sobota 10. prosince 2016

Pleva: Výživný krém s propolisem 5v1

Kosmetika Pleva je vážně úžasná a dnešní článek bude o Výživném krému s propolisem 5v1. Občas, když vidím v názvu produktu Xv1, tak se trošku bojím, o co zase půjde. V tomto případě jde, ale o kombinaci pěti pro pokožku prospěšných složek, které najdete ve složení tohoto krému. Tak čtěte dál a dozvíte se o co jde. 

Tento krém je fakt super. Pleť čistí a podporuje hojení drobných nedokonalostí. Má antioxidační, ochranné a zvláčňující účinky. Regeneruje unavenou pleť a vyhlazuje vrásky. Krém obsahuje propolis, který je ideální pro péči o problematickou a citlivou pleť, protože ji čistí a zároveň aktivně pomáhá regenerovat. 
Krém je opět v pěkném papírovém vnějším obalu, na kterém najdete potřebné informace o složení. Uvnitř je dokonce i příbalový leták, kde najdete seznam a popis všech léčivých produktů od značky Pleva. 
Samotný krém je v tubičce o obsahu 50 g s větším otvorem, tento větší otvor mi trošku překáží, protože si musím dávat pozor, abych nevymáčkla krému zbytečně moc. Klidně bych brala i větší balení. Já krém používám jak na pleť, tak na tělo i na ruce. Vždycky ho aplikuji na očištěnou pleť, tak, že ho jemně vmasíruji a nechám zaschnout. Stačí fakt troška, krásně se roztírá a rychle se do pokožky vsákne. A proč je krém 5v1? Protože obsahuje těchto 5 opravdu účinných a pleti prospěšných složek, které se navzájem dokonale doplňují: 

1. Propolis
Včelky jej používají na ochranu svého úlu – když se někde objeví ohnisko mikroorganismů, dělnice ihned přispěchají a všechno pokryjí propolisem. Je to velmi silný pryskyřičný materiál s dezinfekčními účinky, díky kterému včelky přežily desítky tisíc let. Podporuje také hojení a regeneraci.

2. Šípkový olej
Tato málo známá složka je zde použita pro hloubkovou výživu. Obsahuje hodně vitamínu C a obecně pomáhá posilovat imunitu. Výrazně napomáhá ke zklidnění podrážděné pleti, reguluje tvorbu mazu a zvyšuje elasticitu kůže.

3. Hroznový olej
Významný zdroj antioxidantů a kyselin, které mají regenerační a zpevňující účinky. Tento olej také působí hydratačně. Navíc ochraňuje důležité kožní lipidy a přispívá k pružnosti a hebkosti pokožky.

4. Slunečnicový olej
S tímto druhem oleje získá vaše pleť důležité omega-6 polyenové kyseliny, které si náš organismus neumí sám vyrobit. Slunečnicový olej navíc podporuje prokrvení pokožky, pomáhá hojení a celkově zvyšuje zdravou vizáž pleti.

5. Olivový olej
A konečně poslední složka, která stojí za vyhlazováním vrásek a vypínáním pokožky. V krému ji najdete hned ve dvou formách s názvem Olivem 1000 a Oliwax; vždy to jsou 100% přírodní, avšak klinicky testované produkty získávané z olivového oleje: 
Olivem 1000 obnovuje strukturu kůže a posiluje její bariérové funkce, dále přispívá k dlouhodobé hydrataci a také omezuje známky stárnutí
Oliwax je přírodní vosk, díky kterému se krém skvěle roztírá, rychle vstřebává, dodává pleti na dotyk hedvábný pocit a zanechává pokožku suchou, bez nepříjemné mastnoty
Pokud vás krém zaujal, tak si ho můžete koupit za 219 Kč, což je oproti jiným produktům od Plevy vyšší částka, ale krém je svým složením jedinečný a luxusní a fakt se vyplatí do něj investovat. Můžete si ho objednat TADY.

ZAUJAL VÁS TENTO KRÉM? 


5 komentářů:

  1. Tento krém vypadá opravdu úžasně a dost mě zaujal. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Tento krém musí byť veru luxusný. Ten by som chcela. Raz si ho zaobstarám. Propolis je skutočný zázrak. Mám veľmi dobré skúsenosti.

    OdpovědětVymazat
  3. Tyhle krémy od Plevy mám velice ráda, takže si určitě nějaký objednám. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...