sobota 22. října 2016

TianDe: Kolagenová maska, hydratační maska a solná koupel na nohy

V dnešním článku se podíváme na další tři kosmetické produkty značky TianDe. Už jsem od této značky zkoušela krém proti striím z chilli papriček a gel z aloe vera. V dnešním článku vám představím Kolagenovou masku na obličej a krk s extraktem ženšenu, Hydratační masku s proteiny a hedvábím a Solnou koupel na nohy

obsah 36+8 g, cena 68 Kč
Tato maska vyrovnává mikroreliéf pokožky, vyhlazuje vrásky, má imunostimulační, protistresové a tonizující účinky na pleť. Aktivní komplex aminokyselin, stopových prvků a vitamínů, obsažený v ženšenovém výtažku, napomáhá regeneraci buněk pokožky, aktivizuje imunitu kůže, hydratuje a chrání pleť před předčasným stárnutím. Maska je vhodná pro všechny typy pleti i pro tu citlivou a to od od 25 let. Maska se prodává v sáčku, který má dvě oddělené části. V jedné je ubrousek napuštěný speciálními látkami a ve druhé je pak emulze s keramidy a biozlatem, které krásně pleť projasní.

Aplikace: 
Je to úplně jednoduché. Maska se aplikuje ve dvou krocích. Nejprve z balení vyndáte textilní masku napuštěnou účinnými látkami a přiložíte na očištěnou pleť na 15-20 minut. V textilní masce jsou otvory pro oči, nos a ústa. Maska dosahuje až na krk, takže i na ten hezky působí. Po době působení ji jednoduše sejmete a zbytky opláchnete vodou. Ve druhé fázi, po použití masky, naneste na pleť malé množství zlatavé emulze, která je zatavená v rožku balení. Doporučuje se masku aplikovat 1-2 krát týdně. Pokud potřebujete intenzivní péči, potom tedy aplikujte denně po dobu 8 dní.

Maska příjemně voní, je dobré udělat si čas jen pro sebe a příjemně se s maskou natáhnout a relaxovat. Maska zajistí pleti intenzivní výživu a hydrataci. Po použití je pleť krásně hebká a rozjasněná. 

Aktivními složkami této masky jsou: výtažek z mořských řas, slézu lesního, ženšenu pravého, kolagen, výtažek z aloe vera, červeného kaviáru, morušovníku černého, xantanová guma, výtažek ze šalvěje muškátové, oliv, biozlato, žraločí tuk, havajské mořské řasy, ovocné kyseliny, výtažek z placenty, éterické oleje levandule, šeříku, výtažek z vlaštovčích hnízd, perlový prášek. Úplná energetická bomba!
obsah 38 g, cena 108 Kč
Tato maska je pro zralou pleť od 30 let, a tak ji testovala mamka. Pleť má maska intenzivně hydratovat a vyhlazovat. Snižuje viditelnost změn spojených se stárnutím, vyživuje, zjemňuje, udržuje pružnost a zlepšuje barvu obličeje. Proteiny z hedvábí vytváří na pokožce přirozený homogenní film, který ji okamžitě napne a vyhladí, působí jako přirozený UV filtr a jako antioxidant proti volným radikálům; vytváří dlouhodobý pocit hladkosti a hedvábnosti pleti. Maska je dodávaná v pěkném modrém sáčku. 

Aplikace: 
Použití této masky má dokonce tři fáze. Napřed se celá maska vyndá a na 3 minuty přiloží na obličej. Opět jsou v ní vystřižené otvory pro oči, nos a ústa. Je napuštěná výživnými látkami a příjemně voní a chladí. Pak se odstraní stříbrná vrstva a na pleť si hezky před zrcadlem napasujete prostřední ubrousek a jdete relaxovat na dalších 15 20 minut. Nakonec se ubrousek sundá, a zbytky masky se lehce vmasírují do pleti. Neměla by se používat na poškozenou, podrážděnou nebo zanícenou pleť. Pleť je po použití této masky krásně jemná a hladká. Doporučuje se používat masku 1x - 2x týdně. Mamka byla s maskou moc spokojená, jen ta složitá aplikace je trošku náročnější a nejsme na ni já ani mamka zvyklé.

obsah 50 g, cena 43 Kč
A poslední produkt, který pečuje o nožky. Solná koupel je dobrým prostředkem pro odstranění únavy a tíhy nohou, změkčuje a vyživuje pokožku chodidel, normalizuje tvorbu potu a působí protizánětlivě. Je výborná i jako prevence proti plísním. Sůl se prodává v sáčku o obsahu 50g. Sůl je jemná, hned se rozpouští a krásně voní. Stačí si jednou týdně udělat třeba u televize, takový malý namáčecí rituál. 

Aplikace:
Obsah sáčku se jednoduše rozpustí v lavórku s teplou vodou (dávám si tak po kotníky) a pak si užijete 15-20 minut příjemné voňavé koupele.
Všechny tři produkty jsou fajn a určitě je můžu doporučit. Jak jsem už psala, tak u masek mi trošku nevyhovuje trošinku rozfázovaná aplikace, ale alespoň jsem si udělala sama na sebe chvilku času a zrelaxovala a pokud jde o solnou koupel, tak podobné solné koupele si dělám pravidelně, takže tato koupel byla jen příjemnou a voňavou změnou. 

Pokud byste se chtěly podívat na všechny produkty, co TianDe nabízí, tak se podívejte na jejich stránky - TADY

CO ŘÍKÁTE NA TYTO PRODUKTY?
DĚLÁTE SI TAKY KOUPELE PRO SVOJE NOŽKY?


4 komentáře:

  1. Koupel pro nohy jsem si ještě nedělala, ale obcas jim dopreju peeling na nohy a poté namažu krémem od balea s ureou. :) Jinak o téhle značce jsem už něco malo slyšela a zdá se mi být fajn :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Taky svým nožkám dopřávám různé koupele a následnou péči o ně. Za odměnu je mám krásně jemné. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Masky miluju ! Jakékoliv, jenom na ně přes léto nebyl moc čas, ale teď to doháním ! :)
    Omkrnu ! :)

    LenaČerge

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám masky na obličej hrozně ráda! Určitě nějaké vyzkouším. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...