úterý 13. prosince 2016

Miss Sporty: Novinky

Nedávno mi přišel balíček od Miss Sporty ve kterém byly produkty hned ze tří nových kolekcí: komiksové, rockové a studio Lash Designer. Takže vám teď všechny v příspěvku představím.

Rtěnky Wonder Smooth
Miss sporty nedávno představila zbrusu nové rtěnky, které díky blahodárnému složení obohacenému o jojobový olej a hebký pudr o rty dokonale pečují. Musím říct, že ani jedna mi rty nevysušovala a všechny byly na rtech příjemné jako balzám. Nanášely se lehce, jakoby po rtech klouzaly. Jen s pigmentací jsem měla trošinku problém, ta je u každého odstínů jiná (uvidíte na fotkách). Slibují výdrž až 6 hodin, mě tedy vydržely, tak polovinu slibované doby, pak bylo potřeba rty přejet znovu. V nabídce je 12 odstínů a jednu koupíte za cca 70 Kč. Rtěnky jsou rozděleny do několika kategorií: super přirozené, růžové, červené, švestkové, metalické a oranžové.
101 Nude Power
- patří mezi přirozené odstíny a přirozený taky odstín je. Jde o takový lehounce starorůžový odstín, který rty jen tak pošimrá
301 Cherry Cape
- podle mě super červený odstín na zimu, není to nijak řvavě červená, je to fakt super odstín
302 Powerfull Berry
- patří do červených rtěnek, ale podle mě je odstín spíš růžový, každopádně nositelná rtěnka, kterou určitě využiji
600 Coral Power
- jediná oranžová rtěnka, oranžovou doma ještě nemám, ale naštěstí je to taková korálová barva a na rtech nevypadá zle


Laky na nehty Wonder Metal
Tyto laky z nové řady Wondel Metal vykouzlí na nehtech fakt krásný zrcadlový efekt. Laky mají klasické skleněné lahvičky a odlišíte je od ostatních díky nákepce na vršku. Štětečky jsou taky klasika, tkaové ty širší. Já je mám moc ráda. S laky se mi pracovalo fakt dobře a super je,že kryjí už v jedné vrstvě a fakt rychle zasychají. Na nehtech mi vydržely 3 dny. V nabídce jsou rovnou tři odstíny. Cena jednoho laku je cca 50 Kč.

010 Ultra Silver - nádherný stříbrný odstín
030 Wonder Copper - krásný odstín takové zlato-broznozové barvy
040 Super Purple - nádherný fialový odstín, který háže i růžové odlesky
Řasenka PUMP UP BOOSTER 100% ROCK
Řasenka je z nové rockové řady. Musím říct, že když jsem kartáček viděla poprvé bála jsem se, že bude řasy slepovat, ale omyl. Vykouzlí fakt krásné řasy! Stačí dvakrát přejet řasy a můžu vyjít z domu. Řasenka se neobtiskává, nežmolkuje ani neopadává. Kartáček je prý inspirovaný kytarou, ale mě tedy připomíná ležatou osmičku. Cena je cca 90 Kč.
Tužka na oči PUMP UP BOOSTER 100% ROCK
Intenzivně černá kajalová tužka s kuželovitým hrotem. Tenkou linku s ní nejspíš nevykouzlíte, ale určitě s ní skvěle orámujete očka. Já s linkami pořád bojuju, takže bohužel foto na oku nebude, ale snad to nevadí. Nejsem asi "linkový" typ. Tužka kreslí fakt krásně, stačí jen jemně přejet po kůži. Její cena je cca 85 Kč.
Oční stíny
Značka Miss Sporty přišla rovnou se dvěmi novými paletkami očních stínů. V každé sadičce jsou čtyři stíny, které k sobě pěkně ladí. Pigmentace je střední, výdrž také průměrná, ale jsem ráda, že neopadávají a neslévají se mi do vrásek. Trošku taky práší, no prostě takový průměr.

413 Golde Eye Look
Dva hnědé odstíny skvěle doplňují zářivě světlý a rozjasňující stín. Ten zlatý stín je docela špatně pigmentovaný a fakt dost práší, ale ty ostatní jsou fajn.
414 Smokey EyE Look
Tato paletka obsahuje dva matné a dva metalické stíny. 
Gelové linky Studio Lash Designer Gel 24h 
Další podzimní novinkou značky Miss Sporty jsou gelové linky Studio Lash Designer Gel 24h. Já mám 001 Black Designer, 002 Grey Designer a 003 Brown Designer. Ještě je v prodeji 004 Blue Designer. Firma vsadila na dlouhou výdrž, což je poznat hned z názvu linek. Linky by vám na očích měly vydržet 24 hodin. Jasně 24 hodin na očích nevydrží, ale vydrží fakt dlouho. Když jsem fotila swatche linek, tak jsem je potom musela z ruky dost drhnout, protože se kůže fakt držely. Nejsem žádný linkový přeborník, takže foto na oku vám neukážu, ale i tak jsem je musela delší dobu odličovat, pro někoho výhoda, pro někoho zase nevýhoda. každopádně pro mě je ta výdrž výhoda, protože když už si nějakou tu linku vyčaruju, tak chci aby vydržela a nerozmazala se. Cena jedné linky je 75 Kč.
Řasenka Studio Lash Designer
Tato řasenka má silikonový kartáček, který mám u řasenek ráda. Je fakt skvělá - řasy neslepuje a nádherně je zvýrazní. Jediné co mi na ní moc nesedí je ten zářivý obal, ale zase je super, že ho vždycky najdu. Každopádně jsem zvyklá na decentnější balení. Cena řasenky je cca 70 Kč a za tu cenu je fakt super! 
Abych to shrnula, tak musím říct, že jsem fakt mile překvapená z řasenek, ani jsem nečekala, že budou tak skvělé a teď je používám denně. Laky na nehty to je klasika - jsem s nimi moc spokojená, stejně jako se všemi od MS. Tyto mají fakt nádherné odstíny a vypadají na nehtech luxusně. Rtěnky mají taky moc pěkné odstíny, jen se mi moc nelíbí ty obaly, jsem zvyklá na decentnější, ale tak jsou z komiksové řady a ta barevnost k tomu prostě patří. Stíny jsou taková klasika poměr cena a kvalita podle mě jde :). No a tužka a linky na oči, to je u mě věčný boj. Nemám nějak nervy sedět u zrcadla a hodinu si dělat linky, takže když dostanu náladu a zkusím si linky udělat, tak pak vypadám jako po bitce s monokly kolem očí. Ale slibuji, že budu víc trénovat a třeba se jednou linky naučím.

UŽ JSTE ZKOUŠELY NĚKTERÝ Z PRODUKTŮ?
KTERÝ VÁS NEJVÍC ZAUJAL?


10 komentářů:

  1. Také zrovna chystám článek na miss sporty, ta řasenka 100%rock mi také vyhovuje, a jinak celkově řasenky miss sporty jsou super :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Řasenky má Miss Sporty super, za ty peníze fakt dobré kousky. Líbí se mi i rtěnky.
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Miss Sporty není zrovna moje top dekorativka ale Pump Buster řasenka ta starší verze mi celkem vyhovuje. Z novinek jsem nic neměla ale nepřijdou mi tyhle novinky nějak jiné než z ty z běžného sortimentu. Mám i několik stínů a nic moc teda.

    OdpovědětVymazat
  4. Ta červená rasenka nevypadá vůbec špatně, kartáček by mi stopro vyhovoval. A ty rtěnky vypadají také dobře.... Ale musím se krotit, peněženka teď před vánoci moc nejasa....

    OdpovědětVymazat
  5. túto značku si už veľmi nekupujem, ale páčia sa mi tie metalické laky na nechty :) to si viem predstaviť na nejaký večierok alebo Silvester :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  6. Oční stíny jsem si velice oblíbila mě jejich paletka vyhovuje :) Co se mi ještě líbí jsou právě ty laky na nehty :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...