úterý 20. března 2018

Bean Body: Kávový peeling kokos

Dnešní článek bude o Kávovém peelingu v kokosové variantě od značky Bean Body. Tento peeling jsem ulovila na Notino.cz, kde byl dlouho vyprodaný, takže jsem ráda, že jsem si na něj počkala. Kávový peeling slibuje odstranění odumřelých kožních buněk, vyhlazující efekt a také redukci celulitidy.
Peeling má zvláštní konzistenci, která je docela suchá a připomíná mi kousky hlíny, která ale voní božsky po kávě. Tato sušší konzistence má svoje pro i proti. Až do teď jsem měla vždy olejové peelingy, takže můžu srovnat. Olejové peelingy musíte vždy před použitím promíchat, aby se části pěkně propojily a naopak sušší peeling Bean Body se míchat nemusí, ale zase při nanášení různě opadává a je potom nejen na pokožce, ale i všude okolo. Nejlépe se s ním tedy pracuje ve vaně. Peeling je ve voděodolném balení se znovu uzavíratelným "zipem", takže můžete mít scurb v pohodě v koupelně na poličce. 
Kávový peeling není jen rozdrcená káva, ale obsahuje také olej, takže se nemusíte bát odřenin. Peelingové částečky jsou trochu hrubší, takže nemusíte tolik tlačit a škrabkají sami. Dále ve složení najdete i mořskou sůl, která také odstraňuje odumřelé buňky. 

Vybrala jsem si Kávový kokosový peeling, čekala jsem, že bude vonět po kokosu, ale to bohužel nevoní, káva tady dominuje! Jde hlavně o vůni kávy s troškou kokosu. Peeling pokožku nevysušil, krásně ji promasíroval a opravdu pečlivě odstranil odumřelou kůži. Pokožka byla po použití jemná, hladká a vyhlazená. Na obličej jsem peeling zatím nezkoušela, používám ho hlavně na tělo. Pokud jde o celulitidu, tady žádné zázraky zatím nepozoruji. 
Pokud tedy máte rády vůni kávy a rády si masírujete pokožku hrubšími peelingy, tak je tento peeling to pravé pro vás. Balení si koupím určitě znovu, protože mi vyhovuje, jak konzistence, tak vůně a hlavně výsledný efekt. Já se chystám ještě na vanilkovou variantu, jsem zvědavá, jestli bude vůně podobná nebo bude více vanilková. 

CO ŘÍKÁTE NA TENTO PEELING? 
ZKOUŠELI JSTE UŽ KÁVOVÝ PEELING?


11 komentářů:

  1. Tenhle peeling jsem ještě nezkoušela, ale líbí se mi :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej je fakt super, jen po něm musím drhnout vanu :D.

      Vymazat
  2. Tento som ešte neskúšala. Mala som ale od konkurenčnej značky a bola som spokojná. Momentálne si ale častejšie robím domáci kávový peeling.

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Normálně si koupíš kávu a nameleš si ji na mlýnku nebo jak?

      Vymazat
  3. Vyzerá skvelo, mám doma Marka, ale vzhľadom na tú cenu, si nabudúce vyrobím asi domáci. Je to skoro to isté. :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Já ho mám taky a na tělo je perfektní. :) Zkoušela jsem ho i jednou na obličej a tak jemnou pokožku jsem neměla ani při normálním peelingu :D
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Faakt, já se na obličej bojím, přece jen je hrubší.

      Vymazat
  5. O tomhle peelingu jsem zatím neslyšela, ale musím říct, že mě z tvého článku zaujal, takže ho asi zkusím, jak vypotřebuju svůj tělový s okurkou od Bione, s kterým se pracuje dobře, ale vůně není to pravé pro mě. Je taky trošku hrubší, dávala jsem ho i na obličej a to už nechci, měla jsem tvář strašně podrážděnou od hrubých částic.. :)

    https://written-bymichelle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem ujetá na kokos, kávu a vanilku, ale okurková varianta by mohla být fajn na léto.

      Vymazat
  6. Vypadá dobře, já jsem slyšela o markových scrubech,ale přijdou mi moc drahé tak tohle by možná bylo lepší alternativou

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...