sobota 25. února 2017

Biofficina Toscana: Pleťový peeling z červených bobulí


Dnes pro vás mám ještě jednu recenzi na další produkt značky Biofficina Toscana. Tentokrát půjde o Pleťový peeling z červených bobulí. Já jako milovnice peelingů se nikdy nebráním vyzkoušení nějakého nového produktu, takže jsem byla moc zvědavá na vůni, konzistenci, ale i samotné účinky tohoto produktu.
Obaly produktů značky Biofficina Toscana se mi moc líbí jsou sice plastové, ale jinak jednoduché a podle mě v minimalistickém stylu. Nejde o nic přeplácaného. Peeling je tedy v plastové nádobce o objemu 100 g, což je už slušná dávka, která vydrží fakt dlouho :).
Pleťový peeling z červených bobulí obsahuje mikro granulky z malin a černého rybízů. Franulek je v peelingu opravdu dost. Ve složení taky najdete Rubiox®, což je exkluzivní patentovaná účinná látka vyrobená z červených bobulí rostoucích na toskánských kopcích.  Barva peelingu je béžová v kombinaci s granulkami a konzistence je krásně krémová.
Peeling dokonale splňuje vše co slibuje. Opravdu dokáže pleť pěkně vyčistit a odstranit z ní odumřelé buňky. Organický mátový extrakt se postará o pevnější a hladkou pleť. Kombinace antioxidačních a zklidňujících účinků Rubiox®, skvalenu, olivového oleje a mučenky připraví pleť pro následné kosmetické procedury.

SLOŽENÍ: 
voda, ethylhexyl palmitát, caprylic/capric triglycerid, prášek z plodů černého rybízu, prášek z malin, cetearyl alkohol, glyceryl-stearát, myristyl myristát, glycerin, cetearyl glykosid, sorbitan olivát, olej z plodů olivovníku evropského (oliva)*, skvalen, extrakt z plodů moruše černé*, extrakt z plodů brusnice borůvky*, extrakt z plodů černého rybízu (černý rybíz)*, extrakt z plodů angreštu*, extrakt z máty peprné (peprmint)*, extrakt z květů mučenky*, extrakt z kůry cedrátu (citrón)*, mannitol, močovina, betain, parfém [vůně], benzylalkohol, fenethylalkohol, propanediol, xanthanová guma, undecyl alkohol, kyselina benzoová, kyselina dehydrooctová, tetrasodium glutamát diacetát, tokoferol.
Parfemace peelingu je sladká, ovocná a někde vzadu z ní cítím i vůni medu nebo sušených fíků, každopádně myslím, že nebude nikomu vadit. Já tento peeling používám cca 3x za týden. Vždy si ho naberu trošku do dlaně a nanesu ho krouživými pohyby na celý obličej. pleť krásně promasíruji a potom peelingy smyji. 

Pokud jste taky milovnice peelingů a rády zkoušíte nové peelingy, tak určitě neváhejte a vyzkoušejte tento. Cena tohoto peelingu je 399 Kč, což je podle mě fajn cena, protože peelingu je v nádobce opravdu hodně.

CO NA NĚJ ŘÍKÁTE? 
POUŽÍVÁTE PLEŤOVÉ PEELINGY?


5 komentářů:

  1. Tento peeling vypadá dokonale a musí být skvělý. Taky ráda používám pleťové peelingy. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ještě ke všemu fakt krásně voní :D, dokonce mi ho krade i Honza a to je co říct.

      Vymazat
  2. Tak toto vyzerá naozaj lákavo :) žeby nová objednávka? Veľmi sa mi páči tá konzistencia a peeling mám tiež rada

    OdpovědětVymazat
  3. Já nějakým peeling momentálně sháním. Tak uvidíme po čem sáhnu :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...