pondělí 26. června 2017

I♥MAKEUP: Srdcová tvářenka - Srdcová královna

Ráda bych vám představila tvářenku značky I heart makeup, odstín Srdcová královna (" Candy queen of hearts"). I heart makeup je sesterskou značkou Makeup Revolution, ale určitě jste o ní už slyšely. Na wishlistu jsem měla srdovou tvářenku fakt pěkně dlouho, ale až teď jsem si ji objednala a hned na začátek musím říct, že tohle bude fakt moje "srdcovka", krásný odstín. Tvářenka je veliká, takže mi dá pěknou práci ji spotřebovat a je vážně super!
Tvářenka je v růžovém papírovém obalu, který je fakt roztomilý a takový holčičí. Obal mi přijde kvalitní, ale na cestování nebo nošení v kabelce to asi nevidím. Svoje místečko si najde na nějakém klidném místečku, kde se rády líčíte :).
Tvářenka obsahuje 3 odstíny, které jsou průměrně pigmentované. Líbí se mi, že se dá použít nejen jako tvářenka ale i jako rozjasňovač (a klidně i jako stíny). Jednotlivé odstíny jsou zapečené, nepráší a když je smícháte tak vytvoříte krásnou meruňkovou barvu, která je univerzální a hodí se pro každé líčení. 
Po nanesení na tváře působí pleť pěkně prozářeně a zdravě :). Tvářenka obsahuje jemné třpytky, takže doporučuji ji nanášet opatrně a s citem, ať se potom nelesknete. Stačí jednou přejet štětcem po tvářence a můžete zlehka nanášet na tvářičky. Pokud jde o výdrž tak za mě super! Ještě večer vím, že jsem si tvářenku ráno nanášela. 
Srdcových tvářenek značka I♥MAKEUP nabízí hodně a trošku mi chybí, že zatím nejsou k dostání v drogeriích, kde by se dali jednotlivé tvářenky vyzkoušet. Bylo pro mě složité si z toho množství vybrat jednu bez zkoušení, ale myslím, že jsem zvolila dobře. Já jsem si tvářenky obhlídla při návštěvě kosmetického veletrhu v Praze, teď na jaře, tak už jsem v tom měla trošku jasno. Tvářenku ve variantě Srdcová královna si můžete koupit na Notino.cz za cca 240 Kč. 

MÁTE UŽ DOMA SRDCOVOU TVÁŘENKU NEBO O NÍ ZATÍM JEN PŘEMÝŠLÍTE? 


16 komentářů:

  1. No tyto tvářenky se mi hodně líbí, takže časem bych si ráda aspoň jeden odstín pořídila :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkná, hlavně ten odstín, už jsem na ní kdysi taky koukala. Já ti nevím ale mě se nikdy nepodařilo tvářenku spotřebovat, ani menší gramáž.

    OdpovědětVymazat
  3. Na tyto tvářenky jsem už párkrát koukala a dokonce jsem měla pocit, že jsem je v Rosmannu viděla u značky Makeup Revolution London..:)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Faakt no tak to se musím jít mrknout, já do Rosmannu moc nechodím :).

      Vymazat
  4. Je prekrásna. Ja ju tiež mám na wishliste, takže dúfam že už čoskoro bude doma.

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  5. Furt nad ní přemýšlím, mrtě se mi líbí. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Odpovědi
    1. Tak třeba se někdy taky rozhoupeš a koupíš si ji.

      Vymazat
  7. Sice kosmetiku od I<3 Makeup vážně zbožňuji, ale tato tvářenka mě nezaujala. Ani nevím proč :D Jsem asi divná....

    Ale jinak pěkně napsaná recenze.
    INKA – focení, líčení, bydlení, lifestyle a další!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsi divná, tak každému se líbí něco jiného :).

      Vymazat
  8. veľmi rozkošné balenia majú tieto lícenky, ale asi sú aj nepraktické :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...