sobota 16. září 2017

Garnier: Péče o vlasy Oil Repair Intense

Krásný večer :). Po letní dávce slunečních paprsků si naše vlasy zaslouží podzimní regeneraci a speciální péči. Dnes bych vám chtěla ukázat nové produkty značky Garnier. Půjde o produkty posilující vlasy - šampon, balzám, masku a krém. Nebudu to protahovat a jdeme se kouknout na jednotlivé výrobky podrobněji. 
Všechny produkty mají stejnou designovou linii, tak aby byla řada ucelená a dobře rozeznatelná. Obaly mají oranžovou barvu s popisky v hnědé nebo bílé barvě. Připomínají barvy podzimu a zapadajícího slunce a v regálech si jich jistě všimnete. 

Fructis Oil Repair Intense šampon
Tento produkt slibuje silnější, hebčí a zářivější vlasy až ke konečkům. Šampon je navržený speciálně pro velmi suché a nezkrotné vlasy. V jeho složení najdete bambucké máslo a vyživující oleje (makadamiový, jojobový a mandlový) a 3-glycerid. Složení vytváří okolo vlasového vlákna speciální ochrannou bariéru, kde uchovává výživu na obnovu síly a pružnosti vlasů bez mastného efektu. Šampon neobsahuje parabeny a naopak v něm najdete posilující ovocné složky. Exkluzivní kombinace extraktů z ovoce a rostlin, vitamínů B3 a B6 a citronového proteinu. Šampon používám stejně jako jiné šampony. Nanesu ho na mokré vlasy, napěním a opláchnu. 
Fructis Oil Repair Intense balzám
Balzám pak v řadě šampon dokonale doplňuje. Také je navržen k intenzivní péči o suché a nezkrotné vlasy a v jeho složení najdete také bambucké máslo, makadamiový, jojobový a mandlový olej a 3-glycerid. Šampon neobsahuje parabeny a naopak v něm najdete posilující ovocné složky. Obsahuje kombinaci extraktů z ovoce a rostlin, vitamínů B3 a B6 a citronového proteinu. Po umytí vlasů šamponem nanesu na vlasy balzám - já ho nanáším na konečky a délky, ke kořínkům se snažím balzám nedávat aby vlasy nezatěžoval. Nechám ho 2 minutky působit a pořádně opláchnu. 
Fructis Oil Repair Intense maska
Čas od času si vlasy zaslouží ještě o kousek výživnější hýčkání a přesně pro tyhle chvíle je navržena maska z této řady. Obsahuje bambucké máslo, makadamiový, jojobový a mandlový olej a 3-glycerid. Neobsahuje parabeny ale naopak posilující ovocné složky. Exkluzivní kombinace extraktů z ovoce a rostlin, vitamínů B3 a B6 a citronového proteinu. Tuto masku nanáším do ručníkem vysušených vlasů a nechám ji působit cca 3 minutky a potom ji důkladně opláchnu. Maska je dost podobná krému, který je dalším v pořadí, jen s tím rozdílem, že krém se nemusí oplachovat. 
Fructis Oil Repair Intense krém
Tento krém slibuje intenzivní ošetření a vyživení vlasů, jejich zjemnění a také snadné rozčesávání vlasů. V jeho složení najdete také bambucké máslo, makadamiový, jojobový a mandlový olej a 3-glycerid. Šampon neobsahuje parabeny a naopak v něm najdete posilující ovocné složky. Exkluzivní kombinace extraktů z ovoce a rostlin, vitamínů B3 a B6 a citronového proteinu. Vyživující krém na vlasy nanáším na suché anebo na vlhké vlasy. Nanesu si do dlaně množství asi tak o velikosti lískového oříšku a nanesu ho rovnoměrně od kořínků po konečky, ještě před česáním a sušením. Na tomto krému se mi líbí, že je bezoplachový a přesto vlasy nezatíží. Ty jsou krásně provoněné a lehké. 
I když moje vlasy nejsou extra vysušené nebo nějak extra nezkrotné, tak vidím pozitivní výsledky. Vyhovuje mi příjemná vůně celé této řady, která se drží ve vlasech. Zvykla jsem si používat všechny produkty. Vlasy mám po jejich požívání opravdu heboučké a pěkně zářivé. Myslím, že stojí na zkoušku a já bych si je klidně koupila znovu už jen kvůli té příjemné vůni. Všechny produkty najdete na Notino.czPokud byste chtěly na nákupu ještě nějakou tu kačku ušetřit, zaregistrujte se na Plnápeněženka.cz, kde vám z nákupu vrátí nějaké penízky zpět (Jak peněženka funguje si přečtěte ZDE v mém článku). 

CO NA TYTO PRODUKTY ŘÍKÁTE?


2 komentáře:

  1. Garnier mám ráda, hlavně jejich šampony a micelárky.
    BLOG: Svět nad hlavou

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...