neděle 4. prosince 2016

Esentis: Parfémy #2

V dnešním článku vám ukážu dva "mini" parfémky. Ráda bych touto cestou také připomenula informace o firmě Esentis, protože si myslím, že by se vám mohly před Vánocemi hodit.
Z opravdu široké nabídky na stránkách Esentis jsem vybrala rovnou dva parfémy. Vůně v nabídce Esentis jsou inspirovány známými značkami jako třeba: Chanel, Huggo Boss, Nina Ricci, Versage a další. Najdete tam parfémy pro ženy i pro muže.
Parfémy jsou v pěkných skleněných flakoncích s rozprašovacím aplikátorem a samotné flakonky jsou uloženy v malé, ale přesto velmi elegantní papírové krabičce. Velikost falkonků je skvělá, protože se vám v klidu vejde do kabelky. Flakonky se od sebe liší barevností víček, takže jednotlivé vůně od sebe jednoduše rozeznáte. 
Elizabeth Arden* Green Tea*
Odkaz: ZDE
Tuto vůni si vybrala mamka, protože ji měla už delší dobu napsanou na seznamu přání. Jde o příjemnou povzbuzující vůni. Když balíček přišel, tak mě překvapila zelená krabička, protože zelenou zrovna v lásce nemám. Ale flakonek, který má spíše tyrkysovou barvu působí opravdu elegantně a nic proti němu nemám. Mamka je s vůní spokojená, říkala, že je opravdu identická a v pohodě vydrží vonět po celou dobu co je v práci. 

Složky vůně: citrón, máta, pomeranč, bergamot, rebarbora, jasmín, zelený čaj, kopr, celerová nať, karafiát, dubový mech, ambra, pižmo

Paco Rabanne* Lady Million*
Odkaz: ZDE
A tato vůně je moje. Už delší dobu chodím do parfumerií očichávat vůně a právě tato mě zaujala. Flakonek má zlaté víčko a je nádherný, hned jsem se do něj zamilovala. Vůni teď používám denně a nejspíš si pořídím i originální parfém. V popisku vůně je napsáno, že je určena sebejistým ženám, průbojným, elegantním a majícím svůj styl. Výdrž vůně je opravdu překvapivá. Na těle vydrží celou pracovní dobu a z oblečení ji cítím ještě večer.

Složky vůně: květ neroli, citrón, malina, jasmín, pomerančový květ, gardénie, pačuli, bílý med
Už doma nějaké vůně od Esentis mám a musím říct, že jsem s nimi moc spokojená, vůně jsou podle mě identické anebo se opravdu hodně blíží svému vzoru. Jen bych řekla, že výdrž se liší parfém od parfému a podle mě originál vydrží déle, ale není problém se tímto mrňouskem přes den přestříknout a problém s výdrží je vyřešen. Pokud hledáte drobné dárky pro kamarádky, tak je to správná volba.
Jeden parfémek koupíte za 90 Kč (TADY) a ve flakonku ho je 22 ml. Myslím, že to bohatě stačí. Mám doma většinou velké parfémy a tyto menší si s sebou beru do kabelky a na cesty. 

CO NA TYTO PARFÉMY ŘÍKÁTE?
PŘEJETE SI NĚJAKÝ PARFÉM NA VÁNOCE?


3 komentáře:

  1. Za tu cenu je to fajn. Podle složení by mi mohli vonět oba :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  2. Vůně známých značek mám raději originální ve svém obalu ale kolikrát mi trvá hrozně dlouho než parfém spotřebuji nebo někam jedu a nechce se mi tahat s sebou. Určitě palec nahoru tomuto nápadu, jenom by mě opravdu zajímalo zda parfémy voní naprosto stejně jako originál. Mám doma jeden falš od Roberta Cavalliho, na první přičichnutí by jsi vůni nerozeznala ale ten originál je jemnější a intenzivnější, kdežto ten falš je znát že na něčem ušetřili, hlavně z něj cítím více alkoholu a to mi vadí.

    OdpovědětVymazat
  3. myslim ze by to stalo za to vyskusat ich :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...