pondělí 19. prosince 2016

Sportique: Vanilkový balzám na rty

Ó jak já tu vanilku miluju! Další vanilkový produkt na obzoru. Tentokrát jde o balzám na rty v malém kovovém kelímku o obsahu 20 ml. Pokud hledáte nádherně voňavý balzám, tak se určitě podívejte na nabídku značky Sportique. Balzámy na rty v kelímku nabízí v těchto variantách: vanilka, granátové jablko, piňa colada, sladký grepfruit, višeň, šťavnatý hrozen, růžová perleť, med, limetka. Dnes se podíváme na ten vanilkový.
Balzám, který je v plechovém kelímku se šroubovacím víčkem má jemně nažloutolou barvičku. Konzistence je docela tuhá a balzám je mastný. Na rty mi ta tužší konzistence vůbec nevadí. Nanáším ho hřbetem nehtu a používám ho jen doma. 
Někoho by mohlo odradit, kelímkové balení, ale mě to nevadí a mám tyto kelímky ráda, ale jak píšu používám je jen doma. Venku volím z praktických důvodů raději ty tyčinkové. Při kontaktu s pokožkou začne balzámek pěkně měnit konzistenci a jakoby taje, takže se na rtech krásně rozmazává. Balzám můžete použít i na jiná suchá místa na těle, ale já si ho šetřím jen na rty. 
Na rtech vytvoří ochranou vrstvičku, která rty vyživuje ještě několik hodin a po tu dobu, co rty hydratuje, regeneruje a vyživuje si můžete užívat krásnou vůni vanilky. Vůně na rtech vydrží taky fakt dlouho. Balzám ve rtech jakoby uzamkne vlhkost a chrání je tak před případnými vlivy nepříznivého počasí. 
Balzám obsahuje vitamin E, který spolehlivě ochrání rty před popraskáním, vznikem oparů nebo koutků. Neobsahuje živočišné tuky, parafín a chemické konzervanty.

Základní suroviny: 
včelí vosk, kokosový olej, slunečnicový olej, olej z hroznových jader, olivový olej, bambucké máslo, ricinový olej, jojobový olej, olej ze šípků Plané růže aj.

Pokud vás balzám zaujal, tak ho pořídíte na stránkách Sportique za 159 Kč.
JAKÝ JE VÁS NEJOBLÍBENĚJŠÍ BALZÁM NA RTY?
UŽ JSTE NĚCO OD TÉTO ZNAČKY ZKOUŠELY?


5 komentářů:

  1. Vypadá krásně, miluji balzámy na rty a kalíškové mi vůbec nevadí ba naopak

    OdpovědětVymazat
  2. Od této značky jsem ještě nezkoušela nic, ale balzámy na rty miluju, preferuji teda hlavně ty v tyčince a s kokosovou příchutí :-) kokos bych mohla mít ve všem :-D
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  3. Tý jo vypadá dobře :) Já mám takové balzámky ráda. Jinak velmi jsem si oblíbila balzám od saloos :) Nebo zázračný kelímek od oriflame :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Aj keď preferujem tyčinkové balzamy, tie kelímkové mi vôbec nevadia a Sportique určite niekedy rada vyskúšam. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Sama doma vlastním pár kelímkových balzámů na rty, ale nepoužívám je, příjdou mi nehygienické a nepraktické. Mám je jen v koupelně a když si večer vzpomenu, tak si s nimi rty přemáznu. Ale to jen vyjíměčně. Mám ráda ty v tyčinkách.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...