navíc je vanilka známá tím, že vykazuje antioxidační a protizánětlivé vlastnosti. Mica prášek je slídový prášek barvený příměsy oxidů železa.
Já jsem s ním naprosto spokojená a můžu vám ho jen doporučit. Líbí se mi, že je balzám balení v ekologickém a rozložitelném balení, stačí zatlačit na kolečko na spodní straně balzámu a tím balzám vysunete. Cena je 130,- a můžete si ho objednat třeba ZDE

LÍBÍ SE VÁM TENTO BALZÁM NA RTY? 


2 komentáře:

  1. musí super voňať, a eko obal je parádny :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tento balzám vypadá opravdu dobře, ale nemám s ním zatím žádnou zkušenost. Kosmetiku si kupuji na e-shopech, jelikož na internetu jsou ceny vždy levnější než v kamenných obchodech. Používám slevové kupóny,díky kterým mám každý nákup kosmetiky levnější nejméně o dvacet procent. Proto se mi vyplatí vždy objednat velký nákup, jelikož mám pak větší slevu.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...