čtvrtek 19. července 2018

Wolfberry: Bio panenský kokosový olej


Krásný den, dnes pro vás mám recenzi na Bio panenský kokosový olej značky Wolfeberry, který jse, dpstala na vyzkoušení z e-shopu Spabox.cz. Kokosový olej pro mě a předpokládám, že ani pro vás není žádnou novinkou. Neznámou ale pro mě byla značka Wolfberry. Byla jsem zvědavá na kvalitu kokosového oleje a se svými poznatky se s vámi podělím.
Kokosový olej mi přišel ve skleněné nádobě se šroubovacím víčkem o objemu 400 ml, což je už pěkná dávka. Kokosový olej se získává šetrným zpracováním kokosových ořechů na Filipínách, kde jsou ořechy pěstovány v certifikovaném režimu a pro výrobu oleje jsou pečlivě vybírány ty nejkvalitnější plody.
Wolfberry panenský kokosový olej má velmi jemnou chuť i vůni, která je opravdu kokosová. Můžu potvrdit, že jeho vůně je opravdu dokonalá. Olej používám nejen na tělo jako kosmetický produkt, ale i v kuchyni na pečení. Jeho chuť je také vynikající. Jeho unikátnost spočívá v tom, že přestože obsahuje téměř 86% nasycených mastných kyselin, tyto se v těle zpracovávají přímo na energii a nikoliv do tukových zásob. 
Kokosový olej používám na pečení nebo třeba na smažení palačinek. V péči o tělo ho požívám každý večer po sprše místo tělového krému od hlavy až k patě, dokonce si z něj občas dělám i vlasové zábaly, kdy olej na vlasy nanesu a nechám ho působit přes celou noc. 
Cena za toto velké balení kokosového oleje o objemu 400 ml je krásná - balení stojí 138 Kč, ale můžete si vybrat i z dalších velikostí balení. Já bych určitě s koupí dalšího oleje neváhala a klidně zvolila tento, ale zatím mám doma zásobičku, takže myslím do podzimu mám kokosáku dost :).

CO NA TENTO OLEJ ŘÍKÁTE?
ZNÁTE ZNAČKU WOLFBERRY? 


Sledujte mě také na Instagramu
Sledujte mě také na Facebooku




18 komentářů:

  1. this is my must have:) i love :D follow:) hope U follow back:)

    OdpovědětVymazat
  2. Kokosák používám už pěknou řádku let, ale tenhle jsem ještě neměla :)
    Od Wolfberry ovšem používám Bio konopný protein a s tím jsem doopravdy spokojená.

    Elle about everything

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že alespoň značku znáš, já jsem i totiž vůbec neznala, tak jsem rozšířila obzory :).

      Vymazat
  3. Značku nepoznám, ale kokosový olej mám doma aj ja :) Väčšinou som ho používala len na kozmetické účely, no ako som zistila, že môže poriadne upchať póry v pleti, na pleť si ho už rozhodne nedám

    www.frenchstyle.eu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já sis ním mažu celé tělo, občas odličuji obličej a dávám ho na vlasy a na nehty :). Jinak v kuchyni klasika.

      Vymazat
  4. Tuhle značku neznám, Kači :) Jinak kokosový olej nejčastěji používám v kombinaci s bambuckým máslem jako zábal na vlasy.

    OdpovědětVymazat
  5. Na tomto oleji jsem jednou smažila palačinky a byly výborný

    V3ronika life

    OdpovědětVymazat
  6. Od Wolfberry jsem měla tuším že neaktivní kvasnice, které jsou super na vitamin B. Kokosový olej ráda používám nejen na tělo, ale hlavně je super na vymazání plechu před pečením buchty, to je potom ta správná exotika :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na vymazání plechu používám sádlo, to děláme doma, tak mi není líto s ním zamazat plech, kokosák si šetřím :).

      Vymazat
  7. Coconut oil is the best. I agree with you... kisses

    Follow for follow? <3

    http://www.ioannesstyle.com/

    OdpovědětVymazat
  8. Prv si zistite, čo znamená slovo "panenský" pri olejoch, a potom pochopíte prečo na ňom nevysmážať a nepiecť. Lebo z BIO máte hneď poriadny karcinogén.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano vím, že panenský by se měl používat jen za studena :), ale děkuji za upozornění. Každopádně ono připečený špekáček na ohni si taky sem tam každý dá a prý je karcinogenní a "chemickou" kosmetiku používá většina a taky to nebude to pravé ořechové, takže si myslím, že sem tam udělat palačinky na kokosáku není nic hrozného. Ale jinak souhlasím s vaším komentářem :).

      Vymazat
  9. Moc se mi líbí za jakou je cenu, kor když je v takovém velkém balení. Já mám kokosový olej z Lidlu :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si kupuji RAW Purity Vision a tento jsem dostala na vyzkoušení, tak teď budu dost přemýšlet, který dokoupím, až mi dojdou zásoby :D.

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...