neděle 26. května 2019

Velká recenze: Kosmetika MOJE

V dnešním článku vám ukážu spoustu nové dekorativní kosmetiky, kterou jsem dostala jako překvapení od značky Kosmetika Moje. Miluji překvapení a měla jsme opravdu radost z takového velkého balíčku. O část novinek jsem se s už vámi rozdělila v soutěži na Instagramu a my se teď společně podíváme na recenze jednotlivých produktů, které mi tu zůstaly.

Lesk na rty s vitamínem E
V balíčku jsem měla lesky s číslem 17 a 19. V nabídce je ještě jeden odstín (nejsvětlejší) 01. Odstín číslo 17 je takový přirozený a odstín číslo 19 je více růžový. Na rtech vypadají oba lesky přirozeně a perleťový efekt vypadá na sluníčku krásně. Lesky nelepí a "nesmrdí". Pokud jde o výdrž, tak to je klasika, bohužel nevydrží pití ani jídlo, ale nejde o výrazné barvy, takže to není hrůza a stačí rty rychle přejet a můžete se opět krásně lesknout. Pokud jde o obsah vitaminu E, tak pokud trpíte na popraskané rty, tak raději sáhněte po pečujícím balzámu na rty. Cena je 30,90 Kč
Lovely Pop kazeta očních stínů
Tahle paletka obsahuje 8 odstínů a aplikátor. Já jsem si nechala variantu číslo 5, kde jsou odstíny od světlé přes šedé odstíny až po černý. V nabídce jsou ještě další tři varianty. Paletka, kterou mám já, obsahuje všechny stíny se třpytkami, pouze jeden je matný. Nepráší, snadno se nanášejí, ale určitě doporučuji využít podkladovou bázi. Neslévají se do vrásek a vypadají kvalitně. Cena paletky je krásných 43,90,-.
Vyživující řasenka 
Řasenka slibuje výživu a zahuštění. Řasenku jsem dala na vyzkoušení mamce, já teď totiž používám jen přírodní řasenky, ty klasické mi bohužel nedělají dobře. Každopádně mamka si pochvaluje klasický kartáček i to, že se řasenka dobře nanáší, nerozmazává se neopadává a nedrolí se. Řasenka je voděodolná, takže super na léto, ale musíte počítat s tím, že při odličování budete muset použít dvoufázový odličovací produkt. Když jsem řasenku zkoušela já, tak jsem na odlíčení použila hydrofilní olej od Saloosu a odlíčit šla, ale bez olejové složky je to s odlíčením složitější. Cena je 43,90,-
Mono oční stín 
Stín s číslem 02 je v odstínu tmavě modré. Stín obsahuje spoustu třpytek, pozitivní je, že nepráší, pěkně se nanáší a stojí 36,90 Kč. 
Lak na nehty - 7 denní, rychleschnoucí
V balíčku jsem měla tři krásné laky na nehty, které jsem hned vyzkoušela. Snažím se teď vybírat si laky spíš s přírodním složením a trošku redukuji moji sbírku laků, ale těmto třem se nedalo odolat. Laky mám v odstínech 79, 10 a 12. Odstíny jsou všechny pěkné a vlastnosti laků totožné, takže to shrnu. Všechny laky se mi lakovaly dobře, vždy jsem na nehty nanášela dvě vrstvy. Pokud jde o výdrž tak týden v pohodě zvládnou. Schnutí bylo taky super, za chvilku jsem nemusela přemýšelet nad tím jestli mám nehty nalakované nebo ne a mohla jsem se věnovat dalším činnostem. 
To je z dnešní dávky kosmetiky všechno. Produkty hodnotím kladně a za ty peníze je to určitě super koupě. Za pár korun docela dost muziky. Samozřejmě nejde o přírodní produkty, ale pokud vám to nevadí, tak směle do zkoušení. Produkty můžete objednat na stránkách Kosmetika Moje.

ZAUJALY VÁS PRODUKTY?
UŽ JSTE OD TÉTO ZNAČKY NĚCO ZKOUŠELY?


4 komentáře:

  1. Ahojky,
    všechny věci vypadají dobře. Vím, že by mi nejspíš nevyhovoval kartáček u řasenky, protože tyto řidší mi nesedí. U paletky bych si vybrala asi jinou barevnou variantu, šedé odstíny mi nesluší. Ale laky na nehty vypadají moc pěkně, líbí se mi všechny tři, sama bych si vybrala asi ten nejsvětlejší a nejtmavší. Taky oceňuji lesky na rty, ty nosím ráda:-) Doma mám taktéž hromádku kosmetiky Moje, připravuji na ni článek, ale ještě jsem to nestihla. Já jsem si to tedy potupně kupovala sama, ale to nijak nevadí:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Já měla kdysi jejich oční stín a za mě nic moc.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem od MOJE zkoušela jen nějaký ten balzám na rty, ale byl super :) tyhle produkty vypadají super, ani bych nečekala že budou tak dobré :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle kosmetiku jsem ještě nikdy nevyzkoušela, ale pokukovala jsem po lacích.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...