středa 8. února 2017

Diet Esthetic: Sudatone hřejivý krém proti celulitidě

V tomto příspěvku bych vám ráda představila hřejivý krém značky Diet Esthetic, který by měl pomáhat v boji s celulitidou a měl by pokožku pěkně prohřát. Krém jsem dostala na vyzkoušení z e-sjopu Elixi.cz. Pojďte si rovnou přečíst jestli jsem s tímto krémem spokojená nebo ne. A taky jsem zvědavá, jestli už tuto značku budete znát :).

Diet Esthetic je španělská pleťová a tělová kosmetika. Je to kvalitní značka, která nabízí přírodní kosmetiku za příznivé ceny. Sudatone hřejivý krém proti celulitidě je v plastové nádobce o objemu 500 ml, takže si můžete domyslet, že je nádobka docela veliká a krém vydrží fakt dlouho. Nádobka má klasické šroubovací víčko a než se k samotnému krému dostanete, tak ještě musíte odstranit ochrannou krytku. Obal je průhledný, takže je pěkně vidět, kolik krému vám ještě v nádobce zbývá, přesně tak to mám ráda. 
Hřejivý krém slibuje odstranění celulitidy a tukových zásob, které jsou uložené pod povrchem pokožky. Samozřejmě, že se celulitidy nezbavíte jen tímto krémem, ale určitě vám pomůže. Konzistence krému je střední - něco mezi mlékem a balzámem - takže prostě klasika krém. Co je ale zvláštní tak určitě barva, jen málo se vidí, že by byly krémy barevné a tento krém mi svojí barvou připomíná barvu pistáciové zmrzliny - takže jde o světle zelenkavou barvu (bohužel to z fotek není dobře vidět). 
Krém je vhodný pro všechny typy pokožky, ale určitě ho ocení všichni, které trápí celulitirda. Krém Sudatone byl dermatologicky testován a nebyl testován na zvířatech.

Moje zkušenosti: 
Já krém používám vždycky po sprchování. Nanesu ho na pokožku hlavně v oblasti hýždí a stehen a jemně ho krouživými pohyby do pokožky vmasírovávám. Krém se během chvilky vstřebá. Během vstřebávání je cítit peppermint a chladivý pocit. Ale cca za 5 minutek se pocit naprosto změní a pokožka se začne prohřívat. Já se vždy ještě zabalím do deky a přijde mi, že ten prohřívací efekt zesiluje. Pokožka je opravdu dobře prokrvená. Krém tak umožňuje dokonalé prokrvení a snadnější průtok krve a lymfy a tím podporuje rychlé vstřebávání účinných látek. Mě se pokožka po natření zbarví do červena, ale za čtvrt hodinky se zabarvení ztratí, je to jen důkaz toho dostatečného prokrvení pokožky. Před prvním použitím je lepší provést test na citlivost, protože pokud je vaše pokožka opravdu hodně citlivá, mohlo by se dostavit svědění nebo zarudnutí, ale nemusíte se lekat, všechny tyto vedlejší účinky by měly během pár minut zmizet
Krém pokožku opravdu zpevňuje a už po dvou týdnech pravidelného používání jsem viděla výsledky, pokožka je krásně pružná, jemná a opravdu o poznání pevnější. Boj s celulitidou je určitě běh na delší trať, takže ta mi na stehnech pořád nějaká zůstává, ale přidám pohyb a určitě to bude ještě lepší. A taky mažu krém dál. Pokud vás tento krém zaujal můžete si ho koupit na e-shopu Elixi.cz. A určitě si počkejte na spotřebováno, kde se objeví prázdná nádobka :). Za půl kilové balení, které vydrží fakt dlouho zaplatíte 598 Kč. Podle mě se opravdu vyplatí!

POUŽÍVÁTE PODOBNÉ KRÉMY? 
ZAUJAL VÁS TENTO? 
CO ŘÍKÁTE NA CENU?


4 komentáře:

  1. Díky za tip, no já jsem zkoušela jeden a zas takový zázrak to nebyl, možná jsem čekala víc, než mohl dát, nevím :) Ale tady mě zaujal ten hřejivý efekt, je celkově známí, že dobře prokrvená pokožka zlepšuje pružnost a má dobrý vliv na redukci celulitidy, na to pomáhá i studená sprcha i . Jako poprvé jsem si říkala, cena vyšší, ale půl kila je dost a asi toho moc na těle neplatleš že :) Osobně si myslím, že nejlepší je fakt pohyb pravidelný, různorodá strava, hodně pít + nějaký krém.

    OdpovědětVymazat
  2. Na celulitidu diky pravidelnemu pohybu a pitnemu rezimu moc netrpim, ale i tak nejaky ten kremik se hodi vzdy. Diky za tip ❤

    OdpovědětVymazat
  3. Tuto značku mám, ale ještě jsem neměla možnost ji vyzkoušet osobně. Ale mám ráda chladivé nebo termoaktivní krémy a gely. Pěkný článek!

    INKA – lifestyle, focení, líčení, krása, DIY a novinky

    Ráda bych tebe a tvé čtenářky pozvala na svou první letošní soutěž na téma „Jaro přichází“

    OdpovědětVymazat
  4. Musím uznat, že tento krém vypadá hodně dobře :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...