sobota 11. května 2019

Pravájá: Vitaminy TĚHOTNÁ

Pěkný den, dnes pro vás mám další tip pro nastávající maminky. Když jsem zveřejnila, že čekáme miminko, tak se mi ozvala Kristýnka z e-shopu Nuspring.cz a nabídla mi, že mi pošle na vyzkoušení speciální Vitamíny pro těhulky značky Pravájá. Pokud mě sledujete na Instagramu, tak víte, že nejsem velkým příznivcem komplexních vitamínových doplňků, které se doporučují pro těhotné, takže jsem si nejprve šla pořádně značku i vitamíny prozkoumat a nakonec po domluvě s Honzou jsem na Kristýnčinu nabídku kývla. Značka Pravájá nabízí luxusní bio kosmetiku a prvotřídní doplňky stravy na míru ženám, podle jejich potřeb. Pro mě tedy momentálně přicházejí v úvahu jejich přírodní vitamíny pro těhotné a kojící ženy. Tak se jdeme na vitamíny podívat. 
Vitaminy pro těhulky od značky Pravájá jsou v pěkném papírovém balení, kdy vám toto základní balení vystačí na měsíc. V krabičce najdete 3x30 kapslí. Vitamíny jsou sestaveny speciálně pro potřeby ženského organismu během těhotenství. Sestava obsahuje vitamíny, minerály a cholin pro dobrý vývoj plodu a pro posílení imunitního systému ženy. Tyto vitamíny jsou vhodné i v době, kdy teprve těhotenství plánujete. 
V popisku na zadní straně krabičky najdete dávkování. Sestava obsahuje tři duhy kapslí - multivitamín, rybí oleje, antioxidant. Každá je po třiceti kusech. Za den si máte vzít vždy po jedné kapsli z každé kategorie. Můžete užívat všechny tablety najednou anebo si je rozložit během dne. Já si beru multivitamín a rybí olej ráno a antioxidanty večer. Kapsle se mají užívat s jídlem nebo 15 minut před nebo po jídle. 
Tyto vitamíny mě potěšily svým pečlivě vybraných složením a také tím, že jde o český výrobek a o přírodní produkty. Během měsíce, kdy jsem kapsle opravdu poctivě zobala, tak jsem cítila, že jsem měla více energie. Samozřejmě nemůžu říct, že za to mohly jen vitamíny, nebo příval jarního sluníčka, ale já bych jim i věřila. Určitě jsou skvělým doplňkem ke cvičení a zdravé stravě. Cena této měsíční kůry je 595 Kč. 

ZAUJALY VÁS TYTO VITAMÍNY? 
ZNÁTE UŽ ZNAČKU PRAVÁJÁ? 


2 komentáře:

  1. Děkuji vám za tip. Taky se o jeden podělím. Pokud máte rádi cereálie, müsli a obecně rádi mlsáte, kupte si tohle. Dělám si müsli hlavně domácí, ale tohle má snad nejblíž k tomu, co jsem v obchodech viděla. Navíc je to fajn i pro ženy, kteří mají v těhotenství problém s přijímáním stravy. Nijak nenadýmá a do těla dostanete všechny potřebné živiny.

    OdpovědětVymazat
  2. Považuji zpětně za moc dobré rozhodnutí do rodiny pořídit základní balení nějakých doplňků stravy jako je třeba kotviník zemní. Někteří tvrdí že nic takového není potřeba jíst a konzumovat, ale já vím že tělu chci dávat jen to nejlepší a že to bez toho prostě nepůjde.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...