pondělí 9. října 2017

Maybelline: Rtěnky Color Sensational Matte

Krásný den, dnes pro vás mám recenzi a hlavně swatche tří rtěnek, které mi přišly na vyzkoušení od Maybelline. Už podle názvu Color Sensational Matte je jasné, že půjde o rtěnky s matným efektem, ale jak opravdu vypadají na rtech a co všechno vydrží se dočtete v dnešním článku. 
Rtěnky mají moc pěkný obal - stříbrný s tmavě modrým vrškem. Na vyzkoušení mi přišly hned tři odstíny 982 Peach Buff, 983 Beige Babe a 988 Brown Sugar. Všechny odstíny mi přijdou super na podzim, první dva jsou takové nenápadné a ten poslední nejtmavší je výraznější, ale pro podzimní líčení to bude krásná barvička. Odstíny jsou na rtěnkách označené ze spodní strany a etiketky jsou barevně odlišené podle odstínu, to mi přijde fajn. 
Rtěnky mají příjemnou krémovou konzistenci, která se na rty jednoduše nanáší. Všechny odstíny jsou dobře pigmentované a stačí rty jednou až dvakrát přejet a stačí to. Po nanesení na rty je odstín pěkně intenzivní, ale nepůsobí nijak vyzývavě. 
Rtěnky rty nevysušují, jen se mi zdá, že trošku zalézají do vrásek. Pokud jde o výdrž tak ta je průměrná, znám tedy i rtěnky s delší výdrží. Rtěnka na mých rtech vydrží tak dvě hodinky a při pití si musím dávat pozor, abych ji neobtiskla na skleničku a jídlo bohužel nevydrží vůbec. U těch světlejších odstínů to není problém, protože jednoduše rty přetřu a je to zas fajn, ale u toho tmavého odstínu je vytrácení vidět víc. Pokud jde o slibovaný matný efekt tak, jak můžete vidět na fotkách, tak není zase tak úplně matný, jak slibuje. 
Abych to shrnula, tak se mi moc líbí obaly rtěnek, jejich odstíny, krémová konzistence, "polomatný" efekt a dobrá pigmentace, ale naopak se mi na nich nelíbí malá výdrž a taky to že trošku zalézají do vrásek. Na výběr je spousta dalších odstínů, takže pokud se vám rtěnky líbí, tak si určitě každá vybere. Rtěnky si můžete koupit třeba na Notino.cz za cca 150 Kč. Pokud byste chtěly na nákupech nějakou tu kačku ušetřit, tak se zaregistrujte na Plná peněženka a tam dostanete z každého nákupu ještě nějaké penízky zpět. Jak peněženka funguje si přečtěte TADY.

LÍBÍ SE VÁM TYTO RTĚNKY?


13 komentářů:

  1. A jak si spokojená s její výdrží?

    OdpovědětVymazat
  2. Odstíny se mi líbí první dva :)

    OdpovědětVymazat
  3. Dneska jsem koukala v Rossmannovi na tyhle nové rtěnky a zaujal mě odstín Brown Sugar ale mám dost podobných odstínů, tak jsem ji tam nechala.. ale jinak pěkný finish na rtech udělají

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jj no taky už mám rtěnek docela dost, takže jsem vyhlásila nakupovací stopku

      Vymazat
  4. Mě tyto rtěnky vůbec nezaujaly, ale to bude asi tím, že jsou matné. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ony zas tak matné nejsou :), ale chápu ne každému sednou.

      Vymazat
  5. Mám rudou rtěnku a musela jsem si ji koupit znova. Zalézá krapet do vrásek, ale jím a piju (a hlavně teda často jím a ne zrovna jako dáma) a mně DRŽÍ. Klidně i 4-6 hodin. Pak se postupně umazává a zbývají kontury rtů, tak jen znova přetřu a je to.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo tak jasné ono záleží i na rtech :). U každého to bude malinko jinak.

      Vymazat
  6. Vypadají moc hezky. Samotné by mi asi nesedl ten růžový odstín , ale ostatní dvě jsou krásné :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  7. tak to sú krásne odtiene! presne pre mňa! ^^.

    THE WORLD BY KEJMY ♥.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...