pátek 24. února 2017

Balm Balm: Kokosový odličovač

Důkladné odlíčení je důležitým krokem k dosažení zdravé pleti. Večerní odstranění make-upu a nečistot je naprosto zásadní věcí! Dnes pro vás mám tip na Kokosový odličovač značky Balm Balm. Předpokládám, že značku asi ještě nebudete znát. Ale mě si získala hned když jsem viděla její produkty v nabídce na e-shopu Lucanatura.cz.

Informace o značce:
Balm Balm je rodinná firma pocházející z Anglie, která se snaží o maximální ekologický přístup při výrobě svojí kosmetiky. Jde tedy o další přírodní značku. Zakladatelkou firmy je Glenda Taylor - aromaterapeutka, parfumářka a konzultantka přírodní péče. Produkty této značky jsou vhodné i pro velmi citlivou pokožku, nejsou testovány na zvířatech a jsou baleny v recyklovatelných obalech.
Věděly jste, že kokosovým olejem se můžete i odličovat? Já jsem to věděla, zkoušela jsem to párkrát a fakt to funguje a kromě odlíčení máte pleť ještě krásně vyživenou. Kokosový odličovací olej je vhodný i pro tu nejcitlivější tvářičku. Obsahuje 100 % organických složek ekologického původu. Odličovač je vyroben z frakcionovaného kokosového oleje, který je mechanicky extrahován z panenského kokosového másla bez použití chemických látek
Odličovač má dost tekutou olejovou konzistenci, takže se s ním musí opatrně. Olej je v bílé plastové lahvičce s pumpičkovým rozprašovacím aplikátorem. A díky tekuté konzistenci se olej dokonale dostane přes rozprašovač ven z lahvičky. Na obalu je nalepená žlutá etiketa, která vypadá jednoduše a moc se mi ten design líbí. Lahvička má objem 100 ml

Tento odličovač si opravdu skvěle poradí s make-upem a dokonce i s odlíčením očí. Je to fakt paráda. Já si vždy navlhčím vatový tamponek nebo rovnou obličej a nanesu olejíček. Oleje by se měly používat dohromady s vodou, lépe se tak do pokožky vstřebají a ta není po použití mastná. Po takové péči si nemusíte obličej mazat dalším balzámem, kokosový odličovač vás odlíčí a pokožku pěkně vyživí, takže na krém můžete zapomenout. 
Musím konstatovat, že to určitě není můj poslední produkt této značky. Získala si mě, jak svým balením, tak i kvalitou produktu a taky protože jde o přírodní produkt. Odličovač moji pleť nijak nedráždil ani v okolí očí, naopak pečuje o ni dokonale. Tento kokosový odličovač si můžete koupit za 540 Kč na e-shopu Lucanatura.cz.

UŽ JSTE O ZNAČCE SLYŠELY?
ZAUJALA VÁS?


13 komentářů:

  1. No myslím si, že mi tato značka něco říká, ale nejsem si jistá. Produkt mě celkově hodně zaujal :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já se občas kokosákem odličuju, hezky vše odstraní. Ale asi bych si ho tak speciálně na odlíčení nekoupila :)

    OdpovědětVymazat
  3. od tejto značky mám tak isto odličovač ale tuhý balzám a je výborný..ale najbližšie sa budem obzerať aj po tomto..vyzerá to super :))

    BeautyMuffin

    OdpovědětVymazat
  4. No správně, značku neznám :D ale teda její nápad se mi líbí :) já se neumím odličovat nic moc jiným než klasickými vodami, nějak mi nic nesedí :(

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A zkoušela si třeba hydrofilní oleje značky Saloos? S těmi jsem taky moc spokojená :)

      Vymazat
  5. Vůbec jsme o nich neslyšela a ráda bych to zkusila :)
    Ejnets in Lisboa
    Zajímá tě cestování, přidej se k naší skupině na fb TADY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za pozvání do skupinky, už se jdu mrknout :).

      Vymazat
  6. jednou jsem na značku narazila a velice mě zaujala, ale osobní zkušenost nemám, ale určitě bych ráda něco vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  7. Značku neznám a nikdy jsem o ní nic neslyšela. Já se občas odličuji kokosovým olejem. Odlíčí dobře a člověk tak na sebe nepatlá tolik chemikálií.

    OdpovědětVymazat
  8. Kokosovým olejem jsem ještě odličovat nezkoušela. Ale vypadá to hodně dobře :)

    INKA – lifestyle, focení, líčení, krása, DIY a novinky

    OdpovědětVymazat
  9. Značku nepoznám, ale odličovač se mi líbí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...