pondělí 19. června 2017

Astrid: Ochrana před sluníčkem

Jsou to asi dva týdny, co mi přišlo překvapení v podobě balíčku plného produktů od značky Astrid. Z balíčků od Astridu mám vždycky velikou radost, protože předem nevím, co v nich bude a vlastně ani to, že mi přijdou. V tomto balíčku na mě čekala kompletní letní péče a ochrana před sluníčkem a taky balzámy na rty (asi jich mám pořád málo). Tak bych vám chtěla o všech produktech dnes něco málo napsat. 

V balíčku jsem tedy našla hned tři balzámy na rty, Hydratační mléko na opalování ve spreji, Olej na opalování, Pleťový krém na opalování a Třpytivé mléko po opalování. 


Olej na opalování OF 20 (200 ml) 
Je voděodolný olej, který obsahuje systém UV filtrů, které chrání pokožku před škodlivými vlivy UVA i UVB záření. Složení je obohacené o multivitamínový komplex (vitaminy E, C, F) . Abysinianový olej (olej získaný ze semen stromu Crambe Abyssinica) napomáhá urychlit opálení a také přispívá k bezpečnějšímu opalování. Mám už doma tento olejíček s nižším faktorem, ale už jsem na dně, takže jsem moc ráda, že mám zásobičku pěkně doplněnou. V létě raději používám oleje místo mlék a krémů, protože po oleji se pokožka krásně leskne. Líbí se mi, že olej nijak nelepí. 
Hydratační mléko na opalování OF 30 ve spreji (150 ml)
Hydratační mléko je opět voděodolné a moc se mi líbí, že je ve spreji, protože mi aplikace přijde o dost pohodlnější. Obsahuje systém UV filtrů, které chrání před škodlivými vlivy UVA i UVB zářením. Složení je obohacené o D - panthenol, multivitamínový komplex (betakaroten, vitaminy A, E, F). Pěkně voní, jednoduše se roztírá a rychle se vstřebává. 
Pleťový krém na opalování OF 30 (50 ml) 
Tento krém je opět voděodolný a je v tubě. Podobné krémy většinou vozím v létě pořád v batohu nebo v kabelce a přetírám si s ním ramena nebo obličej, když jsem dlouho na sluníčku, abych se nespálila. Obsahuje systém UV filtrů, které chrání pokožku před škodlivými vlivy UVA i UVB zářením. Složení je obohacené o koenzym Q10, který zpomaluje stárnutí pleti a multivitamínový komplex (vitaminy A, E, F) poskytují aktivní antioxidační ochranu a napomáhají předcházet vzniku nových vrásek. Krém obsahuje dále D-panthenol, allantoin a přírodní betain který na sebe váže vlhkost, podporuje hydrataci pokožky a chrání ji před ztrátou vlhkosti a pružnosti. Krém se pěkně vstřebává, ale musíte počítat s tím, že je mastnější. 
Třpytivé mléko po opalování (150 ml)
Nebojte nebude z vás po namazání disco koule! Tohle mléko vykouzlí krásně živou, projasněnou a skvěle vypadající opálenou pokožku. Obsahuje opravdu drobné třpytky. Mléko je obohacené o extra zklidňující komplex (D-panthenol, allantoin, bisabolol což je složka získávaná z heřmánku). Napomáhá ke zklidnění pokožky a podporuje opálení. Pokožka vypadá krásně opálená a voní po meruňkách :).
Balzámy na rty
V balíčku jsem měla tři balzámy. Zkrášlující růžový balzám, který by měl rtům dodávat perleťový lesk. Rty neobarví, ale vytvoří na nich opravdu jemně lesklý povrch, který působí přirozeně. Fialový balzám se jmenuje Zářivá borůvka a já z něj cítím vůni žvýkačky Hubba Bubba. Tahle sladká vůně mi ale vůbec nevadí :). A posledním balzámem je balzám v modrém obalu který rty chrání a obsahuje avokádový olej. Všechny tři balzámy mají krásné výrazné obaly jsou na rtech moc příjemné :). 
Značce Astrid bych moc ráda poděkovala za krásný balíček a se skvělými produkty pro letošní horké léto! Historie značky Astrid sahá až do roku 1847 a jejich výrobky jdou pořád s dobou a jsou kvalitní a moderní. Pokud vás produkty zaujaly můžete je koupit v drogeriích a určitě i na e-shopech.

JAKÉ OPALOVACÍ PŘÍPRAVKY NEJRADĚJI POUŽÍVÁTE VY?


8 komentářů:

  1. Také mám ten olej a je opravdu výborný, balzámky máme trošku jiné, ale ta borůvka je dokonalá! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Astrid jsem měla minulý rok na opalovaní :)

    OdpovědětVymazat
  3. Značku Astrid co se týče sluneční péče mám moc ráda :). Vždycky jsem používala jejich krémy a mléka. Letos jsem si koupila opalovací olej :). Ještě jsem ho nepoužila, ale jsem na něj hodně zvědavá!

    OdpovědětVymazat
  4. Astrid jsem používala minulý rok. Letos jsem si v lékárně koupila opalovací krém od Vichy s ochranným faktorem 50, protože jsem denně na přímém slunci několik hodin. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teda tak to nemusí být dvakrát příjemné, být na slunci celý den :(.

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...