pondělí 2. října 2017

2K: Lesky na rty - sovičky

Krásný večer :)! Dneska mám pro vás tři fakt roztomilé maličkosti. Jde o lesky na rty ukryté v bříškách roztomilých soviček. Lesky na rty jsou od značky 2K a pokud mě sledujete pravidelně, tak víte, že už jsem měla krémy v obalech soviček. 
Já jsem si vybrala tyto varianty "soviček" - stříbrnou Coconut Crush (voní po kokosu), zlatou Cinnamon Night (voní po skořici) a červenou Grenadine Splash (voní po ovoci). Každá varianta se liší i odstínem samotného lesku, ale na rtech vypadají všechny stejně (rty tedy nezabarví). 
Co mi na lesku, ale vadí, tak to, že samotný lesk je "utopený" ve spodní části sovičky, takže se k lesku docela špatně dostává. Sovičky tedy se mnou neputují z domu, protože do nich nechci rýpat prstem někde venku, spíš je mám různě po bytě a používám je doma. Lesky dodají rtům lehký lesklý nádech, nelepí a rty pěkně hydratují a vyživují. 
Na e-shopu Elnino.cz najdete hned několik různých variant těchto sovičkových lesků na rty, takže pokud vás zaujaly, určitě se na ně podívejte a alespoň jeden vyberte :). Lesky budou i skvělým drobným dárkem pro sestru nebo kamarádku. Sovičky můžete koupit za parádních 67 Kč a dají se koupit dokonce i v sadách po třech. 

LÍBÍ SE VÁM SOVIČKY?


5 komentářů:

  1. Zaujaly mě jen svým krásným obalem, ale to nestačí, škoda.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Tady tyto věcičky jdou mimo mě.

    OdpovědětVymazat
  3. Obal je prekrásny, ale nemám rada kalíškove balzámy ani lesky. A tá sovička je asi aj dosť veľká a teda aj nepraktická. No ako ozdoba na toaletný stolík môže byt :)

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  4. Já měla takovýhle sovy z H&M, když jsem se dostala asi před 3-mi lety k Vánocům. Jelikož mi ale přijde nechutný takhle někam rýpat prsty, tak je nepoužívám a mám je jen jako dekoraci :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...