pátek 8. září 2017

3v1 L'oreal Paris: Báze pod oční stíny, paletka stínů a paletka korektorů

Krásný den, dnes pro vás mám recenzi rovnou na tři produkty značky L'oreal Paris. Půjde o bázi pod make-up, paletku korektorů a taky paletku očních stínů. Nebudu to protahovat a jdeme se na produkty podívat podrobněji.

Co by nemělo chybět v podzimním kosmetickém kufříku? Třeba taková vychytávka jakou je L'oreal Paris báze pod oční stíny. Moc se mi líbí jednoduché balení této báze.

Aplikátor je podobný těm co bývají u lesků na rty a nanášení je s ním naprosto jednoduché a nemusíte se očního víčka ani dotknout prsty. Aplikátorem bázi pěkně rozmažete. Konzistence je lehká, gelová. Na víčku se dobře roztírá a po chvilce je suchá, nežmolkuje ani nelepí. Chválím!
Můžete ji používat jak s práškovými stíny, tak i s těmi tekutými. Jsem zvyklá, že báze pod oční stíny, většinou dodá stínům na intenzitě, ale tato báze pigmentaci nijak nepodpoří, za co ji ale chválím, tak že zvládne asi tak o hodinu prodloužit výdrž očních stínů na víčku. 
Dalším podzimním pokladem, který jsem dostala na vyzkoušení je pěkná paletka La Palette Gold. Paletka má pěkné bytelné plastové balení. Krabička má lesklý černý povrch, takže na něm jsou vidět hned otisky prstů, ale to nevadí. Praktické je úzké zrcátko ve víčku paeltky. Balení obsahuje i aplikátor, ale raději jsem sáhla po svých štětcích. 
Po otevření paletky na vás vykoukne 10 úžasných stínů. Odstíny přecházejí od těch jemnějších až po tmavší. Všechny odstíny jsou lesklé (obsahují malé třpytky) , ale nebojte není to jako na diskotéce, odlesky jsou jemné a dají se nosit během celého dne. Například v ní najdete růžový, bronzový, zelený, modrý, olivově zelený, černý, zlatý a švestkový odstín.

Na první pohled mi přišly stíny docela výrazné až jsem si říkala, že to není nic pro mě. Dokonce i když jsem dělala swatche na ruce, tak byly odstíny pěkně pigmentované, ale při nanášení na víčko se pigmentace nějak vytratila a to jsem použila i bázi pod oční stíny. Takže pokud byste se bály velké pigmentace a výrazných odstínů tak nemusíte na oku zase tak výrazné nejsou a ty nejsvětlejší víčko jen tak pošimrají. 
Textura stínů je měkká a byla jsem mile překvapena, že nepráší. Na štětec se stíny nabírají pěkně, ale ze štětce na víčko už se přenesou v o něco vybledlejším barevném odstínu, lepší je je nanášet prstem. Pokud jde o výdrž tak na mých středně mastných víčkách vydržely s bází cca 4 hodiny a potom začaly zalézat do vrásek. 

Takže abych to shrnula, tak pigmentace na první pohled super, na oku jsem byla už méně nadšená, elegantní obal, výdrž hodnotím průměrně, balení obsahuje zrcátko.
A jako poslední nastupuje do podzimní výzbroje další produkt, který zkouším. Je jím nová paletka korektorů. Ta se podle mě dost povedla. Paletka obsahuje 5 odstínů korektorů.

První tři béžové odstíny zakryjí nedokonalosti a kruhy pod očima, jsou poskládané od nejsvětlejšího odstínu béžové po ten nejtmavší. Fialový korektor sjednocuje barvu pleti a zakryje jemné žilky - ten já osobně používám jen výjimečně. A nakonec zelený korektor neutralizuje zčervenání, takže perfektně zamaskuje pupínky a červené skvrnky.

Vyhovuje mi i výdrž, korektory naťupu na obličej a během dne jsou tam, kde je ráno zanechám. Nejraději je štětcem nebo prstem vklepu na místečka, která chci zamaskovat. Tahle paletka korektorů má ode mě palec nahoru.
Myslím, že novinky se povedly tak půl napůl. Jako úplně na zadek jsem si z nich nesedla - podkladová báze je fajn, od paletky jsem čekala trošičku víc a korektor mi sedl velmi a používám ho ráda. Podzim s L'oreal Paris může začít :-)

CO ŘÍKÁTE NA TYTO PRODUKTY?


12 komentářů:

  1. Já bych chtěla vyzkoušet tu bázi. Kdysi jsem jednu měla a stíny vypadaly mnohem lépe. Jinak škoda té pigmentace na víčku, ale jinak se mi barvičky celkem líbí. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. This is so inspiring! I love the post:)
    Have a nice day, dear!
    Soslu Badem by Dilek ...

    OdpovědětVymazat
  3. Musím říct, že mě ani jeden z těchto tří produktů nezaujal.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Paletka stínů vypadá dobře tak možná z poloviny. Ta druhá půlka mi připadá tak nějak nesmyslně poskládaná :/

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se líbí, jak je poskládaná, jen prostě ta pigmentace není nic moc :/.

      Vymazat
  5. Paletka stínů mě moc nechytá, primer bych i ráda zkusila. ale docela uvažuji nad korektory :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty korektory využívám fakt každý den a za mě jsou super!

      Vymazat
  6. Ty stíny vypadají skvěle a nechápu potom ten rozdíl na ruce a potom na oku, to je klamání zákazníka..je to škoda. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nj u některých paletek to tak bohužel je, že je pigmentace na ruce nebo v paletce jiná než na víčku :(.

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...