neděle 12. února 2017

L'Oréal: Super Liner gelové oční linky

Oční linky umí vykouzlit dokonalý tvar oka, podtrhnout jeho jiskru a prohloubit pohled, ale musí se to s nimi umět. Dnes jsem si pro vás připravila recenzi na gelové oční linky značky L'Oréal Paris. Já jsem stále v linkách spíš začátečník a zatím jsem pořád v tréninku. Ale na tyto linky jsem četla chválu u jiných blogerek, tak jsem se rozhodla je vyzkoušet na svoje pokusy taky.
Gelové linky jsou v odstínu 01 Pure Black, jde o černo černý odstín. Koupila jsem je rovnou v sadě se štětcem, který má sloužit k jejich pohodlné aplikaci. Celá užitečná sada byla v pěkné zlaté krabičce, která působí docela luxusním dojmem. 
Zlatá krabička obsahovala tedy skleněný kelímek s černým šroubovacím víčkem a krásně úzký štětec. Štětec se docela povedl a pěkně se s ním pracuje, je tenký a sestřižený do špičky. Na linky jsem fakt zatím docela nemehlo, ale přece jen to jde s těmito pomůckami docela dobře. 
Zpět k linkám, které jsou tedy v malém skleněném kelímku. Jejich konzistence je pěkně gelová, měkká a na štěteček se opravdu pěkně nabírají. Linka tak jde nakreslit krásně jedním tahem. 
Pokud jde o výdrž tak je to paráda. V pohodě zvládnou celý den, samozřejmě si nesmíte třít oči, ale to snad neděláte, protože to nedělá dobře ani řasám a samotné citlivé pokožce kolem očí. Linky jsou dokonce voděoodolné, já se s nimi teda nekoupu, ale je fakt, že mám někdy problém s odlíčením. 
Linky se dají koupit třeba Notino.cz a za tuto sadu i se štětcem zaplatíte 209 Kč. To mi přijde jako super cena, protože vám linky podle mě vydrží fakt dlouho. 

ZVLÁDÁTE LINKY NEBO SE TAKY POŘÁD UČÍTE?
CO ŘÍKÁTE NA TYTO GELOVÉ LINKY?


6 komentářů:

  1. S linkami a tiež stále učím pracovať, ale už je to lepšie ako niekedy. Preferujem buď takéto gélové, doma mám Maybelline alebo vo fixke, s ktorými sa výborne pracuje. Teraz používam Bourjois :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já linky teda nějak moc nepoužívám, protože to ani nějak neumím nanést tu správnou a pěknou linku :) Takže tohle jde mimo mě.

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám teď radši spíš linky ve fixu, ale gelovky jsem měla kdysi od Rimmel a byly fajn, jen ten štěteček se mi brzo roztřepil :D Pigmentace je krásná, štěteček se mi na první pohled nezdál, ale linky jsou pěkně tenké, takže se s ním asi pracuje dobře, viď?

    OdpovědětVymazat
  4. Linky zvládám :) mám i gelové, ale od Rimmelu :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  5. milujem gélové očné linky! :) odkedy som mala svoju prvú od Mary Kay, tak iné ani nechcem :) a podľa mňa sa každá stále učí, pretože sú dni, keď to výjde jedna malina, a niekedy to nejde ani za ten svet :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  6. Tyhle linky jsou moje nejoblíbenější, ale vůbec se k nim nemůžu dostat, protože je stáhli z prodeje snad všude krom česka a slovenska. Nevím, možná mají nějakou nevhodnou složku, ale za mě jsou tohle nejlepší gelové linky v prodeji(dobře, ve finančně dostupném prodeji:D)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...