úterý 4. července 2017

3v1: Astrid - Krém proti vráskám, micelární voda a CC krém

Všechny tyto tři produkty jsem vyhrála v soutěži na FB stránce značky Astrid. Nějakou dobu už je mám doma a tak jsem se rozhodla s vámi podělit o mé poznatky. Dnes se tedy mrkneme na Astrid Denní krém proti vráskám, Zjemňující a čistící micelárku a taky CC krém ve světlém odstínu. 

IDEAL DEFENCE Denní krém proti vráskám
Tento krém je určen pro ženy ve věku mezi 30-40 let, tedy o něco zralejší pleť, takže putoval rovnou k mamce, která ho určitě využije víc než já. Krém je v pěkné plastové nádobce se šroubovacím víčkem a objemem 50 ml. 
Krém proti vráskám pomáhá chránit pokožku před předčasným stárnutím a udržuje její mladistvý vzhled. Konzistence tohoto krému je krásně lehoučká, do pleti se pěkně vstřebá a nezanechává žádný lepivý ani mastný povrch. 
Složení je obohaceno o konezym Q10, který buňkám lidského těla dodává energii, pomáhá redukovat jemné vrásky a oddaluje vznik nových. Vysoce účinný hydratační komplex HYDROVITON® Plus přispívá k udržení optimální hladiny hydratace v pleti a zanechává ji sametově jemnou a pružnou. Líbí se mi, že krém obsahuje i UVA a UVB filtry chrání pleť před slunečním zářením a předčasným stárnutím. Mamka si krém chválí, hlavně protože pěkně voní, je lehký, rychle se vstřebá a nemusí se bát na něj nanést další líčení, protože nevytváří žádné žmolky ani jinou neplechu. 


SOFT SKIN Zjemňující čisticí micelární voda
Už jsem zkoušela osvěžující čistící micelárku a ta mi moc sedla a tak jsem byla ráda, že vyzkouším i tuto zjemňující, která je určena pro suchou a citlivou pleť. Suchou pleť sice moc nemám, ale citlivou ano :). Tato "micka" je v plastovém průhledném balení o objemu 200 ml. Účinně odstraňuje nečistoty i make-up, včetně toho odolného! Nemusíte se bát ji použít na celý obličej tedy i na rty a oční okolí - vůbec neštípe. 

Složení je obohaceno o minerály a D-panthenol, které pomáhají zachovat pleť hladkou a vláčnou, poskytuje pleti dokonalý komfort a zdravý vzhled. Micelární voda s obsahem pivoňkové organické vody a mandlí, které mají hydratační účinky, zanechává pleť dokonale čistou, tonizovanou a svěží s pocitem optimální hydratace. 

Stejně jako tu čistící, tak i tuto zjemňující můžu vřele doporučit. Micelárka krásně voní, pleť odlíčí a vyčistí od nečistot a nevysušuje ji! Je moc příjemná. Po použití micelárky vždy pleť ještě dočistím nějakou pleťovou vodou.
PERFECT SKIN CC krém vše v 1
I s CC krémem od Astridu už mám zkušenosti - už mám asi druhé balení krému v odstínu medium, který mi vyhovuje. Tento hydratační tńovací krém v odstínu light sice nezakryje větší nedokonalosti, ale pokud na sebe nechcete dávat tuny make-upu, ale naopak chcete vypadat přirozeně, tak je to ideální produkt. Já jsem tento světlejší odstín darovala mamce, které sedl, já si raději budu kupovat ten tmavší :). 
Krém je v plastové tubě o obsahu 40 ml, což je myslím super, protože se vám vejde i do kabelky. Krém sjednocuje tón pleti a pleť krásně rozjasňuje. Dokonce obsahuje i ochranný faktor 20, takže chrání pokožku obličeje před UV zářením. Navíc krásně voní :D. Pokud jste nezkoušely určitě vyzkoušejte. Klidně by jej mohly nabízet ve více barevných odstínech, přece jen dva je málo.
vlevo: odstín medium, vpravo: odstín light

Líbí se mi, že produkty Astrid seženete jak v drogeriích, tak i na internetu, třeba na Notino.cz. Zatím jsem byla se všemi produkty moc spokojená, takže se toho určitě nebojte a vyzkoušejte tradiční českou značku! Produkty jsou dokonce i cenově příznivé, takže kvalitní kosmetika za prima penízky.

UŽ JSTE ZKOUŠELY NĚKTERÝ Z PRODUKTŮ?


6 komentářů:

  1. Micelarka od Astridu soft skin je to nejlepsi z nejlepsiho pro moji citlivou plet..Hodne mi plet napravila a mam i pletovou vodu z te rady.Za me TOP..

    OdpovědětVymazat
  2. Tyto produkty se mě ještě naštěstí netýkají. Každopádně mé plány na volné dny jsou takové, že budu v práci, jelikož volno nemám. :D Od Astridu mám zálusk na nejeden produkt.

    OdpovědětVymazat
  3. Dva jsou dost málo, ale alespoň ten světlý vypadá fakt světle, protože pro bledulky je to fakt porod najít opravdu světlé produkty v téhle kategorii. Docela jsi mě zaujala micelárkou, mrknu po ní :)

    OdpovědětVymazat
  4. Odstín na fotce by mi možná vyhovoval, ale občas se mi i stane, že je na mě taková barvička moc světlá. No uvidíme. Každopádně mě výrobek zaujal a kouknu po něm v drogerii :-)
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  5. Micelární voda mě láká ta musí být super! Jinak co se týká i CC krému, tak musím říct, že je to hodně dobrý odstín.

    OdpovědětVymazat
  6. Nejvíce mě zaujal CC krém a asi by mi taky více vyhovoval ten tmavší odstín. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...