neděle 19. února 2017

Garnier: Textilní masky na obličej

Pouhých pár minut stačí většině pleťových masek k tomu, aby naše pleť pookřála. Mnoho žen je proto používá nejenom k pravidelné péči, ale také, když je potřeba rychle vypadat jako ze škatulky, před svatbou, večírkem, oslavou... V dnešní recenzi bych vám ráda představila novinky značky Garnier, která přišla se třemi novými hydratačními textilními maskami pro každý typ pleti. V rámci spolupráce, jsem dostala všechny masky na vyzkoušení a taky jsem pro vás mohla uspořádat soutěž na FB, která stále probíhá.
Garnier nabízí tři druhy těchto nových textilních masek, tak aby si mohla vybrat každá žena:
1. Superhydratační vyplňující maska - je určena pro dehydratovanou pleť a obsahuje glycerin, výtažek z granátového jablka a kyselinou hyaluronovou. 
2. Superhydratační osvěžující maska - je určena pro normální a smíšenou pleť a obsahuje obsahuje extrakt zeleného čaje, kyseliny hyaluronové a glycerinu.
3. Superhydratační zklidňující maska - je určena pro suchou a citlivou pleť a obsahuje extrakt z heřmánku, kyseliny hyaluronové a glycerínu.

Masky jsou v plastových pytlíčcích. V pytlíčku je vždy jen jedna maska, která je tam pěkně poskládaná a připravená k okamžitému použití. Maska je dost nasáklá tekutinou a je tak připravená všechny výživné látky předat pleti a tak ji dokonale hydratovat. 
Zdá se mi, že všechny tři masky voní docela podobně, nevím ani jak bych vůni popsala, ale je jemná, příjemná. Celkově mi přijde, že mezi jednotlivými maskami není nějak významnější rozdíl. 
Nanesení není žádná věda. Masku vytáhnete z balíčku a přiložíte na obličej. Líbí se mi, že je maska dost velká a taky to, že má otvory na oči a na pusu a různé prořezy, tak aby se snadno přizpůsobila každému obličeji. Na pleť jsem si dala masku tou bílou stranou a stáhla jsem modrou část, potom jsem masku vždy na tváři ještě poupravila, tak aby se všude co nejlíp dotýkala pokožky. Pak už zbývalo jen 15 minut čekat. S maskou na obličeji můžete dělat všechno, tak jako byste ji na obličeji ani neměly. Jen prosím nechoďte otevírat dveře pokud by na vás někdo zvonil, mohl by se dost vyděsit :D. Já většinou těch 15 minut relaxuji u telky, čtu knihu anebo píšu články. Ono 15 minut uteče fakt rychle a klidně bych masku měla na obličeji i déle. 
Maska je na pleti opravdu příjemná, nelepí a pěkně chladí, což je moc osvěžující. Po 15ti minutách si masku sundám a navlhčeným tamponkem stáhnu přebytečnou tekutinu. Pleť je krásně osvěžená, rozzářená a probuzená. Pokud jde o slibovanou hydrataci, tak ta se také dostavila. Pro mě je těch 15 minut, co mám masku na obličeji moc příjemných. Hladká pleť po sundání, no to je pohodička!
Nakonec bych chtěla říct, že mě masky mile překvapily, hlavně jednoduchosti aplikace, protože teď v zimě jsem líná nanášet a pak smývat třeba jílovou masku z obličeje. Použití plátýnkové masky je mnohem jednodušší a efekt je vážně hned vidět. Cena za jednu masku je okolo 50 Kč, to mi přijde za takovou domácí kosmetickou péči docela fajn. Pokud chcete tyto masky vyhrát, tak se určitě zapojte do soutěže na FB, ještě jich je pořád dost volných.

UŽ JSTE MASKY ZKOUŠELY? 
ZAUJALY VÁS?


5 komentářů:

  1. Já zkoušela zelenou a teda podle mě to žádný zázrak není.
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat
  2. Mám jednu doma, našla som ju v DM Boxe a už sa na ňu teším :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jdu mrknout na FB, dlouho už po maskách pokukuju :)

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  4. Tyhle masky jsou velký boom :-) a už mám doma taky jednu tu modrou, ale zatím jsem ji nezkoušela, ale už se mooc těším :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Vyzkoušela jsem Kači modrou a za mě paráda :) takže chci vyzkoušet i zelenou a růžovou, zrovna jsem je viděla v DM letáku v akci

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...