sobota 4. února 2017

Spotřebováno - leden 2017

Dnes pro vás mám článek se spotřebovanými produkty za měsíc leden. V lednu se nám doma povedlo dopotřebovat spoustu produktů, které jsme měli rozdělané třeba 2-3 měsíce. Tak se na to pojďte podívat.

Barevné soli do kouepele Kneipp
Všechny čtyři byly super. Rozdělila jsem se o ně s Honzou a měli jsme každý dvě. Relax ve vaně byl fakt super a určitě začnu kosmetiku Kneipp objevovat, protože doteď jsem ji pomalu ani neznala.
Recenze - ZDE
Depilační cukrová pasta BioEpil Purity Vision
V lednu jsem dopotřebovala toto velké balení depilační pasty, které jsem měla už od léta. Pastu nepoužívám pokaždé, takže proto mi vydržela tak dlouho. Jinak jsem ji používala na podpaží a na nohy a nejvíc se mi osvědčila na to podpaží. Na nohy používám epilátor Braun, o kterém jsem vám už taky psala. 

Tělový peeling Mojito Saloos
Opravdu krásná osvěžující vůně. Tento peeling si určitě v létě koupím znovu. Peelingy Saloos mám moc ráda, taky proto, že se po koupeli nemusím mazat krémem a mám pokožku pěkně vyživenou až do rána.
Recenze - ZDE
Tekuté mýdlo na ruce Carex
Mýdlo Carex bylo super, pěkně vonělo a ruce po jeho použití byly krásně čisté. Líbí se mi taky možnost dokupování jen náplně, takže ušetříte, protože balení s pumpičkou si jen doplňujete. Každopádně my máme keramickou nádobku na tekuté mýdlo, takže jsem si ho vždy rovnou přelila do naší nádobky.
Recenze - ZDE
Caltha Kopřivový šampon s jílem
Tento šampon vyhovoval jak mě tak Honzovi. Jde o přírodní produkt, který vlasy ani pokožku hlavy nijak nevysušoval. Byl sice tekutější, takže jsem ho párkrát na vlasy nanesla i víc než bych chtěla, ale jinak jsem byla opravdu moc spokojená a klidně do něj půjdu znovu.
Recenze - ZDE
Lavera Vyhlazující sprchový peeling
Tento peeling jsem si opravdu užívala. Značka Lavera prostě umí, to se musí nechat. A s Honzou jsme se shodli na tom, že nám voní jako Coca-cola :D. A už jenom pro tu zajímavou vůni si ho určitě koupím znovu. 
Recenze - ZDE

Saloos Koupelový olej Litsea Cubeba
Olej pěkně pokožku provoněl, umyl a také vyživil. Opět stejně jako u peelingu jsem se po koupeli nemusela mazat.
Recenze - ZDE
Sprchový gel Karibský sen Dermacol
Myslím, že řadu Aroma Ritual nemusím představovat. Voňavé produkty jsou prostě paráda. Sprchový gel Karibský sen mi připomínal léto a přesně tu pohodičku na pláži u moře.
Recenze - ZDE

Balea Sprchový gel s vůní cukrové vaty
No tak tento gel jsem musela mít. Celkově mám produkty Balea ráda, protože jsou cenově dostupné a krásně voňavé. Sice si nějak nemůžu vybavit vůni cukrové vaty, ale sprcháč mi prostě moc voněl. Já jsem ho používala i jako pěnu do koupele a i tuto funkci zvládl na jedničku. 
Textilní maska Garnier
Určitě jste si všimly, že jsem během ledna zkoušela nové textilní masky. Už jsem vyzkoušela tuto modrou a růžovou (od růžové jsem asi obal už vyhodila). A musím říct, že jsem si masky opravdu oblíbila. Víc o nich nebudu prozrazovat, protože až vyzkouším i tu poslední, tak napíšu shrnující článek :). 
Denní matující krém SPF 15 Avon
V pohodě krém z Avonu. Mé pleti nevadil, ale znovu bych si ho nejspíš nekoupila, znám spoustu lepších krémů. 

Belita Noční krém s peptidy
Krém používala mamka a až teď mi donesla kelímek :D. Byla s tímto krémem moc spokojená. Lehoučký, jemně navoněný krém pleť pěkně vyživoval a pomáhal jí s bojem proti vráskám.
Recenze - ZDE
Natura Siberica Sprchový zpevňující protistresový gel
Sprchový gel byl fakt super a ten obal no řekněte sami není krásný. Pěkně voněl a dokonce i Honzovi. 
Recenze - ZDE
Ústní voda Colgate
Ústní vodu jsem zvládla zlikvidovat za měsíc. Mám v plánu recenzi na kartáček s bělícím perem, pastu i tuto ústní vodu, takže víc se určitě dozvíte v článku. Ústní voda dobrá, ale zůstanu dál věrná své fialové Listerine ústní vodě.
Zubní pasta Swiss smile
Tak tento vzoreček mi vydržel asi na 8x vyčištění zubů. Pasta byla moc dobrá a zoubky čistila pěkně. Ale mám zásobičku oranžových Elmexek, takže větší balení kupovat nebudu. 

Harmonizující a revitalizační masky Lavera
Tak tyhle masky určitě doporučuji, já si je koupím znovu! Mé pleti naprosto vyhovovaly. Jedno balení mi vystačilo na třikrát, což je fakt super.
Recenze - ZDE
Borotalco Dedodarnt ve spreji
Tak tento deodorant jsem doma měla už delší dobu, ale když bylo ještě teplo, tak mi nějak nevyhovoval a odložila jsem ho bokem. Každopádně před Vánoci jsem ho opět vytáhla a musím říct, že mi sedl. Nebarví oblečení, pěkně voní a určitě si koupím další.

KOLIK PRODUKTŮ JSTE CCA V LEDNU SPOTŘEBOVALY ASI VY? 


9 komentářů:

  1. Tak toho máš docela dost,no já vůbec nevím, taky něco spotřebovávám dlouho a většinou se mi stane, že mi dojde hodně produktů ve stejný čas, hlavně dekorativka :D Zajímalo by mě, jak si byla spokojená s tou depilační pastou, nebolí to?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nn nebolí to já ji mám focenou ještě nepoužitou, tak možná udělám nějaký článek :).

      Vymazat
  2. Tělový peeling mojito je tak svěží a hodí se spíše na léto, ale i ted v zimě ho velice ráda používám :) Sprchové gely od Dermacol si také velmi chválím, tento jsem ještě neměla.

    OdpovědětVymazat
  3. Hele v lednu? asi tak 3, balzám na rty od Carmexu, Stay Matte, a tekutý korektor od Catrice :) scrub co voní jako cola? To by se mi líbilo :D a peeling s vůni mohita určitě taky :D

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  4. Tú Garnier masku som skúšala (zelenú) a je fakt super a Carex mydlo tiež rada používam

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  5. Samé super produkty. Já poslední dobou spotřebovávám hodně málo tak si aspoň beru inspiraci jinde :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  6. Vůně Litsea cubeba je naprosto famózní. Mám ji jako olej do aromky a miluji ho.
    Narozeninová giveaway

    OdpovědětVymazat
  7. Stihla jsi toho spotřebovat opravdu hodně :D
    Nicméně jsem si konečně pořídila peeling od Saloos, tak jsem zvědavá :) A sprcháče od Dermacol také používám a mám ráda jejich nevšední vůně (teď v zimě vede aktuálně višeň s čokoládou :D))).

    INKA – lifestyle, focení, líčení, krása, DIY a novinky

    Ráda bych tebe a tvé čtenářky pozvala na svou první letošní soutěž na téma „Jaro přichází“

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...